in ,

El Corte Ingles Kripto Borsasını Açıyor!

İspanyol Perakende Devi El Corte Ingles Kripto Borsasını Açacak.

İspanyol perakende devi El Corte Inglés’in geçen yıl kripto dünyasına bir hamle yapmak istediğine dair ipuçları vermişti. Bir kripto borsası açmak için “küresel dört büyük” denetim şirketi Deloitte ile güçlerini birleştirebileceği bildiriliyor.

Firmanın kripto borsası açmak için yaptığı bazı girişimler mağazalar, hipermarketler, yapı marketler ve bir e-ticaret ve finansal hizmetler platformu işleten El Corte Inglés, Bitcor ticari adını Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’ne kaydettirdi. Firma ayrıca geçen yıl Mart ayında Bitcor El Corte Inglés markasını tescil ettirmiş ve her iki uygulamayı da hızlandırmıştı.

Her iki başvuru da ofis tarafından 2021 yazında onaylandı.

Geçen yıl El Pais gazetesi, “Bitcor adıyla birlikte” bu hareketin “El Corte Inglés’in [kripto] dünyasıyla bağlantısını netleştirdiğini” belirtti.

Kripto Borsası Açmak El Corte Ingles Şirketinin Hacmi Ne Kadar?

Şirketin e-ticaret ve para yönetimi işlerinde yaklaşık 11 milyon kayıtlı müşterisi vardır ayrıca El Corte Inglés Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi zinciridir ve dünyanın en büyük üçüncü büyük mağazasını işletmektedir.

Deloitte’un, bir grup eski Deloitte çalışanı tarafından kurulan bir İspanyol blockchain teknoloji firması olan Minos Global ile Bitcor’un Bitcoin (BTC) , Ethereum (ETH) ve altcoin sunmasını sağlayacak BT platformunun oluşturulmasında birlikte çalışacağı bildiriliyor.

İspanyol Perakende Devi El Corte Ingles, Kripto Borsasını Açacak

El Confidential geçtiğimiz hafta , perakende devi konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmasa da, “müzakerelere yakın kaynakların” kripto borsası açmak için anlaşmanın tamamlanmaya yakın olduğunu teyit ettiğini aktardı.

Finansal hizmetlerinin bir parçası olarak, firma bir dizi yatırım ürünü sunuyor ve şimdi kripto borsası açmak onların mevcut ürün yelpazesini genişletmeye hevesli olduklarını gösteriyor.

Raporda, benzer şekilde isimlendirilmemiş “mağaza şirketine yakın kaynakların”, Bitcoin hizmetlerinin daha yüksek riskli yatırımlarla daha rahat olan veya “yatırımcılar için çeşitli alternatifler içinde bir seçenek” olarak sunulacağını belirttiği belirtildi. portföylerini çeşitlendirebilir.

Gazete, El Corte Inglés’in finansal hizmet müşterilerinin çoğunlukla perakende yatırımcılar ve küçük ölçekli tasarruf sahipleri olduğuna dikkat çekti. Yakın tarihli bir anlaşma, iki firma arasında Ekim 2021’in sonunda imzalanan bir kurumsal anlaşmanın ardından , yerli sigorta sağlayıcısı Mutua Madrileña tarafından sunulan yatırım ve emeklilik fonlarına yatırım yapmalarına da olanak tanıyacak.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Enjin Coin (ENJ) Nedir? ENJ’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Hot Coin’in Geleceği!

Visa, Sanatçıları NFT’ler Hakkında Eğitmek İçin Programını Başlattı!

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hot Coin Yorum! Hot Coin Geleceği Nasıl Olacak? Hot Coin Fiyat Tahmini!

Hot Coin’in Geleceği!

Bittorent Yorum! Bittorent Grafik Analizi! Bittorent Geleceği Nasıl? 2022

Bittorrent Coin Geleceğinde Ne Gösteriyor?