in , , , , , ,

Nimiq (NIM) Coin Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? Nimiq 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Nimiq (NIM) Coin projesiyle ilgili tüm detaylar yazımızda….

Nimiq (NIM) Coin, dünya çapında web için açık kaynaklı, merkezi olmayan bir ödeme protokolüdür. Nimiq, tarayıcı tabanlı erişim sunarak, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini yeni kullanıcı toplulukları için giriş engellerini azaltmayı ve dolayısıyla blok zinciri benimsemesini artırmayı hedefliyor.

Nimiq (NIM) Coin Nedir? 2022

Nimiq’in tek bir vizyonu var: Blockchain’in benimsenmesini ana akıma getirmek. Bunu, pazara yeni giren kişiler için kullanımı mevcut platformlardan çok daha kolay olan bir ödeme protokolü geliştirerek gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.

Nimiq, Javascript ES6 ile yazılmıştır, bu nedenle bir web tarayıcısında çalışır.

Kullanıcılar, Nimiq Coin (NIM) tokenlarını yalnızca tarayıcılarını veya bir mobil cihazı kullanarak depolayabilir ve değiştirebilir. Tüm platform, kullanım kolaylığı için tasarlanmıştır. Öyle ki, tam bir kripto parası bile cüzdan, P2P ağı veya kriptografi gibi terimleri hiç duymadan çalışmaya başlayabilir.

Kullanıcılar ayrıca yalnızca web tarayıcılarını kullanarak NIM tokenlarını kolayca çıkarabilirler. Tüm kurulum, herhangi bir özel yazılımın uygulanmasından kaçınacak şekilde tasarlanmıştır, yani hafiftir ve herhangi bir makinede, hatta bir mobil cihazda çalışabilir.

Nimiq (NIM) aynı zamanda açık kaynaklı bir projedir. Yine, Javascript kullanmanın basitliği nedeniyle, yeni başlayan geliştiriciler bile dahil olabilir.

Nimiq (NIM) Coin Nedir? Nimiq (NIM) Coin Madenciliğ Nasıl Yapılır?

Nimiq (NIM) Coin Yol Haritası ve Ekibi 2022

Nimiq, Robin Linus ve Philipp von Styp-Rekowsky tarafından oluşturuldu. Şu anda web sitesinde listelenen, çeşitli roller oynayan 18 başka ekip üyesi var. Ocak 2019’da, Linus altı aylık bir yokluktan döndüğünde ve Reddit’te projeyle ilgili çeşitli şikayetler yayınladığında büyük bir iç çatışma ortaya çıktı.

2019 yol haritası ayrıntıları majör ve minör gelişmeleri planlanmış. En önemlisi, Nimiq bir değişim işlevselliği başlatmayı ve platform genelinde bir JS’den Rust dili tabanlı bir uygulamaya geçmeyi planlıyor. Proje ayrıca web mağazaları için bir ödeme eklentisi başlatacak.

Ekip, ana ağın lansmanından bu yana, pazarlama ve topluluk oluşturma ile birlikte arka ve ön uç iyileştirmeleri de dahil olmak üzere sistem geliştirme çabalarına odaklanıyor. Ekip, NET akıllı sözleşmesini Aralık ayında resmi olarak devre dışı bıraktı ve o sırada mevcut NIM tokenlerinin yüzde 80’inden fazlası etkinleştirildi.

Nimiq Coin (NIM) Nasıl Çalışır? 2022

Nimiq Coin ile ilgili her türlü işlemi tarayıcı üstünden yapabilirsiniz. Nimiq Coin (NIM) ana sayfasına gitmeniz yeterlidir ve dakikalar içinde ilk NIM ödemelerinizi göndermenize veya almanıza izin verecek bir hesap oluşturabilirsiniz.

Nimiq Coin (NIM) Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022

Nimiq GPU kullanılarak madencilik yapılmasına imkan sağlamaktadır. Şuan da faal ve 3 farklı havuz bulunmaktır. Bunlar iceminig , skypool ve acemining’tir. Her ne kadar ETH madenciliğine göre getirisi düşük olsa da SOLO madencilikle blok bulma şansı çok yüksektir.

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Binance Launchpad’de Alpine F1 (ALPINE) Fan Token Satışı Başlıyor!

Kurumsal Kripto Pazarının Geleceği Nasıl Olacak?

YouTube Eyes Metaverse, Blockchain, NFT Özellikleri Oluşturucu Programı 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Güney Kore Devlet Varlık Fonu ‘Dolaylı Olarak’ Coinbase Hisselerini Satın Aldı

Rusya Her Yıl 13 Milyar Dolar Kripto Vergisi Toplayabilir!

 

 

Written by Ahmet Burak Demir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mini Myth NFT Projesi Nedir?

Mitoloji İle NFT’yi Birleştiren Dev Proje! Mini Myth Projesi Nedir?

gopax

Gopax Bankacılık İçin Yeni Atılım!