in , ,

NFT Oyunu CryptoTanks’ın Demo Versiyonu Yayınlandı!

CryptoTanks’ın demosu yayınlandı! CryptoTanks’ın demo versiyonunda neler var?

CryptoTanks’ın demosu yayınlandı! CryptoTanks’ın demo versiyonunda neler var? Tank token nedir? Hangi borsada listeleniyor? Tüm bu sorulara ve daha fazlasına yazımızın içerisinde cevap bulabileceksiniz. Keyifli okumalar.

CryptoTanks TANK token nedir?

CryptoTanks Oyunun Demosu Yayınlandı

CryptoTanks’ın demosu yayınlandı CryptoTanks bugün oyun demosunun lansmanını duyurdu. Bu demo, oyuncuların oyunun  tam sürümünün yayınlanmadan önce CryptoTanks’ın temel oyun mekaniğini deneyimlemelerini sağlayacak.

Oyunun demesou, yaklaşmakta olan oyunun yalnızca en basit oyun mekaniğine indirgenmiş bir versiyonudur. Bu mekanikler haritaları, sesleri, tank kontrollerini, atış mekaniğini ve oyun menülerini içerir. Bu sürüm yalnızca PC’lerde ve tarayıcılarda oynanabilir olacaktır. Ayrıca oyuncular demo sürümde DeFi mekaniklerine ve harita seçimine erişemeyecek.

CryptoTanks’ın Demosunda Neler Var?

Oyuncuların demo sürümde sadece diğer oyuncuların maça katılmasını beklemek için giriş yapmaları ve bir lobiye girmeleri gerekiyor. CryptoTanks demosunun her oturumu, 5 dakikalık zaman sınırı olan beş oyuncu içerecek. Sadece demoya da erişen kişiler arasında PVP ölüm maçı formatında oynanabilir olacaktır.

CryptoTanks kurucu ortağı Max Von Luttichau, bu demonun CryptoTanks’ın oyununu topluluğa sergilemek için ilk şansını olduğunu ifade etti. Ayrıca, sadece bir demo olmasına rağmen oyunun ne kadar bağımlılık yaptığını da sözlerine ekledi.

TANK Token Nedir? Hangi Borsada Listeleniyor?

Demo lansmanına ek olarak CryptoTanks, yerel para birimi TANK’ın BitMart kripto borsasında listelendiğini de duyurdu. Kullanıcılar, oyunun tam sürümünde CryptoTanks içindeki  her işlem için TANK kullanmak zorunda kalacaklar. Oyuncular tank NFT’leri satın almak, tanklarını yükseltmek ve diğer oyuncularla savaşlara bahis yapmak için TANK harcayabilecekler.

BitMart, TANK/USDT işlem çiftini 17 Şubatta başlattı ve kullanıcılar ertesi gün paralarını çekebilecekler.

Geliştiriciler, oyunun PC’lerde ve akıllı telefonlarda oynanabilecek olan tam sürümü üzerinde hala çalışıyorlar. Bu ara oyuncular, güncellemelerin her Cuma yayınlandığı oyun ilerlemesini buradan takip edebilirler.

KriptoHaber: NFT Projeleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

NFT Alanında Dev Proje! AvaSharks Projesi Nedir? NFT’leri Nasıl Alınır?

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır? BabyRider Oyunu Ne Zaman Çıkacak

Kalao (KLO) Coin Nedir? KLO NFT Pazarı Nedir?

FunnelHeads NFT’leri nereden ve nasıl satın alınır? Projenin ilk satış tarihi ne zaman?

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Litecoin (LTC)'den Şok Düşüş! Litecoin (LTC) Kaç Dolar? Litecoin Kaç Dolardan İşlem Görüyor?

Litecoin (LTC)’den Şok Düşüş! Litecoin (LTC) Kaç Dolar? Litecoin Kaç Dolardan İşlem Görüyor?

Cardano Yükselir mi? Alım fırsatı mı? ADA Fiyat Analizi Şubat 2022

Cardano Fiyat Analizi Şubat 2022