in , , ,

TON Coin’in 2022 Yılı Gidişatı Ne Olacak?

Telegram Open Network (TON) projesiyle ilgili tüm detaylar yazımızda….

Ton Coin Geleceği 2022 ele aldığımız bu yazıda TON yani Telegram Open Network Telegram Messenger’ın kurucuları Durov kardeşler tarafından 2018’de tasarlanan üçüncü nesil bir (Proof of Work) ve Proof of Stake (PoS) konsensüs mekanizmasına sahip Ethereum tabanlı bir blok zinciri projesidir. Telegram aynı yıl içerisinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan davanın ve baskılarının ardından projeden çekilmiş mayıs 2021 yılında bir grup geliştirici projeyi devir alıp kasım 2021 yılında piyasaya sürmüşleridir.

Telegram’ın birkaç yıl önce GRAM adıyla hayata geçirdiği sonrasında bazı regülasyon sorunlarıyla boğuştuğu ve hayatına TON coin olarak devam eden Telegram Open Network ile ilgili detaylar yazımızda.

Peki Ton Coin’in 2022 yılndaki geleceği ne olacak? Yükselecek mi? Yoksa düşecek mi? TON Coin’in alım satımı nasıl yapılır? Bu gibi sorulara yanıtlar arayacağız.

TON Coin Nedir?

Ton Coin Geleceği 2022 ele aldığımız bu yazıda TON yani Telegram Open Network Telegram Messenger’ın kurucuları Durov kardeşler tarafından 2018’de tasarlanan üçüncü nesil bir (Proof of Work) ve Proof of Stake (PoS) konsensüs mekanizmasına sahip Ethereum tabanlı bir blok zinciri projesidir.

TON Coin Geleceği 2022

TON Coin’in İşleyişi! 2022

Telegram, mevcut kripto para birimleri yapısının, kitlesel tüketiciliğin ilgisini çekmek için gereken niteliklerden yoksun olduğuna inanmış ve projeye başlamıştır. Bitcoin için saniyede maksimum 7 işlemin sınırlandırılması veya Ethereum için saniyede 15 işlemin sınırlandırılması gibi şu anki kripto paraların yapısında ana konuların yer aldığı görülüyor. Bu durum işlem hızının yavaşlamasına ve işlem maliyetlerinin artmasına neden oluyor. Kripto para dünyasına yeni adım atanlar genellikle coinlerini almaya, depolamaya ve göndermeye çalışırken kafaları karışıyor ve mal ve hizmet satın almak için dijital para birimlerine olan talep, kullanıcılardan değil daha çok yatırımcılardan geliyor. Kullanıcı dostu olmayı hedefleyen Ton Blok Zinciri yıldırım hızında işlemler için tasarlanıp, ultra ucuz ve kullanıcı dostu olmayı hedeflemiştir. Saniyede milyonlarca işlem yapabilen TON blok zinciri, merkezi olmayan depolama, anonim ağ, DNS, anlık ödemeler ve çeşitli merkeziyetsiz hizmetler ile gerçek bir Web 3.0 yaratma şansına sahip.

TON Coin Yükselir mi? Düşer mi? 2022

TON Coin Geleceği 2022

Ton Coin’in 2022 yılındaki geleceği Ton Open Network geliştiricilerine göre ir kripto para biriminin temel blok zinciri dizaynının ve eko sisteminin genel olarak herkes tarafından benimsenmesi şunlar gerekmektedir;

– Kolay arayüz
– Hız ve ölçeklenenbilirlik
– Kripto para birimine bağlı bir kullanıcı tabanı

Bu bağlamda Ton ekibi  kullanıcıların kripto para birimlerine sezgisel bir şekilde katılmalarına olanak tanıyacak hafif cüzdanlar, alım satımlar ve tanımlama hizmetleri oluşturmak için onlarca hatta milyonlarca kullanıcı dostu arayüz oluşturma konusunda kendilerine çok güvenmektedir.

TON Coin Nereden ve Nasıl Satın Alınır? 2022

Her ne kadar geçmişte çeşitli regülasyon sorunlarıyla uğraşsa da geleceği parlak bir kripto para olan TON Coin, şu anda Binance ve Coinbase’de işlem görmüyor. Token, USD, USDT, ETH gibi işlem çiftleriyle FTX, Gate.io, OKEx gibi merkezi borsaların yanı sıra, UniSwap ve PancakeSwap gibi merkeziyetsiz platformlarda da alınıp satılabiliyor.

Written by Ahmet Burak Demir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Binance Coin (BNB) Fiyat Tahmini 2022 - BNB Yükselir Mi Düşer Mi?

Binance Coin (BNB) Fiyat Tahmini 2022

Harmony ONE Coin geleceği 2022

Harmony’nin (ONE) Bu Hafta Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıkmasının 3 Nedeni Ne?