in , ,

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler!

2022 için en iyi kripto yatırımını arayanlar için bu rehber yardımcı olacaktır.

2022’de yüksek performans gösterebilecek coinler hangileri? Yatırım yapılabilecek en iyi coinler hangileri? 2022’de coinleri neler bekliyor? Yazımızda tüm bu sorulara cevap bularak 2022 yılında yapacağınız yatırımlar öncesinde sizlere ilham vermek istiyoruz. Bu bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler!

2022 için en iyi kripto yatırımını arayanlar için bu rehber yardımcı olacaktır. Bugün yatırım yapılabilecek yüzlerce potansiyel kripto para birimi var, ancak bazıları diğerlerinden daha sağlam. Bu liste, 2022’de çok iyi performans gösterebilecek en iyi kripto para birimlerinden bazılarını içermektedir.

En iyi coinler 2022 Cardano (ADA)

Cardano (ADA)

Cardano (ADA), Ethereum ağındaki eksiklikleri gidermek için gelen ilk blok zincirlerinden biridir. ADA, Blockchain’in güvenliğini ve hızını artıran bir protokol olan PoS konsensüsünü uygulayan ilk blockchain oldu. Ekip şimdi Cardano’yu en hızlı ve en verimli blok zinciri yapmak için çalışıyor.

Cardano ekibi, Hydra adlı yeni bir protokolün lansmanını duyurdu. Bu, Cardano ağını daha hızlı ve daha güvenli hale getirecek bir katman-2 ölçeklenebilirlik çözümüdür. Ekip, günümüzün en hızlı blok zinciri olan Solana’nın önüne geçmek için daha çok çalışıyor.

Ayrıca Cardano (ADA) ana ağında daha fazla dApp olacak, SundaeSwap ve MuesliSwap dApp’leri zaten onaylı. Tüm bunlar, ADA’yı 2022’nin en iyi kripto performansı gösteren coini yapabilir.

Yükselecek coinler 2022 AVAX

Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX) coin geçen yıl piyasada çok iyi bir performans gösterdi. Bu performans sadece piyasanın yükselişte olması nedeniyle değil, aynı zamanda projenin gücüyle de ilişkili. Avalanche (AVAX) bugün hala kripto endüstrisindeki en hızlı ve akıllı sözleşmedir. 2022 yılının Ocak ayının ilk haftasına rağmen ekip için işler harika görünüyor çünkü Avalanche (AVAX) hala 2022’de çok iyi performans göstermesi beklenen kripto para birimlerinden biridir.

Avalanche ekibi, sözleşmeyi daha etkili bir hale getirmek için iyileştirme üzerinde çalışıyor. Amaç, platformu geliştiriciler için daha hızlı, daha ucuz ve kullanıcı dostu haline getirmektir. Bu durum Avalanche’yi daha popüler hale getiriyor.

Bu nedenle Avalanche (AVAX), 2022’nin en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri olma potansiyeline sahiptir.

SOL fiyat tahmini 2022

Solana (SOL)

Solana (SOL), iki yıldan az bir süredir piyasada olmasına rağmen çok iyi bir performans gösterdi. Solana ekibi en hızlı blok zincirlerden birini geliştirmeyi başardı ve 2021 yılına kadar piyasadaki en hızlı çıktı olan 50.000 tps ulaştı.

Ancak Solana ekibi henüz işlerinin bitmediğini söylüyor. Ekipten yapılan son duyuru, Solana ağını daha iyi hale getirecekleri yönünde. Ekip, ağın ölçeklenebilirliğini artırmak için ana ağ ve PoH protokolü üzerinde çalışıyor. Bu, Solana’yı daha da güçlü hale getirecek ve yavaş blok zincirlerden daha fazla kullanıcı çekebilir.

Solana’nın hızının artması, güvenliği ve gaz ücretinin düşürülmesi, ağa daha fazla projenin katılımını sağlayacaktır. Bunlar, Solana’nın (SOL) 2022’nin en iyi performans gösteren madeni paralarından biri olmasının bazı nedenleri.

2022 popüler coinler Ethereum

Ethereum (ETH)

Ethereum’u tutan yatırımcılar, madeni paranın 2022’de yükselişe geçmesi ve hatta yeni bir ATH’ye ulaşması muhtemel olduğundan, fiyatlardaki mevcut düşüşten paniğe kapılmamalı. Ethereum’u 2022’de en güçlü kripto para birimlerinden biri yapan birkaç neden var. Ama en büyüğü Ethereum 2.0 yükseltmesidir.

Protokol yükseltmesi, Ethereum hızını, güvenliğini, emniyetini ve kullanıcı deneyimini artıracaktır. Bunlar, Ethereum’u daha fazla kullanıcıyla daha güçlü hale getirecek iyileştirmelerdir. Kripto para birimi 2022’de bu şekilde daha iyi performans gösterebilir.

Yükseltmenin yanı sıra Ethereum ekibi, DeFi ve metaverse projeleri dahil olmak üzere ağ üzerinde daha fazla ürün planlıyor. Tüm bu gelişmeler, kripto para biriminin daha iyi performans göstermesini sağlayacaktır.

En İyi Coinler 2022 Polygon

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC), Ethereum platformunun geliştiricileri için en iyi sözleşme seçeneklerinden biri olmaya devam edecek. Akıllı bir sözleşme platformu olarak Polygon, ağı çok zincirli bir sisteme dönüştürerek Ethereum ölçeklendirmesini  ve hız sınırlarını iyileştirmeyi başardı. Bunun için Polygon (MATIC), kripto pazarındaki yüksek faydalı kripto para birimlerinden biri olmaya devam ediyor.

Ekibin Polygon yol haritasında 2022 için büyük planları var. Platformdaki geliştiricilerin sayısının artması beklenirken, Polygon ekibi ağın hem hızını hem de güvenliğini artırmak için çalışıyor. Bu nedenle platform yakın zamanda Hermez, Zero, Nightfall ve Miden dahil olmak üzere daha fazla çözüm ekledi. Gelişme, Polygon’u 2022’deki en iyi kripto para birimlerinden biri yapabilir.

 İlginizi Çekebilecek Yazılar:

En İyi 5NFT Satış Platformu!

Birleşik Krallık Hükümeti Kripto Para Çalışmalarını Başlattı

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

SXP fiyat analizi 2022

Swipe (SXP) 2022’de Yükselir Mi? SXP Fiyat Analizi

Avalanche nedir ön katılım koşulları 2022

Avalaunch Launchpad Nedir? Katılım Şartları Neler?