in , ,

Kalao (KLO) Coin Nedir? KLO NFT Pazarı Nedir?

Kalao coin geleceği ve nft alımına dair tüm bilgiler bu yazımızda…

Kalao (KLO) Coin Nedir? Kalao Pazarından NFT Nasıl Alınır?  Sevgili KriptoHaber okurları kaliteli platformları incelemeye devam ediyoruz. Kalao projesini çok beğendiğimiz bir coin. Kalao NFT pazarı zaten apayrı bir fırsat kaynağı sunan bir platform. Kalao coin geleceği nedir? Yatırımcı ve ortakları kimlerdir? NFT pazarındaki satışlara nasıl katılırız gelin hep beraber inceleyelim.

Kalao( KLO) Coin Nedir? 2022

Kalao (KLO) Coin Nedir? Kalao Pazarından NFT Nasıl Alınır?

Kalao (KLO) Token bir NFT ekosistemidir. Avalanche blok zinciri teknolojisi ve kullanıcılarına Kalao VR yeteneklerinin bir kombinasyonu ile desteklenen, uygun maliyetli ve kullanımı kolay bir Pazar Yeri sunuyor. Tamamen merkezi olmayan Marketplace, kusursuz bir deneyim için üstün teknolojiye ve gelişmiş özelliklere erişim sağlıyor. Kalao projesi, NFT’leri deneyimlemek için benzersiz bir yol geliştiriyor. Kendi sanal galerinizi sergilemenize olanak sağlıyor. 3D odayı istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. NFT’lerinizi sergileyebilir, NFT şarkılarınızı çalabilir ve arkadaşlarınızı galeride size katılmaya davet edebilirsiniz. Kalao , sanal dünyalar geliştirmek ve iş kullanım senaryolarının dijital dönüşümünü sürdürmek için VR teknolojisinin benimsenmesini hızlandıracak düzeyde bir projedir.

Kalao coin fiyat ve arz bilgilerine doğru bir şekilde ulaşabilmek için buradan CoinMarketCap ‘ten  verilerine bakabilirsiniz.

Ayrıca Gate io borsasından KLO coini alırken yada Gate io borsasına üye olurken %40 komisyon indirimli referans linkimizi kullanabilirsiniz.

Gate İo borsası %40 komisyon indirimi ile hesap açmak için tıklayın.

Kalao Projesi Yatırımcı Ve Ortakları

Kalao (KLO) Coin Nedir? Kalao Pazarından NFT Nasıl Alınır?

Gördüğünüz üzere birçok sağlam yatırımcısı bulunmaktadır. Tek Tek inceleyip kendi kararınızı verip yatırım yapabilirsiniz.

Kalao NFT Pazarı Nedir?

Kalao NFT Pazarı Avalanche ağı üzerinde NFT sahibi olmanıza olanak sağlayan bir platformdur. Gelecek sağlam projelere ucuz bir şekilde sahip olabilir ve kendi Metaverse evreninizde NFT sergisi açabilirsiniz. NFT projelerinde ayrıcalıklar kazanıp whitelist hakkı kazanmak için projelerin sosyal medya hesaplarına mutlaka katılım sağlayınız. Böylelikle whitelist kazanıp garantili bir şekilde NFT sahibi olabilirsiniz.

Kalao (KLO) Coin Nedir? Kalao Pazarından NFT Nasıl Alınır?

Kalao, tamamen merkeziyetsiz, ölçeklenebilir, güvenli ve düşük işlem ücretleri çeşitli gelişmiş özelliklerle gelen bir NFT pazarına sahiptir. Kalao sahiplerinin Avalanche Blockchain’inde bulunan dijital koleksiyonları (NFT’ler) toplayabileceği, takas edebileceği ve güvence altına alabileceği merkezdir. Avalanche Blockchain’i tarafından desteklenen Kalao Marketplace Engine, Kalao’nun NFT pazarının aşağıdakileri içeren bir ekosistem sunmasını sağlamaktadır:

  • Hızlı ve güvenlidir,
  • Birden fazla açık artırma türü sunmaktadır,
  • Alım/satım/ticaret işlemleri için düşük işlem ücretleri bulunur,
  • X-Chain ve C-Chain’i aynı anda destekler,
  • NFT pazarına sadık kalan kullanıcıları ödüllendirir.

Kalao NFT pazar yeri, NFT’lerini satmak isteyen geniş bir kullanıcı tabanına göstermek isteyen herkese açıktır. Bu NFT’ler müzik, film, kitap veya herhangi bir dijital sanat biçiminde olabilir. Kalao NFT pazar yerinin benzersiz özelliği, bu NFT’lerin farklı uygulamalar arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan doğrudan pazar yerinde satılabilmesidir. Kullanıcılar ayrıca NFT’ler oluşturmak ve bunları platformda kullanmak için Avalanche Creator-Studio’yu kullanma seçeneğine de sahiptir.

Kalao (KLO) Coin Nedir? Kalao Pazarından NFT Nasıl Alınır?

Kalao, diğer birçok NFT pazar yerinin aksine, merkeziyetsizlik özelliği sayesinde kullanıcı tabanının dijital varlıklarını saklamaz. Özel bir deneyim sağlamak için tüm NFT’ler, tüm NFT’lerinize erişmek için tek bir merkez görevi gören Kalao pazar yerini işleten Avalanche C-Chain’den alınabilir.

NFT yaratıcıları, satıcıları ve alıcıları, Kalao NFT pazar yerindeki çeşitli etkinliklere katılımlarına bağlı olarak ödüllendirilir.

Evet Değerli KriptoHaber okurları Kalao projesi gördüğünüz üzere çok geniş ve gelecek vaat eden bir proje. Kendi kararınızı kendiniz verip  NFT sahibi olabilirsiniz. Bir platform incelememizin daha sonuna geldik. En güncel haberler ve fırsatlar için KriptoHaber sitesini takipte kalın. Bir sonraki inceleme yazımızda görüşmek üzere…

KriptoHaber: Launchpad Hakkında Daha Fazla İçerik;

Avalaunch Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Oxbull Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bscpad Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Coinlist Platformu nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

Kazakistan'da Mining Durduruldu!

Kazakistan’da Kripto Madenciliği Geçici Süre ile Durduruldu!

Alien Worlds Oyunu Nasıl Oynanır? 2022

Alien Worlds Oyunu Nasıl Oynanır?