in , ,

Enjin Coin (ENJ) Nedir? ENJ’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Enjin Coin (ENJ) projesi ilgili tüm detaylar yazımızda…

Enjin Coin bir çok  web siteleri üzerinden ve çevrimiçi oyunlarda kullanılan bir kripto para birimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Enjin Coin nedir? Enjin Coin kaç TL? Enjin Coin güvenilir mi? Enjin Coin hangi borsada var? Enjin Coin nasıl alınır? Enjin Coin yorum, Enjin Coin grafik ve Enjin Coin geleceği alt başlıkları ile tüm detaylar yazımızda.

Enjin Coin nedir? Enjin Coin kaç TL? Enjin Coin güvenilir mi?

Enjin Coin (ENJ) Nedir?

Enjin Coin (ENJ), yeni nesil blok zinciri varlıklarının değerini doğrudan desteklemek için kullanılan Ethereum (ETH) tabanlı bir kripto paradır. “Dijital varlıklar için altın” olmayı hedeflemektedir. İsmini gün geçtikçe duyurmayı başarmaktadır. Enjin Coin’in ilk çıkış tarihi Temmuz 2017’dir. Çıktığı sene zamanında 18,9 milyon dolar gibi bir para toplamayı başardı. Enjin Coin Ceo’su ise kurucu ortağı olan Maxim Blagov’dur.

Enjin Coin Güvenilir Mi?

Enjin Coin, güvenlik ve şifreme işlemlerini Ethereum blok zinciri altyapısını kullanarak gerçekleştirmektedir. Ethereum blok zinciri altyapı güvenilirliğini göz önüne alırsak Enjin Coin oldukça güvenilir diyebiliriz.

kripto para borsaları

Enjin Coin (ENJ) Hangi Borsada Var?

Enjin Coin Hangi Borsada Var? Bu soru Enjin Coin için popüler ve merak edilen bir soru halina geldi. Enjin Coinin listelendiği popüler borsalar ise şunlardır:

Enjin Coin Nasıl Alınır?

Enjin Coin Nasıl Alınır? Sorusuna yanıt olarak;

  • Herhangi bir borsada üyeliğin yoksa yukarıdaki listelenen borsaların birisinden girip yapıp üyelik kaydı oluşturmanı gerekiyor.
  • Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonra üye olduğunuz borsaya istediğin meblağda para yatırmalısınız.
  •  Yatırdığımız para ile birlikte, üye olduğumuz borsanın arama kısmına ENJ veya Enjin Coin yazarak bu coin üzerinden alım – satım işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Enjin Coin Yorum 2022

Enjin Kaç TL?

Enjin Coin  fiyatı 26,08 TL ve Enjin Coin coin piyasa değeri 22,770,111,604 TL’dir. Enjin Coin son 24 saatte +3.11% değişim gösterdi. Enjin Coin coin günlük işlem hacmi 2,860,471,652 TL ve işlem hacmi olarak bütün para birimleri arasında 71. sıradadır.

Enjin Coin fiyat analizi;

Ay / Yıl Değişim
Şubat 2022 -16,80%
Ocak 2022 -26.95%
Aralık 2021 -26,33%
Kasım 2021 36,20%
Ekim 2021 96,03%
Eylül 2021 -35,08%
Ağustos 2021 40,55%

Enjin Coin Geleceği

Enjin Coin geleceği incelediğimizde uzun süreler boyunca yatay performans gösterse de bu coin genellikle yükseliş göstermiştir. Enjin Coin Geleceği, 2021 yılına 0,13 Dolar işlem fiyatı ile piyasaya giriş yapmıştı. Popüler yükseliş trendi ile birlikte Enjin Coin fiyat grafiği yükselişe doğru bir eğim aldı. Enjin Coin 1 Yıllık grafik verilerine bakıldığında 2021 yılında 3 Dolar gibi artış göstermiştir.  Ancak bu artışlara rağmen Enjin Coin ilerleyen süreçte düşebilir. Enjin Coin minimum oranı iste analistlerin ve ekonomistlerin görünüşüne göre 0,65 dolar olarak tahmin ediyorlar.

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Digital Bir Resim NFT’ye Nasıl Dönüştürülür?

Altcoin Sezonu Geldi Mi? Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

FB Token Yorum – Fenerbahçe Token Geleceği 2022

Bitcoin Oyun Teorisi Nedir?

Win Coin Yükselişte Mi? Win Coin Geleceği 2022

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Visa NFT 'ler Hakkında Sanatçılara Eğitim Programı Başlattı.

Visa, Sanatçıları NFT’ler Hakkında Eğitmek İçin Programını Başlattı!

Hot Coin Yorum! Hot Coin Geleceği Nasıl Olacak? Hot Coin Fiyat Tahmini!

Hot Coin’in Geleceği!