in , ,

Oxbull Launchpad Platformuna Katılım Şartları Neler?

Oxbull Launchpad Platformu Nedir? Ve Nasıl Kullanılır?

Sevgili KriptoHaber okurları launchpad platformu inceleme serimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bir önceki yazımızda Avalaunch Launchpad Platformunu incelemiştik. Bu sefer yine büyük projeler ile ses getiren ve yatırmcılarının yüzünde güller açtıran bir platformu inceleyeceğiz. Platformumuzun adı ismini çok duyduğunuz Oxbull Launchpad platformu. Bu platformda yatırım nasıl yapılır? Projelerden alım hakkı nasıl kazanılır? Gelin beraber göz atalım.

Oxbull Launchpad İdolara Katılım Gereksinimleri 2022

Oxbull platformu çok güzel sağlam projelere ev sahipliği yapıyor ve ayda 4 5 proje bile çıkardıkları oluyor. Tabi ki bu projelerin hepsine katılım sağlayabilirsin. İhtiyacınız olan bir metemask cüzdanı ve sitenin kendi tokeni olan OXB tokeni. Oxbull platformunda satışlardan pay almak için belli adetlerde OXB token sahibi olmalısınız. Tier seviyeleri oldukça pahalı ama gelen projelerle çok rahatlıkla yatırımınızın karşılığını alıyorsunuz. Şu anlık kaç adet OXB tutarak hangi seviyeden alım hakkına sahip olacaksınız buna bir bakalım.

Güncel Tier Seviyeleri

Tier 1: 8000 adet veya üzeri OXB bulundurma (Garanti Alım Hakkı)

Tier 2: 1000 adet veya üzeri OXB bulundurma (Garanti Alım Hakkı)

Tier 3: 50 adet veya üzeri OXB bulundurma (Form doldurulması gerekiyor ve garanti alım hakkı sunulmamaktadır)

İlk 2 kademe garanti alım hakkı sunarken. Üçüncü kademe için OXB Twitter sayfasını takip edip, proje öncesi yayınlanan formu doldurup kuraya girmeniz gerekmektedir.

OXB fiyatı piyasaya bağlı olarak değişkenlik gösterdiği için ilgili kademe seviyeleri için gereken OXB miktarlarının fiyatı değişmektedir. Güncel fiyatını aşağıdaki CoinMarketCap sayfasından kontrol edebilirsiniz.

OXB Coinmarketcap Sayfası
OXB Web Sitesi
OXB Twitter Sayfası
OXB Türkçe Telegram Kanalı

Katılım gereksinimleri karşıladığınız takdirde projelerin ön satış tarihleri geldiği zaman size ayırılan zaman aralığında kolayca site üzerinden alım sağlayabilirsiniz. Projenin potansiyeline bağlı olarak size verilen alım hakkı artık kaç dolarlıksa ona göre bir kâr zarar hesaplaması yaparsınız. Şimdi geçmişte bu platform neler yapmış? Hangi proje kaç x yapmış bir de onlara bakalım.

 

Oxbull Platformu’nun Projeleri

OXB coinin performansıAlfa Kombat coininin fiyat performansıWanaka coininin fiyat performansıHoppy coininin fiyat performansı

 

Yukarıda Oxbull Launchpad platformunda satışı gerçekleşmiş birbirinden kaliteli sağlam projeleri görüyorsunuz. Bunlardan biri OXB tokeni. Platformun en başlarında kendi tokenlerinin satışını gerçekleştirdiler. Beklenildiği gibi 200 kat değerlendi OXB tokeni. Ve diğer projelerde bir bir kalitelerini fiyatlarına yansıtmış durumdalar. Bu coinlerden HOPPY ve OXS coini de birer launchpad platformlarının coinleridir. Hoppy platformuna da bu güzel serimizde tabi ki yer verip incelemesini gerçekleştiririz.

Sizlere OXB tokeni hakkında biraz sayısal veri vermek istiyorum çünkü buradaki ana yatırımınızın OXB tokenine olacak. O yüzden riskleri iyi analiz edip güzelce düşünüp fiyat analizi yapıp ona göre karar vermelisiniz.

OXB Token Yapısı

  • Toplam arz 10 milyon OXB
  • 2,5 milyon ön satış
  • 0,5 milyon pazarlama
  • PancakeSwap için 1,5 milyon likidite (kilitli)
  • Yaklaşan listeleme için 1,0 milyon likidite
  • 0,5 milyon ekip simgesi (kilitli)

Evet sevgili KriptoHaber okurları bir launchpad incelememizin daha sonuna geldik. Launchpad platformlarını inceleme serimiz devam edecektir. Bir sonraki inceleme yazımızda görüşmek üzere…

KriptoHaber: Airdrop Hakkında Daha Fazla İçerik

Avalaunch Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

Güncel Airdrop Listesi 2022

Güncel Airdrop Listesi ve Borsaları 2022

GAP Kapüşonlu NFT

GAP Kapüşonlusu İle NFT Pazarına Katılıyor!