in , , ,

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır? Oyun Ne Zaman Çıkacak?

BabyRider Projesine Dair Bilgiler…

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır? BabyRider Oyunu Ne Zaman Çıkacak? Sevgili KriptoHaber okurları bugün sizlerle bir Türk projesi olan BabyRider NFT koleksiyonunu inceleyeceğiz. BabyRider NFT’leri nasıl alınır? NFT sahibi olmanın avantajları nelerdir? BabyRider NFT’lerini nereden alabiliriz? Aklınıza gelen tüm soruları cevaplandırmış olacağız.

BabyRider NFT Koleksiyonu Nedir?

Türk oyun stüdyosu Playumm ve mizah dergisi Uykusuz tekrardan mükemmel bir başarıya daha imza attılar. Geçtiğimiz günlerde sadece 45 saniyede Sold Out olan BabyRider NFT projesi ile NFT pazarında birinci sıraya yükselmeyi başardılar. BabyRider NFT koleksiyonu birbirinden eşsiz 2500 adet NFT ‘den oluşmaktadır. Bu NFT’lerin Rarity sıralaması aşağıdaki gibidir:

Dört farklı NFT kategorisine ayrılan bu koleksiyon çok güzel çizimlere sahip. Yatımcılarına ve daimi holderslarına birbirinden farklı avantajlar sunuyor.

BabyRider Projesine Dair Bilgiler...

BabyRider NFT Koleksiyonu Kaç Avax’a Mint Edildi?

Geçtiğimiz günlerde satışı yapılan NFT koleksiyonu, Whitelist sahiplerine satış ve Public satış yani herkese açık olan satış olarak iki parça şeklinde satışa sunuldu. Proje sahiplerinin bir önceki NFT koleksiyonu olan Fırat NFT’lerinden bir adet bulunduranlara Whitelist hakkı tanındı ve 1 saat kadar önceden 2500 NFT’ den 2 adet mint edebilme hakkı verildi. Satış günü Whitelist sahipleri alımlarını gerçekleştirdiler. Daha sonra kalan 500 NFT public sale olarak herkese satışa açıldı. Saniyeler içinde Sold Out geldi ve bir rekor başarıya daha imza atılmış oldu. Birbirinden eşsiz bu güzel NFT’lerin mint fiyatına gelecek olursak mint fiyatı sadece 1 Avax olarak belirlenmişti. Satış günü bu güzel NFT’lere 1 Avax karşılığında sahip olabilirdiniz.

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır?

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır?

BabyRider NFT koleksiyonu Avax ağı üzerinde oluşturulmuş bir projedir. Bu yüzden NFT lere sahip olmak için Metamask cüzdanınız ve Avax coinine sahip olmanız gerekmektedir. BabyRider NFT koleksiyonu Kalao NFT pazarında sergilenmektedir. Kalao NFT pazarından istediğiniz NFT’yi alabilirsiniz. Alırken NFT’lerin özelliklerini sahip oldukları aksesuarların nadirliklerini görebilirsiniz. Kalao NFT pazarına dair tüm bilgilere yazının sonundaki linkten ulaşabilirsiniz.

Babyrider Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

 

BabyRider Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Babyrider Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Daha önce Playumm ‘un bir Metaverse oluşturma niyetiyle hareket ettiği duyurulmuştu. Bu yeni oyunla birlikte metaverse planları için bir adım daha atılmış oldu. Playumm Kurucusu Sevgin Şen, “Toonlands” adlı metaverse projesiyle ilgili olarak bir gönderide şu ifadeleri kullandı:

“Çok yakında CROSS-GAME #METAVERSE olmasını planladığımız ‘Toonlands’ projesinden de bahsedeceğiz. Proje, yayınlamayı üstlendiğimiz oyunların ortak buluşma noktası olacak ve dev bir ekosistem olarak hayat bulacak.”

Kurucu Şen, paylaşımında BabyRider projesinin prototip oynanış videosunu da yayınladı. Motosikletlerin ve sevimli bebeklerin yarıştığı bu oyun çok yakında bizlerle olacak. Paylaşımı görüntülemek için tıklayınız.

BabyRider NFT Projesini incelememizin sonuna geldik. Anlık gelişmelerden ve projeye özel etkinliklerden faydalanmak için mutlaka BabyRider Discord kanalına katılım sağlayınız. Bir sonraki inceleme yazımızda görüşmek üzere…

KriptoHaber: Launchpad Ve NFT Projeleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

Avalaunch Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Oxbull Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bscpad Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Coinlist Platformu nedir? Katılım şartları nelerdir?

Kalao (KLO) Coin Nedir? KLO NFT Pazarı Nedir?

AVAXWARRIORS Nedir? NFT’leri Almak İçin Ne Yapmalısınız?

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

Chainlink (LİNK) 2022’de Yükselir Mi?

Chainlink (LİNK) 2022’de Yükselir Mi?

Helium Coin Nedir? 2022 HNT Coin

Helium Coin (HNT) Nedir? HNT’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?