in ,

Exodus Kripto Cüzdanı SEC Kayıtlı Platformda İşlem Görmeye Başladı.

Exodus Kripto Cüzdanı SEC kayıtlı platformda. Exodus, 2021 mali yılı için yıldan yıla %350 artışla yaklaşık 96 milyon dolar gelir bildirdi.

Exodus Kripto Cüzdanı SEC kayıtlı platformda. Exodus, 2021 mali yılı için yıldan yıla %350 artışla yaklaşık 96 milyon dolar gelir bildirdi.

 

Büyük yazılım kripto para cüzdanı Exodus, 75 milyon dolarlık kitle fonu sermaye artırımının ardından dijital varlık menkul kıymetleri şirketi Securitize Markets bünyesinde halka açıldı. Exodus’un hisseleri Çarşamba günü Securitize’de işlem görmeye başladı ve Amerika Birleşik Devletleri’nin her yerinden yatırımcılara ve 40’tan fazla ülkeden uluslararası yatırımcılara Exodus A Sınıfı hisse senedi ticareti yapma imkanı verdi. EXOD borsa sembolü altında işlem gören Exodus Class A hisse senetleri, adi hisse senedi jetonları aracılığıyla Algorand blok zincirinde dijital olarak temsil edilir.

 

Exodus cüzdanı

 

Exodus sözcüsüne göre Securitize Markets, Eylül 2021’de tZero’da piyasaya sürüldükten sonra Exodus hisselerini listeleyen ikinci ticaret merkezi. Richardson dedi ki:

” Securitize’ın platformu, çoğu perakendeci olan 6.800’den fazla yatırımcıyı bünyemize katmamızı ve 75 milyon dolar toplamamızı sağladı. Şimdi, platformlarında Exodus hisselerinin ticareti ile hepsi tek bir çatı altında. Hisselerimizi alıp satma kabiliyetimizin artmasından dolayı çok heyecanlıyız.”

Daha önce bildirildiği gibi Exodus, Mayıs 2021’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından onaylanan mini bir ilk halka arz satışı yoluyla 75 milyon dolar topladı. SEC daha önce Securitize platformunu 2019’da bir transfer acentesi olarak kaydettirdi. Dijital menkul kıymetler platformu bazı büyük şirketler tarafından destekleniyor. Coinbase, Morgan Stanley yatırım fonları ve Blockchain Capital dahil olmak üzere kripto şirketleri ve yatırımcılar.

“Artık Exodus hisseleri, perakende yatırımcıların Securitize Markets’ta işlem yapmaları için hazır olduğundan, hisseleri için daha büyük bir pazar, fiyat keşfi ve likidite potansiyeli yaratıldı ve bu, sermayelerini artırmak isteyen diğer birçok özel işletmeye bir örnek olmalı. ” dedi.

Exodus başlangıçta hisselerini birim başına 27.42 $ fiyatla sattı. TradingView’deki mevcut en son verilere göre, Exodus yazının yazıldığı anlarda günü 15.5 dolardan işlem görüyordu.

 

EXOD 2022 Grafik

 

2015 yılında kurulan Exodus, merkezi olmayan bir kripto borsası ile entegre edilmiş büyük bir kripto para cüzdanıdır. Geçen hafta şirket, 2021 mali yılı için yıldan yıla %350 artışla yaklaşık 96 milyon dolar gelir bildirdi.

 

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Bitcoin İçin Durgun Hafta

Cardano, 200.000 Dolarlık TVL’yi Kırdı. Bitcoin 100.000 Dolara Ulaşabilir

MODEX Token, Yeni Web 3.0 Yetenekleriyle Yenilendi

 

 

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Heroes of Mavia, Esports Odaklı P2E Oyun için Tribe ile Güçlerini Birleştirdi!

Worldcoin durumu

Worldcoin Sayısız Ülkeden Çekiliyor!