in , , ,

Sandbox, WoW Foundation’da World of Women NFT’yi Bir Araya Getiriyor!

WoW Vakfı, eğitim ve mentorluk yoluyla daha fazla kadına metaverse ve NFT tanıtımı yapıcak.

Kripto metaverse oyunu “The Sandbox”, kadın merkezli NFT projesi World of Women (WoW) ile ortaklık kurdu. Sandbox, anlaşmanın bir parçası olarak WoW Vakfı’nı desteklemek için 25 milyon dolarlık hibe fonu sağlayacak. Sandbox WoW Foundation

WoW Vakfı, eğitim ve mentorluk yoluyla daha fazla kadını metaverse ve NFT’leri benimsemeye teşvik etmeyi amaçlayan WoW NFT’nin yeni bir girişimidir.

The Sandbox’ın rolünün bir kısmı, vakfın önümüzdeki beş yıldaki hedeflerini finanse etmek için parasal destek sağlamaktır. Bu hedeflerin bir kısmı The Sandbox’a bağlı.

Örneğin, WoW Vakfı 10.000 World of Women profil resminin tamamına dayalı 3D avatarlar yaratmayı amaçlıyor. Bu avatarlar daha sonra Sandbox içinde kullanılabilir. Sandbox, WoW Foundation

Ayrıca vakıf, eğitici Web3 dersleri sunan bir WoW Üniversitesi ile birlikte The Sandbox’ın çevrimiçi dünyasında bir WoW Müzesi inşa etmek istiyor. Ayrıca, seçilen katılımcılar için potansiyel finansman, mentorluk ve ağ oluşturma ile sanatçılar ve projeler için bir WoW Academy kuluçka merkezi başlatmak istiyor. A World of Women temsilcisi şunları söyledi:

The Sandbox, kendi değerlerimize ve ethosumuza çok yakın olan bu girişimle bize yaklaştığında, fırsatın üzerine atladık… Neden böyle olduğuna dair güçlü inançlarımızı paylaşan böylesine harika bir ekiple çalışmaktan onur duyuyoruz ve heyecanlıyız kadın sesine yatırım yapmak ve yükseltmek önemlidir.

Bir basın açıklaması, WoW Vakfı’nın, Sandbox’a ilk odaklanmasına rağmen “blok zinciri dünyasında farklı alt sektörlerde” çalışacağını öne sürüyor. Bununla birlikte, kaynaklar, “uzayda kadınlara daha fazla yatırım yapmak, sektörde uzun vadeli ve adil büyüme ve fırsatlar yaratmak için aynı hedefi taşıyan” girişimlere yönlendirilmelidir.

Sandbox, meta veri deposu etrafındaki en son hype sonrasında artan ilgiden keyif aldı. Oyun, Snoop Dogg, Adidas, The Walking Dead ve Atari gibi 200’den fazla marka ve ünlüyle işbirliği yaptı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Altcoin Haberleri

Newscrypto Coin (NWC) 2022’de Yükselir Mi? NWC Coin Fiyat Analizi

TON Coin’in 2022 Yılı Gidişatı Ne Olacak?

Fantom Blok Zincirinden FTM’den Sonra Alınabilecek En İyi 5 Altcoin!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler!

Microsoft’un Devasa Metaverse Hamlesi!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

Ak Parti’nin Metaverse Hamlesi Büyük Yankı Uyandırdı!

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bitcoin'in Rolü Hakkında Soruları Yükseliyor!

Bitcoin’in Rolü Hakkında Soruları Yükseliyor!

Güney Kore Yeni Başkan Olarak Kriptoyu Destekleyen Adayı Seçti

Güney Kore Yeni Başkan Olarak Kriptoyu Destekleyen Adayı Seçti