in ,

Huobi Global, Kripto Takas İşlevini Açıklarken ABBC Coin’i Listeliyor

ABBC ayrıca takas platformu ABBC Swap’ı da piyasaya sürdü.

Huobi Global ABBC Coin’i Listeliyor. 22 Mart itibarıyla kullanıcılar borsaya ABBC Coin yatırabilirken, para çekme işlemi 25 Mart’tan itibaren başlayacak. ABBC ayrıca takas platformu ABBC Swap’ı da piyasaya sürdü.

Huobi Global, Kripto Takas İşlevini Açıklarken ABBC Coin'i Listeliyor

Huobi Global, Kripto Takas İşlevini Açıklarken ABBC Coin’i Listeliyor

Huobi Global, 22 Mart’ta yaptığı duyuruya göre, ABBC Coin’i kripto değişim platformunda listelediğini açıkladı.

 

ABBC’nin Huobi içindeki para yatırma işlemleri 22 Mart’ta başlarken, para çekme işlevi 25 Mart’ta açılacak. Ayrıca dijital varlığın alım satımı da yakında başlayacak. Huobi Global ABBC Coin Listesi.

ABBC Coin’in büyümesine devam etmesi, birden fazla üst düzey ve merkezi olmayan borsada listelenmeyi ve daha fazla blok zinciri ağına entegre olmayı sürdürmesi bekleniyor. Bu arada ABBC, kripto parası için yeni pazar fırsatlarını keşfetmeye devam ediyor.

Bahsedilen kripto, kullanıcıların ABBC ana ağından Aladdin Wallet ve Aladdin Pro cüzdan uygulamalarını kullanarak diğer ağlara ABBC Coin’lerini değiştirmelerini sağlayan platform olan ABBC Swap’ı da başlattı. ABBC geliştiricilerine göre bu işlevsellik Ethereum, Binance Smart Chain (BSC), Fantom, Polygon ve Avalanche ağlarında mevcut.

Basın zamanında, ABBC Coin, son 24 saatte 42.201.324$ işlem hacmiyle 0.15557$ olarak fiyatlandırıldı. Ayrıca, madeni para son günde %17.75 artarak sürekli bir yükseliş eğilimi görüyor.

ABBC Coin, yazılı olarak 975.865.408 ABBC dolaşım arzına ve maksimum 1.500.000.000 ABBC arzına sahiptir.

ABBC Coin, 2017 yılının sonlarında kurulan ABBC blok zincirinin kripto para birimidir. Kripto para birimi, blok zinciri teknolojisinden yararlanarak hızlı, verimli ve güvenli çevrimiçi perakende satışını kolaylaştırmayı amaçlar.

Madeni para geliştiricilerine göre, küçük ve orta ölçekli pazar yerleri, ödemelerin işlenmesi sırasında ücretlerin düşürülmesinden büyük ölçüde yararlanabilir. Ayrıca geliştiriciler, ABBC Coin’in daha fazla küresel pazara erişim sağladığını iddia ediyor.

Huobi Global’in yanı sıra ABBC Coin, Gate.io, KuCoin, MEXC, Bitglobal, DigiFinex ve Bitforex gibi diğer en iyi kripto borsalarında da listeleniyor.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

SushiSwap, DAO Sorumluluğunu Sınırlamak İçin İsviçre Yasal Yapısını Önerdi

Küresel Düzenleyiciler Ukrayna Savaşında Kripto Kullanımını İzliyor

Rusya’nın Saldırganlığı Bitcoin ve Kriptoyu Nasıl Etkiledi?

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Goldman Sachs nakit ödemeli bitcoin

Goldman Sachs Nakit Ödemeli Bitcoin!

Bitcoin fiyat analizi

Bitcoin’De Boğa Sinyalleri Gelmeye Başladı Mı?