in , ,

Avalaunch Launchpad Nedir? Katılım Şartları Neler?

Avalaunch hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey bu makalede.

Sevgili kriptohaber.com okuyucuları sizlere nasıl daha faydalı oluruz diye tam gaz çalışmaya devam ediyoruz. Hangi bilgi daha faydalı olur diye araştırıyoruz, buluyoruz ve okurlarımıza en sade, en doğru şekilde bilgi aktarmaya çalıyoruz.  Öğrendiklerinizle kazancınızı kat kat artıracağınız bir seriye başlıyoruz. Sizlerle beraber piyasada ne kadar sağlam, güzel projelerin çıktığı Launchpad platformu varsa hepsini tek tek inceleyeceğiz. Gerçekten 50x 100x 200x ler oluyor mu? Oluyorsa nasıl oluyor bizde bu kadar yüksek kazançlara nasıl ulaşabiliriz hepsine bu güzel serimizde sizlere anlatmış olacağım. Serimiziniz ilk launchpad platformu benim de çok beğendiğim ve adından çok bahsedilen Avalaunch launchpad platformu. Avalaunch launchpad nedir? Ön satışlara katılım şartları neler? bir göz atalım.

Şimdi gelin bu platformda idolara nasıl katılıyoruz eski projeler kaç x yapmış bunları beraber inceleyelim.

Avalaunch Platformu nedir? 2022

Avalaunch Launchpad Nedir? 2022

Avalaunch launchpad, yatırımcılar için yatırımcılar tarafından hazırlanmış bir platformdur. Avalaunch, Avalanche ağı üzerinde çalışan ve bu ağ üzerindeki projeler için fon toplamalarına olanak sağlayan merkezi olmayan bir platformdur. Avalaunch Launchpad Nedir? Avalanche ağı üzerinde yeni çıkan, gelecek vaad eden ve yenilikçi projelerin fon toplamasına yardım etmeyi amaçlayan Avalaunch bu ekosistem için oluşturulmuş ilk protokoldür. Bu platformda son zamanlarda çok güzel projelerin idoları yapıldı ve 100x ler havada uçuştu diyebiliriz. Platformun en güzel yanı diğer platformlar gibi belli bir tier sistemi yok. Bu özelliğe sahip tek platform diyebilirim tamda aradığımız hem küçük hem büyük yatırımcıyı bir arada buluşturan harika bir platform. Bildiğiniz üzere bu bol x yapan projelerin ön satışına katılmak için bazı şartları sağlamak lazım. Belli bir miktarda bir coini stake etmemiz gerekiyor. Avalaunch ta farklı olan olay tamda burası işte. Sizlere ulaşılamaz yüksek sınırlarda stake miktarları istemiyor. Ne kadar stake ederseniz edin ona oranla bir alım hakkı sunuyor. Ama 5 ama 10 dolar illaki size alım hakkı veriyor. Gel gelelim hangi coini stake ediyoruz yapmamız gerekenler nelerdir?

Avalunch Ön Satışlara Katılım Şartları Neler? 2022

100x Projelere Katılabilmemiz için Yapmanız Gerekenler

Her şeyden önce 2022 yılında Avalaunch ön satışlara katılabilmek için Metamask cüzdanınızın olması gerek ve cüzdanınıza avalanche ağını eklemiş olmalısınız. Metamask cüzdanına ait bilgiler sitemizde mevcuttur. Siteye kayıt işlemlerini yaptıktan sonra cüzdanımızı bağlıyoruz. İdolara katılabilmemiz için sitenin kendi coini olan Xava tokeni gereklidir. Xava hakkında biraz bilgi verecek olursak toplam arzı 100 milyon adettir. Token satışları için 33 milyon adet, ekosistem için 32 milyon, kurum için 21 milyon, danışman ve ortaklar için 9 milyon ve likidite için 5 milyon adet token ayrılmıştır. Fiyat ve grafik analizi için ayrıca daha detaylı bakabilirsiniz.  Belli başlı büyük borsalarda Gate io, Kucoin, Mxc gibi borsalarda bulunmaktadır. Xava aldık cüzdanımıza borsalardan avax-c chain ağı ile tokenlarımızı yolladık. Sırada önümüzde iki aşama kaldı. Birincisi xavaları stake etmek. İkincisi ön satışlara kayıt yapmak.

Xavaları site üzerinden stake bölümünden kolayca stake edebilirsiniz. Daha sonra yaklaşan ido tarihleri resmi hesaplardan paylaşılır. Siz bu tarihler de ön satış için kayıt yapmalısınız. Kayıt için yine çok beğendiğim bir özelliği var bu sitenin. Şöyle ki kayıt sırasında sizden 1 adet avax ödünç vermenizi istiyorlar. Satış tarihlerinde verilen süre zarfında alım yaptığınız takdirde ödünç verdiğiniz avax size geri iade ediyorlar. Şayet alım yapmadınız ise avax coininiz size geri verilmiyor. Neden? Satılan proje belli bir adette satılıyor. Ve satışa kayıt yaptıranlar arasında pay ediliyor. Siz sıraya girip alım yapmadığınız zaman diğer insanların haklarını gasp ettiğiniz için böyle bir çözüm bulmuşlar. Bence gayet yerinde ve mantıklı bir çözüm olmuş. Biraz da bu güzel özelliklere sahip Avalaunch platformu geçmiş haftalarda hangi projeleri satışa sunmuş? Kaç x yapmış projeler? Gelin beraber bakalım.

Avalaunch Launchpad Satışı Gerçekleştirilmiş Projeler (Dikkat bol x içerir)

Avalunch Ön Satışlara Katılım Şartları Neler? 2022 Daha rahat görün diye yukarıya bir tablo bıraktım. Bu zamana kadar 10 11 tane projenin satışı yapıldı Avalaunch platformu üzerinden. Bu projeler gördüğünüz üzere çok sağlam projeler. Aralarında 164x yapan var 24x yapan var. Yani inceleyip yatırım yapmak tabi ki sizlere kalmış. Her projenin potansiyeli fiyata yansımış durumda zaten. Ama şöyle önemli bir noktaya da değinmek isterim bazı projeler zaman ister. Fiyat olarak birden patlama yapmaz. Zamanla büyür ve potansiyellide fiyata zamanla yansır. O yüzden kripto aleminde sabır en önemli olaydır. Kazananlar her daim sabredenler olmuştur.

Evet sevgili kriptohaber.com okurları Launchpadleri inceleme serimizin ilk platformu olan Avalaunch Platformunu sizlerle beraber inceledik. Serimiz de birçok platformu inceleyeceğiz. Hangi platform daha iyi projeler sunuyor? Katılım şartları nelerdir? Geçmiş projeleri hangi performansı sergilemiş hepsine bakacağız. Bir sonraki launchpad platformu inceleme yazımızda görüşmek üzere.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler 2022! En İyi Coinler 2022

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler!

En İyi Web 3.0 Uygulamaları 2022 - Popüler Web 3.0 uygulamaları 2022

2022’de Bilinmesi Gereken En İyi Web 3.0 Uygulamaları