in , ,

FunnelHeads NFT Projesi Nasıl Alınır? Projenin Satış Tarihi Ne zaman?

FunnelHeads NFT Projesine Dair Tüm Bilgiler…

Yine çok konuşulacak ve çok beğendiğimiz bir NFT projesi ile karşınızdayız. Bu yazımızda çok değerli karikatürist Yiğit Özgür tarafından hazırlanan FunnelHeads NFT projesini inceleyeceğiz. Ayrıca bu yazımızda ” FunnelHeads NFT Nedir? FunnelHeads NFT’leri nereden ve nasıl satın alınır? Projenin ilk satış tarihi ne zaman? gibi soruların cevabını arayacağız. Tüm bu sorulara geçmeden önce projenin baş mimari Yiğit Özgür kimdir önce bunu bir öğrenelim.

FunnelHeads NFT’nin Yaratıcısı, Yiğit Özgür Kimdir?

Yiğit Özgür, 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Grafik Bölümünü bitirip, ardından karikatür çizmek ve bu alanda kendini geliştirebilecek bir çevre edinmek amacı ile İstanbul’a yerleşti.

Leman ve L-Manyak dergilerinde çalıştığı dönemlerde kendini pek gösterememiş ve tanınamamış olsa da, Penguen dergisine geçerek kendine özgü uzun konuşma balonları ile dikkat çekmeyi başardı. Yiğit Özgür, geniş kitlelerce tanınarak dönemin en popüler karikatüristi olmayı başardı. 2007 yılında aralarında Memo Tembelcizer ve Ersin Karabulut‘un da bulunduğu bir grup çizerle beraber Penguen’den ayrılarak Uykusuz isimli yeni bir mizah dergisinin kurucuları arasında yer aldı. Yiğit Özgür aynı zamanda, mizah dergileri dışında 2002 ile 2008 yılları arasında Bilim Çocuk dergisi için de Buket Anlatıyor isimli öyküler çizdi.

FunnelHeads NFT Projesi Nasıl Satın Alınır? 

FunnelHeads NFT Projesi Nasıl Alınır?

FunnelHeads NFT’leri 5555 adetlik bir koleksiyonudur. Eşsiz 5555 NFT’den oluşan bu proje sadece Uykusuz okuyucularının değil tüm dünyadan karikatür sevenlerin dikkatini çekecek ve çok yüksek bir koleksiyon değeri taşıyacaktır.

FunnelHeads Koleksiyonu Hangi Blockchain Ağı ve Pazaryerinde Satışa Çıkacak?


FunnelHeads NFT’leri Avax ağı üzerine kayıt edilecek. Avax ağındaki en önemli NFT pazarlarından biri olan Kalao aynı zamanda Uykusuz ekibi ile partnerliğe de başlamış bulunmakta. Uykusuz ekibi NFT pazarında yerli bir ekip olarak çok önemli başarı ve ortaklıklara imza atarken bizleri de koleksiyonları ile elde ettikleri başarılar ile gururlandırmaya devam ediyorlar. Ayrıca Kalao NFT pazarının bu projenin arkasında olması yatırımcılara ciddi bir güven sağlıyor.

FunnelHeads NFT Projesi

Uykusuz ekibi projelerinin arkasında duran ve yatırımcılarını koruyan bir ekip. NFT koleksiyonlarını ellerinde tutan koleksiyoner ve yatırımcılara farklı birçok avantaj sağlamaya çalışan ekip, FunnelHeads NFT’lerini 2 farklı yol ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Satış sürecini iki farklı evreye bölen Uykusuz ekibi öncelikle, satışı sadece sıkı takipçilerine aktif edecek. “Whitelist” almaya hak kazanan takipçiler NFT koleksiyonunu, herkese satılabilir şekilde satışa açılmadan önce, avantajlı fiyattan almaya hak kazanacaklar. “Whitelist” almak için proje ekibini sosyal medyadan takip etmeyi ve yazımızın devamındaki ipucunu kaçırmayın…Ayrıca Yiğit Özgür’ün instagram profiline ulaşmak için tıkla! Ayrıca bu özel satış sonrasında halka açık (Public) satış da projenin asıl fiyatı üzerinden gerçekleşecek…

FunnelHeads NFT Projesi Nasıl Alınır? Projenin Satış Tarihi Ne zaman?

FunnelHeads NFT Projesi Nasıl Alınır?

FunnelHeads projesinde Whitelist hakkı kazanmak için bir önceki projeleri olan BabyRider NFT projesini alıp cüzdanınızda bulundurmanız gerekiyor. Sadece BabyRider NFT’lerinden bir tanesini tutarak bu güzel projeden erken alım hakkı kazanabilirsiniz.

FunnelHeads NFT Projesi Ne zaman Satışa Çıkıyor?

FunnelHeads NFT projesi 25 Şubatta satışa çıkıyor. Mint fiyatı ve Whitelist kazanan kişilere kaç adet NFT mint hakkı verileceği henüz belli değil. Haberleri anında öğrenmek için projenin discord kanalına katılabilirsiniz.

FunnelHeads NFT Projesini incelememizin sonuna geldik. Anlık gelişmelerden ve projeye özel etkinliklerden faydalanmak için FunnelHead Discord kanalına katılmayı unutmayın.

KriptoHaber: Launchpad Ve NFT Projeleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır? BabyRider Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Avalaunch Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Oxbull Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bscpad Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Coinlist Platformu nedir? Katılım şartları nelerdir?

Kalao (KLO) Coin Nedir? KLO NFT Pazarı Nedir?

AVAXWARRIORS Nedir? NFT’leri Almak İçin Ne Yapmalısınız?

FunnelHeads NFT Projesi Nasıl Alınır? Projenin Satış Tarihi Ne zaman?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Facebook Meta Mali Sonuçların Ardından %20 Değer Kaybetti!

Facebook Meta Mali Sonuçların Ardından %20 Değer Kaybetti!

2022 NFT projeleri

2022’de Takip Edilmesi Gereken NFT Projeleri Hangileri?