in ,

GameFi Platformu DEA, Belçika Futbol Kulübü KMSK Deinze ile Ortak Oldu!

KMSK Deinze’nin yeni sponsorluklar çekmesini sağlayacak.

  • DEA, Deinze Football Club NV (KMSK Deinze) ile ortak olduğunu duyurdu.
  • Yeni ittifak, KMSK Deinze’nin yeni sponsorluklar çekmesini sağlayacak.
  • DEA ayrıca oyununun farkındalığını artırmak için KMSK Deinze ile birlikte çalışacak.

 

GameFi Platformu DEA, Belçika Futbol Kulübü KMSK Deinze ile Ortak Oldu!

Singapur merkezli küresel GameFi platform şirketi — Digital Entertainment Asset Pte. Ltd. (DEA), ACA Football Partners Pte Ltd’nin (ACAFP) grup şirketi Deinze Football Club NV (KMSK Deinze) ile stratejik bir ortaklığa girdiğini resmen duyurdu.

Bu yeni işbirliği kapsamında KMSK Deinze, yeni sponsorluklar çekmek için bu dalgayı kullanacak. Bu sponsorluklar, DEA’nın PlayMining oyun platformunda NFT’ler, dijital varlıklar ve oyun öğeleri satın almak için kullanılacaktır.

Aynı şekilde, bu ortaklık KMSK Deinze’nin DEA’nın Play-to-Earn oyunlarına bir oyun loncası olarak katılmasını sağlayacak. Bu basitçe, bir oyun loncası olarak, Oyna-Kazan için NFT’lere yatırım yaparak ve bunları organize ederek DEA’nın oyunlardan gelir elde etmesine yardımcı olacağı anlamına gelir.

DEA ayrıca, Avrupa bölgesindeki oyun ve tescilli jetonu DEAPcoin (DEP) hakkında farkındalığı artırmak için KMSK Deinze ile birlikte çalışacak. Ayrıca, ACAFP CEO’su ve KMSK Deinze Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Hiroyuki Ono şunları söyledi:

Belediye Başkanı Jan Vermeulen liderliğindeki Deinze şehri, şehri canlandırmak için çeşitli önlemler üzerinde çalışıyor. Topluluğun bir üyesi olarak topluma futbol aracılığıyla katkıda bulunmayı düşündüğümüzde, futbolun potansiyelini zamanın en son trendini takip ederek ortaya çıkarmak istedik. GameFi aracılığıyla toplumsal katkıyı savunan DEA’nın misyonunu destekledik. Bay Yoshida ve DEA’daki yaratıcı ekibin geri kalanıyla çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Stratejik bir ortak olarak gelecekte daha kapsamlı Web3 girişimleri oluşturmak için kulüple birlikte çalışacaktır. Bu, Kazanmak için İzle ve taraftar jetonlarını kullanarak bir ekonomik bölge oluşturulmasını içerecektir.

DEA gelecek sezon için KMSK Deinze’ye sponsor olmayı planlıyor. Açıklığa kavuşturmak gerekirse, KMSK Deinze Belçika Pro Ligi’nde ikinci lige ait. DEA CEO’su Naoto Yoshida ekliyor:

Uzun bir geçmişe sahip bir futbol kulübü olan KMSK Deinze’ye Web3 alanındaki cesur mücadelelerinden dolayı saygı duyuyorum. Play to Earn kullanarak bir ekonomik bölge inşa etmenin spor kültürünü teşvik etmek için sürdürülebilir ve etkili bir yaklaşım olacağına inanıyorum. Büyük bir emsal oluşturmak için Deinze ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Kripto Madencilere Vergi Muafiyeti!

Haftalık NFT İncelemesi!

Yooshi, Huobi Borsası ile Ortaklığa Başladı.

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Rusya Ukrayna Savaşı Kripto Paraları Derinden Vurdu! Bitcoin Ne Kadar?

Rusya – Ukrayna Savaşı Sırasında Bitcoin’den Düşüş Geldi! Bitcoin Ne Kadar?

Savaş Başladı! Bitcoin ve Kripto Piyasaları Genel Olarak Düşüşe Geçti!

Savaş Başladı! Piyasalardaki Düşüş Soruları Çoğaltıyor!