in ,

Güney Kore Yeni Başkan Olarak Kriptoyu Destekleyen Adayı Seçti

Güney Kore yeni başkanı kim oldu?

  • Yoon Suk-yeol, Güney Kore’nin yeni başkanı.
  • Kripto dostu yaklaşımıyla tanınır.
  • Kampanya vaatlerinin çoğu, Kore’nin kripto seven gençliğine hitap etti.

Güney Kore Yeni Başkanı Kim?

Güney Kore Halkın Gücü Partisi’nin lideri Yoon Suk-yeol, Demokrat parti adayını az farkla yenerek Güney Kore’nin yeni cumhurbaşkanı oldu. Oyların %49’unu alan 61 yaşındaki eski savcı, Güney Kore Yeni Başkanı oldu.

Güney Kore Yeni Başkan Olarak Kriptoyu Destekleyen Adayı Seçti

Kripto dostu yaklaşımı, Yoon Suk-yeol’u seçim sırasında genç Kore nüfusunun gözdesi haline getirdi. Daha tartışmalı seçim vaatlerinden biri, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinden elde edilen kazançlar üzerinden sermaye kazancı vergisi ödeme eşiğini 2.000 dolardan 40.000 dolara çıkarmak. Uygulanırsa, bu, dünyanın en cömert vergisiz ödeneği haline gelecektir. Güney Kore Yeni Başkanı 2022

Yoon’un yaklaşımı, önceki hükümetin aksine göze çarpıyordu. Siyasi analistler, bu teknoloji odaklı yaklaşımın feminist karşıtı duygularıyla birleştiğinde onu zafere götüren şey olduğunu söylüyor.

Yeni başkan ayrıca, ilk madeni para teklifleri (ICO’lar) üzerindeki 2017 yasağını gözden geçireceğini ve muhtemelen tartışmalı bağış toplama taktiğini eski haline getireceğini önerdi. Bir ICO, yeni bir kripto para birimi girişimi için fonların toplandığı düzenlenmemiş bir araçtır. ICO’larla ilgili sorun, para toplama tamamlandıktan sonra madeni para verenlerin ortadan kaybolduğu dolandırıcılıklarla dolu olmalarıdır.

Ayrıca, gençliğin nabzını hisseden Yoon, NFT çılgınlığının popülaritesinden yararlandı. Seçim kampanyası sırasında Yoon, resim ve videolardan oluşan bir NFT koleksiyonu başlattı.

Önde gelen Güney Kore projesi ICON’un (ICX) tokenlerinin Yoon Suk-yeol’un kazanmasının ardından son 24 saat içinde %70’e varan artış göstermesi dikkat çekicidir.

Ülkedeki artan servet eşitsizliğinden orantısız şekilde etkilenen genç Koreliler, kendilerini daha müreffeh bir geleceğe yönlendirmek için şimdi Yoon Suk-yeol’a bakıyorlar. Bu geleceğin gerçekten gerçekleşip gerçekleşmeyeceği görülecektir.

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

ABD Virginia Senatosu, Devlet Bankalarının Kripto Saklama Hizmetleri Sunmasına İzin Veriyor

SHIB Fiyat Tahmini 2022 Shiba Coin Satın Alma Zamanı Geldi Mi?

Sandbox Metaverse 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı, K-pop Ortaklığına Başladı!

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sandbox, WoW Foundation'da World of Women NFT'yi Bir Araya Getiriyor

Sandbox, WoW Foundation’da World of Women NFT’yi Bir Araya Getiriyor!

ABD'de Enflasyon Oranı Yükselirken Bitcoin Düşüyor!

ABD Enflasyonu Beklendiği Gibi Atlarken Bitcoin Düştü