in

Cougar (CGS) Token

Cougar (CGS) Token Nedir, COUGAR Coin Nereden Alınır, Cougar (CGS) Token Yorum

Cougar (CGS) Token Nedir, COUGAR Coin Nereden Alınır, Cougar (CGS) Token Yorum

Cougar (CGS) Token Nedir, öğrencilerin ve eğitim kuruluşların kendi tokenlerini ve NFT’lerini oluşturup özelleştirmesine olanak tanıyan blok zinciri çözümüdür. Kriptohaber.com.tr olarak bu makalede Cougar (CGS) Token Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Ayrıca Cougar (CGS) Token kuruluşuna, amacına ve fiyatına değineceğiz. Keyifli okumalar dilerim.

Cougar Coin Nedir?

Cougar Coin, PUMA’ların hayatlarını kurtarmak ve korumak amacıyla Ulusal Vahşi Yaşam Vakfı tarafından oluşturulan özel bir kripto para birimidir. Her yıl Kaliforniya otoyolunda yüzlerce PUMA’nın yaşamını yitirmesini önlemek için bu yolu doğal bir köprü ile geçmelerini sağlama amacı taşıyan bir girişimi desteklemek üzere yaratılmıştır.

Cougar Coin Nedir?
Cougar Coin Nedir?

Cougar Coin, deflasyonist bir token yapısına sahiptir ve her işlemde %10’luk bir vergi kesintisi uygular. Bu kesintilerin %1’i sahiplerine yansıtılırken, %1’i yakılır, %2’si projeyi destekleyen ekibe ayrılır ve %6’sı Ulusal Vahşi Yaşam Vakfı’na bağışlanır. Ekibin Vakfa ait %15’lik bir cüzdanı bulunur ve bu cüzdan günlük olarak en az 1000 dolar bağışla dığı sürece devam eder.

Bu cüzdan, Vakfın çalışmalarına finansal destek sağlamak amacıyla kullanılır. Cougar Coin, kripto para dünyasında sosyal sorumluluk ve doğa koruma amaçlarına odaklanan benzersiz bir proje olarak öne çıkar.

COUGAR Coin Nereden Alınır?

Cougar Coin’i satın almak için, bu kripto parayı PancakeSwap gibi merkezi olmayan borsalarda bulabilirsiniz. Cougar Coin, Binance Smart Chain (BSC) ağı üzerinde inşa edilmiştir ve PancakeSwap gibi BSC tabanlı borsalarda işlem görmektedir.

Cougar Coin satın almak için, PancakeSwap platformuna erişim sağlayarak COUGER tokenini bulabilir ve bu tokeni diğer kripto paralarla takas edebilirsiniz. Ancak alım-satım işlemi yapmadan önce kesinti miktarını kontrol etmekte fayda vardır, çünkü her işlemde belirli bir vergi kesintisi uygulanmaktadır.

Cougar Coin, BSC ağı üzerinde işlem gören ve doğa koruma amaçlarına destek sağlama amacı taşıyan benzersiz bir kripto para birimidir, bu nedenle bu projeyi desteklemek isteyenler için PancakeSwap gibi borsalar üzerinden erişilebilir.

Cougar (CGS) Token Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin TIKLAYIN!

Written by Emre Duralı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ethereum Hangi Seviyeyi Test Edebilir?

Dogecoin (DOGE) Nedir, Özellikleri Nelerdir, Madenciliği Nasıl Yapılır, Nasıl Satın Alınır, Ne Zaman Kuruldu?

Doge (DOGE) Coin