in , ,

BSCPAD Ön Satış Platformu İncelemesi

BSCPAD platformu hakkında bilmeniz gereken her şey bu yazıda…

BSCPAD Katılım Şartları 2022 konusunu ele alacağımız bu yazıda sevgili KriptoHaber okurları launchpad serimizin üçüncü platformu BSCPAD Ön satış Platformunu beraber inceleyeceğiz. İçerdeki yatırımcılarını gayet memnun eden bu platformda şartlar nelerdir? Bu platformda yatırım nasıl yapılır? Projelerden alım hakkı nasıl kazanılır? Gelin beraber göz atalım.

BSCPAD Launchpad Platformu 2022

BSCPAD NEDİR?

BSCPAD yani BSC Launch Pad, Binance Smart Chain (BSC) ağında kurulmuş olan ilk merkeziyetsiz IDO platformudur. BSCPad, kripto para projelerini jeton dağıtma ve likiditeyi artırma yeteneği ile güçlendirme politikası ile yaratılmıştır. Platform gerek çıkardığı projeler gerek sunduğu güzel fırsatlarla gerçekten en iyi platformların arasında yer almaktadır. Bizde bu güzel platformun tüm detaylarını bu yazımızda sizlerle paylaşmış olacağız.

BSCPAD platformunun sahip olduğu bazı özelliklerden bahsedecek olursak

BSCPad ‘i rakiplerinden ayıran  özelliği, tüm katılımcıların ödüllendirilmesi ve düşük giriş şartları olarak düşünülebilir. Ayrıca otomatik bot engelleyici yapısı sayesinde katılımların adil bir şekilde gerçekleşmesi hedeflenmiştir. Kısaca BSCPad’in ayırt edici özelliği; her katman düzeyinde tahsisi garanti eden iki aşamalı bir sistem olmasıdır.

BSCPAD‘in kendi ifadelerine göre parolası; “Şans yok, piyango yok ve bot yok; tüm katılımcılar için sadece adil dağıtılmış ödüller var.”

BSCPAD Ön Satışlara Katılma Gereksinimleri 2022

Launchpad inceleme serimizde incelediğimiz her launchpad platformunda olduğu gibi BSCPAD platformundaki satışalara katılmakta oldukça basittir. Metamask cüzdanınızda $BSCPAD bulundurmanız gerekmektedir. Platformdaki belirlenmiş Tier seviyelerine gelin beraber bakalım.

bscpad TİER SİSTEMLERİ 2022

Yazıyı kaleme aldığım an itibari ile BSCPAD coin 1.56 dolar fiyatındadır. BSCPAD ön satış platformundaki projelerden alım hakkı kazanabilmeniz için cüzdanınızda bulundurmanız gereken coin adetleri tabloda gözükmektedir. Bütçenize göre değerlendirip yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Şimdi geçmişte bu platformdan çıkan projeler nasıl bir performans sergilemiş birde onlara bakalım.

BSCPAD Platformu 2022 Projeleri

  • TronPad
  • ETHPAD
  • Pişirme Protokolü
  • Kaldıraç
  • Raze Ağı
  • REVOMON
  • BSC İstasyonu
  • Sorunsuz Finans
  • Roseon
  • O3 Takas
  • sinemalar
  • Xion
  • PureFi

Birbirinden sağlam bu projelere düşük fiyatlardan BSCPAD ayrıcalığı ile sahip olabilirsiniz. Bscpad sitesine buradan gidebilirsiniz.

BSCPAD Ortakları 2022

  • BlueZilla Partnerlik

BSCPAD PARTNERİ 2022

BSCPAD platformunu rakiplerinden ayıran bir diğer özelliği de BlueZilla gibi yatırım ve danışmanlık konusunda pazar liderlerinden olan bir yatırım ortağı olmasıdır.

Bluezilla firması kendilerini şu şekilde; “şirket içi geliştiricilere, tasarımcılara, pazarlamacılara, etkileyicilere, tüccarlara, yasal ve fırlatma rampalarına sahip tek VC” ifade ediyor. Ayrıca projelere yalnızca sermaye ve ortaklıklar konusunda yardımcı olmak dışında,  tokenomics’ten lansman sonrasındaki aşamaya kadar her an yanlarında olduklarını ifade ediyorlar.

  • Silk Legal Partnerlik

Silk Legal, FinTech ve kripto para konusunda uzmanlaşmış butik bir hukuk firmasıdır. Sorunları, riskleri ve fırsatları analiz etmek için derin bir blok zincir teknolojisi anlayışını uluslararası düzenlemelere ilişkin uzman bilgiyle birleştirmektedirler. Ayrıca Silk Legal, dijital varlıklar için en iyi uygulamaların benimsenmesini savunan ve hızlandıran dijital varlık şirketlerinin önde gelen küresel birliği olan Global Digital Finance’in bir üyesidir.

  • Chainlink Partnerlik

BSCPAD ekibi, piyasadaki en yaygın kullanılan, zamana karşı test edilmiş ve tam özellikli Oracle çözümü olan Chainlink ile anlaşmıştır. Chainlink, geliştiricilerin zincir dışı kaynaklarla etkileşime girmesine olanak tanıyan çok çeşitli Oracle hizmetleri sunar. En önemlisi , DeFi geliştiricilerine kredi vermek, tasfiyeleri kontrol etmek, sentetik varlıkları takas etmek, birden fazla ödeme seçeneği sunmak ve zincir üstü işlemleri gerçekleştirmek için gereken güncel varlık fiyatlarını sağlar. BSCPAD bu partnerlik ile uygulamalarını desteklemek için en güçlü temel altyapıyı kurarak başarıya ulaşmayı hedeflemiştir.

Gördüğünüz üzere sağlam partnerliklere sahip BSCPAD Platformu. Bütün riskleri analiz ederek yatırım yapabilirsiniz. Bir launchpad incelememizinde sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bir sonraki launchpad inceleme yazımızda görüşmek üzere…

 

KriptoHaber: Launchpad Hakkında Daha Fazla İçerik

Avalaunch Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Oxbull Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

Auto (AUTO) 2022'de Yükselir Mi Düşer Mi Geleceği 2022 - Projesi Ne?

Auto Coin (AUTO) 2022’de Yükselir Mi? AUTO Coin Fiyat Analizi

Binance Coin (BNB) Fiyat Tahmini 2022 - BNB Yükselir Mi Düşer Mi?

Binance Coin (BNB) Fiyat Tahmini 2022