in ,

Coinlist Platformu Nedir? Nasıl Üye Olabilirim? Ön Satışlara Nasıl Katılırım?

Coinlist platformuna dair tüm bilgiler…

Coinlist platformu nedir? Sevgili KriptoHaber okurları Launchpad platformları inceleme serimizin 4’üncü platformu olan Coinlist platformunu sizlerle beraber inceleyeceğiz. Ön satışlardaki ciddi kazançlardan  değerli okurlarımızda sonuna kadar faydalansın diye tek tek platformları kaleme alıp inceliyoruz. Şimdi gelin Coinlist platformunu inceleyelim.

Coinlist Platformu Nedir?

Coinlist Platformu Nedir? Nasıl Üye Olabilirim? Ön Satış Şartları Nelerdir?

Amerika’da Silikon Vadisi merkezli bir proje olan ve kullanıcı ile yatırımcılara hizmet vermekte olan coinlist, kripto para borsası olarak 2020 yılından beri faaliyetlerini sürdürmekte olup insanların ilgisini üzerine çekmektedir. Bu nedenle coinlist nedir, ne zaman kuruldu vb. soruların gündemde yer aldığını ve pek çok insan tarafından ilgi çektiğini söylemek olanaklıdır.

2017 yılında kurulan coinlist, birçok insan tarafından bilinen bir kripto para borsasıdır ve yatırımcılar ile kullanıcılara hizmet sunmaktadır. Birçok insan, Coinlist ön satış nedir vb. konuları merak etmekte olup bu konularda çeşitli araştırmalar yaparak konuyu derinlemesine bir şekilde kavramaya çalışmaktadır.

Coinlist platformu kurucusu olan Pavul Davison, coinlist olarak adlandırılan girişimin ölçeklenmesine yardım eden isimlerden biri olarak bilinmektedir. Hatta 1 yıldan daha fazla olacak şekilde şirketin CEO’su olarak çalışan Davison, pek çok önemli fikrin de sahibi isimlerden.

CoinList’e Nasıl Üye Olabilirim?

CoinList’e üye olmak isteyen kullanıcıların ana sayfa üzerinden “Log In” butonuna tıklayarak hesaplarına giriş yapmaları gerekmektedir. CoinList’te hesabı olmayan kullanıcıların açılan sayfada “Sign Up” butonuna tıklayarak hesap oluşturmaları gerekir. Hesap oluşturmak isteyen kullanıcılar, kişisel bilgileri ve e-posta adresleriyle beraber giriş şifrelerini belirleyerek hesap oluşturabilir. Bu işlemleri tamamlayan kullanıcıların ayrıca CoinList tarafından verilen QR kodunu Google Authenticator uygulamasından okutmaları ve CoinList hesaplarına tanımlatmaları gerekir. Bu adımları eksiksiz tamamlayan kullanıcılar CoinList’te bir hesaba sahip olur. Ancak, CoinList’te işlem yapmak isteyen ya da token satışlarına katılmak isteyen kullanıcıların KYC doğrulamasını tamamlaması zorunludur. Türkiye’deki kullanıcılar kimlik, ehliyet ya da pasaport belgelerinden herhangi biriyle KYC doğrulamalarını tamamlayabilmektedir. CoinList’te KYC doğrulamaları genellikle 7-10 gün içinde tamamlanmakta olup, bu süre yoğunluğa göre de değişebilmektedir.

Coinlist platformuna üye olmak için tıklayınız.

CoinList’te Token Sales (Token Satışı)

CoinList’te token satışına katılmak isteyen kullanıcıların öncelikle platform üzerinde satışı gerçekleşecek olan “Token”ı seçmeleri gerekmektedir. CoinList’te token satışına katılmak isteyen kullanıcılarımıza KYC doğrulamalarını tamamlamaları gerektiğini  hatırlatmak istiyoruz. Token satışına katılmak isteyen kullanıcılar satış hakkındaki gerekliliklere ve daha fazla bilgiye de aynı sayfa üzerinden ulaşabilmektedir. Token satışında yer almak isteyen kullanıcıların öncelikle satış için kayıt yaptırmaları gerekir. Kullanıcıların kayıttan sonra satış seçeneklerini inceleyip istedikleri satış için seçim yapmaları gerekir. CoinList’teki token satışları, arz miktarı, ilk satış fiyatı, maksimum alış miktarı, fonlama “token”ı, kilitli kalma süresi gibi farklılıklar içerir. Kullanıcıların bu bilgileri dikkatle incelemeleri öneririz. Gördüğünüz üzere gayet basit ve tamamen ücretsiz bir şekilde ön satışlara katılım sağlayabilirsiniz.

Yeni gelen projeleri Coinlist hesabınızda token satışları kısmından takip edebilirsiniz.

 

Coinlist Platformu Nedir? Nasıl Üye Olabilirim? Ön Satış Şartları Nelerdir?

 

Oldukça katılım şartları basit ve maliyeti az olan ve tabii ki en önemlisi sağlam ve kaliteli projeler çıkaran launchpad platformlarını incelemeye çalıyoruz. Bu sayede siz değerli okurlarımıza en doğru bilgileri en kolay anlaşılır şekilde anlatmak için çabalıyoruz. Bir sonraki launchpad platformu inceleme serimizde görüşmek üzere…

Güncel haberler için KriptoHaber’i takipte kalın.

KriptoHaber: Launchpad Hakkında Daha Fazla İçerik;

Avalaunch Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Oxbull Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bscpad Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

League of Kingdoms nasıl oynanır?

League of Kingdoms nasıl para kazanılır? Nasıl oynanır? Loka Coin Nedir?

Kazakistan'da Mining Durduruldu!

Kazakistan’da Kripto Madenciliği Geçici Süre ile Durduruldu!