in ,

Heroes of Mavia, Esports Odaklı P2E Oyun için Tribe ile Güçlerini Birleştirdi!

Her iki kuruluş da ortaklık konusunda heyecanlı.

Heroes of Mavia, Tribe Gaming ile işbirliği yapıyor. Bu işbirliği, Esports odaklı P2E Gaming için büyük bir itici güç olacak. Her iki kuruluş da ortaklık konusunda heyecanlı.

Heroes of Mavia, Espor odaklı oyna-kazan (P2E) oyun geliştirmek için Tribe Gaming ile işbirliği yaptığını resmen duyurdu.

Heroes of Mavia nasıl oynanır

Tribe Gaming’in Kurucusu ve CEO’su Patrick Carney, Tribe IP’yi içine entegre etmek için doğru P2E projesini dikkatle incelediklerini belirtti. Mavia ile işbirliğinin şirket için heyecan verici bir fırsat olduğuna inanıyorlar. “Projenin geleceği konusunda iyimseriz ve oyun lansmana yaklaştıkça Mavia’nın devam eden gelişimini görmek için sabırsızlanıyoruz” diye ekledi.

Bu ortaklığın bir parçası olarak Tribe, fantezi adası Mavia’da birkaç arsa satın aldı. Kabile markalarının oyunda görüneceği yer burasıdır. Ayrıca Kabile markasına özel oyun içi görünümler ve dekorasyonlar da alacak.

Heroes of Mavia’yı geliştiren stüdyo olan Skrice Studios’ta Yönetici Yapımcı Yvan Feusi, Tribe’ın resmi ortak olmasından daha mutlu olamayacaklarını belirtti.

Yvan Feusi dedi ki:

Oyunumuzu rekabetçi oyun ve e-spor alanında daha da ileriye taşımaya devam ederken, bu alanın deneyimli gazileriyle yakın çalışmamız çok önemli. Tribe, mobil oyun alanındaki en büyük içerik yaratıcılarına sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda Mavia’nın gişe rekorları kıran bir blok zinciri oyun unvanı olma potansiyelini geliştirmesine yardımcı olacak deneyim ve yeteneğe de sahip.

Mavia, bir süredir e-spor ve rekabetçi oyunlara odaklanıyor. Tribe ile olan bu ortaklık, Mavia’nın uzayda piyasaya çıkan en büyük e-spor odaklı P2E oyunu olarak konumunu daha da sağlamlaştırıyor.

Heroes of Mavia, Binance Labs, Crypto.com Capital ve Genblock Capital tarafından desteklenen blok zinciri tabanlı bir P2E çok oyunculu çevrimiçi (MMO) strateji oyunudur. Ve Tribe Gaming, dünyanın en büyük espor organizasyonlarından biridir. 2017 yılında Patrick Carney tarafından mobil medya, eğlence ve e-sporun büyümesini sağlamak için kuruldu.

KriptoHaber, Daha Fazla İçerik;

NFT Alanında Dev Proje! AvaSharks Projesi Nedir? NFT’leri Nasıl Alınır?

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır? BabyRider Oyunu Ne Zaman Çıkacak

Kalao (KLO) Coin Nedir? KLO NFT Pazarı Nedir?

FunnelHeads NFT’leri nereden ve nasıl satın alınır? Projenin ilk satış tarihi ne zaman?

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Ripple, Geliştirici İlişkileri Direktörünü Kaybetti, Ripple ile Bilmeniz Gerekenler

Ripple, Geliştirici İlişkileri Direktörünü Kaybetti, Ripple Hakkında Bilmeniz Gerekenler.

Exodus Kripto Cüzdanı

Exodus Kripto Cüzdanı SEC Kayıtlı Platformda İşlem Görmeye Başladı.