in , ,

Dinos Topia NFT Projesi Nedir?

İleride çok duyacağımız oyna-kazan NFT projelerinden biri olan Dinos Topia ile ilgili tüm merak ettikleriniz bu yazımızda.

Birçok NFT projesinin duyurulduğu son günlerde yine bambaşka bir proje ile karşınızdayız. NFT tabanlı bir oyun ve koleksiyon olan Dinos Topia NFT projesi nedir? Dinos Topia NFT nasıl alınır? Peki bu projenin bağlı olduğu metaverse evreni olan Miner Topia nedir? Tüm bunları açıklayacağımız yazımızda sizlere NFT tabanlı, hem oynayıp hem de kazanabileceğiniz bir proje tanıtmak istedik. İlk olarak Dinos Topia’nın da içinde bulunduğu Miner Topia; 4 farklı NFT kolekiyonu ve para kazanabileceğiniz oyunları ile devasa bir metaverse olma iddiası ile yola çıktı. Daha sonra 4 Farklı oyunun birbirine bağlandığı bu metaverse evreninin ekonomisi de ekibe ait bir token ile sağlanacak. Ekibin açıklamalarına bakacak olursak bu utility token ve metaverse’ü oluşturan bu 4 proje ilerde adından sıkça bahsettireceğe benziyor. Biz de bu projelerin ilk ayağı olan Dinos Topia’yı sizler için inceledik.

Dinos Topia NFT Projesi Nedir?

Dinos Topia NFT Projesi Nedir?

Miner Topia’nın bir alt projesi olan Dinos Topia NFT projesi nedir? NFT sahipleri için tasarlanan özel bir dinozor oyununu oynayarak pasif gelir elde edebileceğiniz bir NFT koleksiyon oyunudur. Avax ağı üzerinde çıkacak olan Koleksiyon 1111 NFT içeriyor. Ayrıca takım, koleksiyon tükendikten sonra bir gün içinde oyunu yayınlayacaklarının sözünü vererek iddialı ve hızlı bir başlangıç vaat ediyor.

Dinos Topia Nasıl Başladı?

Yıl 2100, Dünya’ya Topia adında bir meteor çarpıyor ve büyük yok oluş insanlar için de geliyor, insanlığın çoğu yok oluyor. Sadece 1111 kişi hayatta kalmayı başarıyor. Sonrasında eski çağların efsaneleri dinozorlar geri geliyor ve dinozor çağı yeniden başlıyor. Son kalan 1111 insan hayatlarını devam ettirmek için yeni, üst düzey bir teknoloji geliştiriyor. Bu teknoloji ile dinozorlar uzaktan kontrol ediliyor ve bu teknolojiye Avaxtek adını veriyorlar. Sonuç olarak zorlu yeni Dünya’da önlerine çıkan engelleri uzaktan kontrol ettikleri dinozorlar ile geçip bu şekilde para kazanıyorlar. Haydi, sen de pasif gelir oluşturmak için aramıza katıl!

Dinos Topia NFT Projesinin Yol Haritası

NFT projeleri için yol haritaları en önemli unsurlardan biridir. Çünkü yol haritası bize NFT projesinin gelecekte neler yapacağını, bize neler getireceğini gösterir. İşte Dinos Topia’nın yol haritası:
1. Adım: Dinos Topia Lunch (çıkışı): Ön satışın %10’u projeyi güçlendirmek için fenomenlere ve yatırımcılara dağıtılacak.
2. Adım: Koleksiyon satışı tükendikten bir gün sonra Dinos Topia, oyununu etkinleştirecek.
3. Adım: Tamamı NFT sahibi oyunculara ait bir metaverse evreninde, Dinos Topia 4 koleksiyondan biri haline gelecek.
4. Adım: NFT sahipleri rastgele çevrimiçi oyunculara karşı oynayabilecek ve Miner Topia’da yer alan oyunları test edip karar verecek.
5. Adım: Utility token, 4 oyunda da oynamak, bahis yapmak ve ödül almak için kullanılacaktır.
6. Adım: Miner Topia oyunları halka açık platformda yayınlanacak.
Dinos Topia NFT Projesi Nedir?

Miner Topia Metaverse / NFT Projesi Nedir?

Miner Topia, NFT severler ve oyuncular için 4 farklı oyun NFT koleksiyonundan oluşan bir metaverse evrenidir. 2023’ün başında 4 topia oyununun oynanabileceği bir metaverse platformu olacaktır. Ve bu oyunlardan ilki de
 Dinos Topia’dır. Miner Topia evrenini kaçırmayın ve çok oyunculu metaverse devriminin bir parçası olun!

Miner Topia Metaverse

Miner Topia Nasıl Başladı?

Yıl 2100 bitcoin toplam arzı olan 21 milyona ulaştı. Bundan dolayı tüm makineler durdu. Artık boşluğa düşen madenciler yeni gelir elde etme yolları araştırmaya başladı. Daha sonra Miner Nakamoto takma adlı bir yazılımcı Miner Topia adında yeni bir evren duyurdu. Kolay para kazanma felsefesi ile çıktıkları bu yolda madencilerin para kazanması çok daha kolay oldu. Miner Topia bir metaverse evrenidir. 2022 Sonuna kadar toplamda 4 farklı NFT oyun koleksiyonu çıkartılacak ve tüm oyun koleksiyonları çıkartıldıktan sonra Utility Token tanıtılacak. En sonunda tüm NFT sahiplerinin kendi aralarında turnuvalar düzenleyip para kazanabilecekleri Miner Topia platformu aktif edilecek. Miner Topia Metaverse evreninin ilk oyun NFT’si Dinos Topia koleksiyonudur; Dinos Topia 1111 adet farklı pixel dinazor karakterinden oluşur. Oyunda bir rank sistemi vardır ve belli bir puanlara ulaşanlara da para ödülü vardır. Unutmayın her güzel şey sınırlı olduğu gibi Dinos Topia’da 1111 adet ile sınırlıdır. Hadi sende aramıza katıl ve ve bu evrenin bir parçası ol.

Miner Topia NFT Projesinin Yol Haritası

1. Adım: Dört farklı Miner Topia oyunun çıkışı.
2. Adım: Miner Topia utility token’ın çıkışı
3. Adım: Miner Topia evreninin tüm NFT sahiplerine açılışı
4. Adım: Oyuncular, Miner Topia Metaverse evrenindeki PVP yarışmalarına katılarak para kazanabilecekler.

Dinos Topia NFT Nasıl Alınır? Kaç Para?

 

Dinos Topia NFT ücreti ve satışa çıkış tarihi henüz belirli değil. Ama Avax ağı üzerinde işlem ücretlerinin çok düşük olması büyük bir avantaj. Son olarak satın alma ile ilgili detaylar ve aklınıza gelen her türlü soru için Discord sunucularına katılabilirsiniz.

Dinos Topia Discord Sunucusu

Miner Topia Web Sitesi

Dinos Topia Web Sitesi

Kripto Haber Discord Sunucusu

Written by Mehmet Akif

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

taraftar token nedir? Fan tokenlar 2022

Taraftar Tokenları Nedir? En İyi Beş Taraftar Tokenı!

Rusya Merkez Bankası, USD Döviz Kurunu Yükseltiyor...

Ruble Düşüyor! USD Döviz Kuru Yükseliyor! Peki Bitcoin?