in ,

230 Milyon SHIB Token Yakıldı. Bu Memecoin İçin Yükseliş mi?

SHIB son durumu…

Shiba Inu (SHIB) sahipleri, dolaşımdaki memecoin arzını karlı seviyelere getirmeye kararlı. Shibburn’den alınan verilere göre, son iki günde 230 milyondan fazla SHIB jetonu yakıldı. SHIB coin yakımı 2022,  Shiba artacak mı? Shiba analiz 2022, Shiba son durum.

230 Milyon Shiba Coin Yakımı! Bu Memecoin İçin Yükseliş mi?

shiba coin geleceği 2025

SHIB jetonlarının belirlenmiş “ölü cüzdanlara” devam eden transferlerini izleyen platform, dönem boyunca 168 milyondan fazla SHIB jetonunun tek bir yakma işlemi olduğunu ortaya çıkardı. Geçen gün ayrıca yaklaşık 32 milyon SHIB tokeninin yakıldığını gördü ve yakma oranı önceki güne göre %86,23 düştü.

Topluluk, 1 katrilyonda başlayan SHIB arzını azaltmak için jeton yakma işlemi yapıyor. Bu ilk arzın yaklaşık %41’i, tokenin fiyatını yükseltmek amacıyla şimdiye kadar yakıldı.

Yakın tarihli bir blog gönderisinde, memecoin’in çekirdek geliştiricileri, ekosistem için resmi bir token yakma portalının çalıştığını da ortaya çıkardı. Bu mekanizma, ekosistem araçları aracılığıyla belirteçleri yakacaktı, diye eklediler.

Blog gönderisinde, şu anda geliştirici ekibi tarafından SHIB için bir Burn Portalı üzerinde çalışılıyor ve güncel bir çıkış tarihi yok, ancak daha fazla ayrıntı ile testlerin başladığını söyledi.

SHIB’nin fiyatı da hızlandırılmış yanma nedeniyle hafif bir artış kaydetti. SHIB’nin fiyatı geçen hafta yaklaşık %11 arttı ve yazı yazılırken 0.000024$’dan işlem görüyor. SHIB, yaklaşık üç hafta önce en son işlem gördüğü seviye olan 0.0000025$ ile gün içi en yüksek seviyesine ulaştı.

Shiba Inu’nun Popülaritesi Azalıyor Mu?

Shiba Inu ekosistemi, geliştirilmekte olan bir meta veri deposu da dahil olmak üzere daha fazla katılım sağlamak için sıralanmış birçok gelişmeye sahiptir. Bununla birlikte, yeni veriler, ikinci en büyük memecoin’in yatırımcıların dikkatini kaybediyor olabileceğini gösterebilir.

CoinMarketCap verilerine göre, SHIB sahiplerinin sayısı son zamanlarda düşüşte. Yalnızca son 10 gün içinde, SHIB sahipleri 54.671 düşüşle 1.198.789’dan 1.144.118’e düştü. Google Trendler verileri ayrıca Shiba Inu ile ilgili terimlere yönelik sorguların önemli ölçüde düştüğünü gösteriyor.

Analistler, 17 Mart’ta zirveye ulaşan düşüşü, proje çevresinde azalan heyecana ve dikkatin başka yerlere kaymasına bağlıyorlar. Bu ilginin bir alıcısı muhtemelen bu ay piyasaya sürülen Bored Apes Yacht Club (BAYC) NFT ekosisteminin yerel tokeni ApeCoin oldu. Ne olursa olsun SHIB, milyonlarca tokeni yakalamaya devam eden Ethereum balinaları arasında favori bir token olmaya devam ediyor.

KriptoHaber: İlginizi Çekebilecek Diğer Shiba Coin Haberleri:

SHIB Fiyat Tahmini 2022 Shiba Coin Satın Alma Zamanı Geldi Mi?

Shiba Inu (SHIB) Coin 2022’de Yükselir Mi? SHIB Fiyat Analizi

Sandbox VS Shiba Inu 2022’de Kazanan Kim Olacak?

Shiba Coin Geleceği İle ilgili Tahminler!

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

PSG Coin Yorum 2022 PSG Token Yorumları, Grafiği ve PSG Coin Nedir?

Paris Saint Germain Token Alınır Mı? – PSG Token Geleceği 2022