in ,

Visa, Sanatçıları NFT’ler Hakkında Eğitmek İçin Programını Başlattı!

Visa, NFT’ler aracılığıyla destekleneceği eğitim programı ile kripto için en son stratejilerini açıkladı.

Ödeme teknolojisi firması Visa, belirli sayıda küçük işletme sahibinin NFT’ler aracılığıyla destekleneceği eğitim programı ile kripto için en son stratejilerini açıkladı. Visa NFT Eğitimi 2022

visa nft

Visa NFT Eğitimi

Visa’nın Yaratıcı Programı, NFT’leri uygulanabilir bir iş stratejisi olarak gören küresel bir yaratıcılar grubunu teşvik edecek bir yıllık bir yoğunlaştırma programı olarak yürütülecek. Diğer yaratıcı üretim alanlarının yanı sıra sanat, müzik, moda ve film gibi alanlardan yaratıcılara “dijital ticaret için yeni araçlardan yararlanma” konusunda yardım edilecek. İlk İçerik Oluşturucu Programı katılımcıları arasında, ilk NFT karakteri olan Aku’yu 2021’de başlatan eski Beyzbol Ligi ikinci kalecisi Micah Johnson yer alıyor.

“NFT kariyerimin ilk günlerinde, bu yeni dünyaya ayak uydurmam için NFT uzmanları ve savunucularından oluşan bir topluluğa güvendim. NFT yolculuğu,” diye paylaşıyor Johnson.

Visa’ya göre program, “NFT’leri iş modellerine dahil etme konusunda ciddi” olan ve kripto ticareti ve geleneksel ödemeler hakkındaki bilgilerini derinleştirmeye yardımcı olacak katılımcıları seçecek.

“NFT’ler, yaratıcı ekonomi için güçlü bir hızlandırıcı olma potansiyeline sahip. NFT ekosistemini ve bunun ticaret, perakende ve sosyal medyanın geleceği üzerindeki potansiyel etkilerini inceliyoruz. Visa Creator Programı aracılığıyla, bu yeni duruma yardımcı olmak istiyoruz. küçük ve mikro işletmeler türü, dijital ticaret için yeni ortamlardan yararlanıyor” diyor Visa kripto para birimi başkanı Cuy Sheffield.

Bu program, katılımcı içerik oluşturuculara teknik ve ürün danışmanlığı, topluluk oluşturma, düşünce liderlerine erişim, Visa’nın müşterileri ve ortaklarıyla tanışma imkanı ve aynı zamanda içerik oluşturucuların isteklerini başlatmaya yardımcı olmak için bir kerelik bir maaş sağlayacaktır. Visa, programın başlatılmasının ana nedeni olarak yaratıcı ekonominin 100 milyar dolarlık tahmini boyutunu öne sürüyor.

KriptoHaber: İlginizi Çekebilecek Diğer Haberlerimiz:

Win Coin Yükselişte Mi? Win Coin Geleceği 2022

Bitcoin Oyun Teorisi Nedir?

Rusya Bitcoin ve Kripto Madenciliği Endüstrisini Destekliyor!

Katalan Devi Barcelona, Token Sonrası Yeni Yatırımları Neler?

Digital Bir Resim NFT’ye Nasıl Dönüştürülür?

Altcoin Sezonu Geldi Mi? Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

FB Token Yorum – Fenerbahçe Token Geleceği 2022

230 Milyon SHIB Token Yakıldı. Bu Memecoin İçin Yükseliş mi?

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Win Coin Yorum ve Win Coin Geleceği. 2022 Win Coin Yükselecek Mi?

Win Coin Yükselişte Mi? Win Coin Geleceği 2022

Enjin Coin Geleceği Ne Olacak? Enjin Coin (ENJ) Nedir?

Enjin Coin (ENJ) Nedir? ENJ’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?