in , ,

Mitoloji İle NFT’yi Birleştiren Dev Proje! Mini Myth Projesi Nedir?

Mini Myth projesine dair tüm detaylar ve merak edilenler bu yazımızda.

Mitoloji İle NFT’yi Birleştiren Dev Proje! Mini Myth Projesi Nedir? Bu yazımızda Avalanche (AVAX) ağında çıkacak olan mitoloji tarihi ile NFT’yi birleştiren, 2022 yılında adından çok bahsedilecek olan Mini Myth projesi inceleyeceğiz. Mini Myth Projesi Nedir? NFT’leri Nasıl Alınır? NFT’ler Kaç Dolar? Projenin Hikayesi Nedir? Metemask ağına Avalanche ağı nasıl eklenir? Avalanche ağında NFT nasıl alınır? Tüm bu soruları bu yazımızda cevaplandırmış olacağız..

Mini Myth Projesi Nedir?

Mini Myth Projesi, Avalanche Blockchain’de bulunan 9999 parçadan oluşan rastgele ve tamamen zincirleme bir NFT koleksiyonudur. Koleksiyon, dünya tarihine ait 2,5 milyonu aşan mit kombinasyonunu içerir. Peki Mit nedir?
Mini Myth NFT Projesi Nedir?

Mini Myth NFT Projesinin Amacı Nelerdir?

Mitler, insanlığın doğuşundan günümüze çok önemli mesajlar taşıyarak bugüne kadar gelmiş söylencelerdir aslında. Geçmişteki toplumların kültürünü, yaşayış biçimlerini sorunlara veya akıllarındaki çözümsüz olaylara buldukları çözümleri ifade etmişlerdir. Kısaca geçmişten günümüze saklı bir mesaj iletmişlerdir. Poseidon denizlerin efendisidir, denizi korumak en büyük önceliğidir. Zeus adalet timsalidir. Türklerde Ötügen Ana, Kızılderililerde Nokomis yer tanrıçasıdır, tüm hayvanları insanları ekosistemi kucaklar ve korur. Yunanlarda Athena, Nordiclerde Odin bilgeliği savunur. Kısacası aşk, bilgelik, eşitlik, doğanın korunması, mutluluk, uzun ömür gibi kavramları alt metinlere sakladıkları mesajlar ile günümüze kadar getirmişlerdir. Myth’ler; kısmen kurgu kısmen gerçek bir öyküdür ama aslında çok daha derin anlamlar taşıyan gerçeklerdir.

Mini Myth

Mini Myth projesi her mitolojik hikaye gibi geleceğe dair bir mesaj vermek istiyor. Bu bağlamda, Birleşmiş Milletler Kalkınma Ajansının dünyanın sorunlarının ortadan kalkması adına hazırlamış olduğu 17 sürdürülebilir kalkınma hedefinin bir parçası olmak ve geleceğe mesaj göndermek istiyor.

Mini Myth Projesi Nedir?

Mini Myth ailesi olarak toplumsal cinsiyet eşitliğine de önem veriyorlar. Ekiplerinde  kadın ve erkek sayısını eşitleyerek bizlere bu konuda mesaj  veriyorlar. Şu an Mini MYTH ekibinde 5 KADIN VE 5 ERKEK inanılmaz işler başarmak adına durmadan çalışmaktadırlar. Bunun haricinde çıkartmış oldukları  her bir mitolojik karakter, 17 kalkınma hedefi kapsamında bir mesaj taşımaktadır. Yoksulluk, iklim krizi, müsilaj gibi doğa felaketlerinin yaşandığı bir dönemde, communitymizle beraber ortak paydada buluşmak istediklerini , projeye elde ettikleri rakamın bir bölümü ile maddi ve iş gücü olarak destek olma gibi bir planları olduğunu Road maplerinde de görebiliyoruz.

Mini Myth NFT’leri Nasıl Alınır? NFT’ler Kaç Dolar?

Mini Myth projesi Avalanche ağında çıkacak bir proje. Proje çok detaylı ve büyük bir proje olduğundan ekip oldukça yoğun bir şekilde çalışıyor. NFT’lerin fiyatı yada satışının nasıl yapılacağı bilgileri için net bir açıklama yok. Gerekli açıklamaları projenin Discord ve Twitter hesaplarını takip ederek öğrenebilirsiniz. Resmi kanalları takipte kalın çünkü böylesine güzel bir projeyi kaçırmak istemezsiniz…

Mini Myth Oyunu Nedir?

Mayıs ayının sonunda aktif olarak katılabileceğiniz Mini Myth karakterleriyle oynanabilen bir masa oyunudur. Sahip olduğunuz Myth karakterleri bu oyunda yer alacak ve NFT’ler kazanabilecek ve oluşturabileceksiniz. Kazandığınız savaşlarla NFT’lerinizi geliştirebileceksiniz. Geliştirdiğiniz karakterlerin size sunduğu avantajlar ile rakiplerinize üstünlük sağlayacak ve kazanma şansınızı artıracaksınız.

Mitoloji İle NFT'yi Birleştiren Dev Proje!

Mitoloji Partisi Nedir?

Mitolojilerin başkenti olan Kopenhag, Kahire, İstanbul, Atina, Pekin, İzmir ve Cuzco şehirleri arasında Discord kanalı üzerinden seçilecek 3 şehirde mitolojik partiler düzenlenecek ve proje yatırımcılarına inanılmaz bir eğlence sunmuş olacak. Mitolojinin ortaya çıktığı bu şehirlerde geçmişin derinliklerinde eğlenceyi sonuna kadar yaşamış olacaksınız.

Mini Myth Projesi Nedir?

 

Mini Myth NFT projesini inceleme yazımızın sonuna geldik. Projeye dair gelişmelerden haberdar olmak için Discord kanallarına katılmayı ve Twitter adreslerini takip etmeyi unutmayınız. Bir sonraki proje inceleme yazımızda görüşmek üzere…

Mini Myth Discord kanalı için tıklayınız!

Mini Myth Twitter hesabı için tıklayınız!

Mini Myth Projesinin sitesini ziyaret etmek için tıklayınız!

 

KriptoHaber: Launchpad Ve NFT Projeleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

NFT Alanında Dev Proje! AvaSharks Projesi Nedir? NFT’leri Nasıl Alınır?

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır? BabyRider Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Avalaunch Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Oxbull Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bscpad Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Coinlist Platformu nedir? Katılım şartları nelerdir?

Kalao (KLO) Coin Nedir? KLO NFT Pazarı Nedir?

AVAXWARRIORS Nedir? NFT’leri Almak İçin Ne Yapmalısınız?

FunnelHeads NFT’leri nereden ve nasıl satın alınır? Projenin ilk satış tarihi ne zaman?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Coinbase Borsasına Şok Saldırı!

Coinbase Borsasına Şok Saldırı!

Nimiq (NIM) Coin Nedir?

Nimiq (NIM) Coin Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? Nimiq 2022 Gidişatı Ne Olacak?