in ,

Newscrypto Coin (NWC) 2022’de Yükselir Mi? NWC Coin Fiyat Analizi

Newscrypto coin (NWC) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde FLM’nin projesine ve amacına da değineceğiz. Newscrypto coin (NWC) 2022’de yükselir mi? Düşer mi? Bu bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Newscrypto Coin (NWC) Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri 2022

NWC coin fiyat hareketleri 2022

Newscrypto coin (NWC) fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 4 saatlik grafikte NWC coinin düşen kanal içinde hareket ettiğini görüyoruz. NWC coin 22 Ekim’de 1.10 dolara dokunduktan sonra o günden itibaren %0’ten fazla düşerek şu anda 0.35 dolardan işlem görüyor.

Newscrypto Coin (NWC) Fiyat Beklentisi 2022

Newscrypto coin (AUTOO) 2022’de yükselir mi? NWC coin, düşen kanal içerisinde hareket etmeye devam ediyor. NWC için ilk destek noktamız 0.3123 dolar seviyesi oranın kırılması durumunda 0.24 dolar seviyelerini görebiliriz. Yukarı yönlü olumlu bir harekette ise düşen kanalın dışına çıkılması durumunda takip etmemiz gereken ilk direnç noktası 0.5232 dolar seviyesi olacaktır, oranında kırılması durumunda sırasıyla hedef fiyatlarımızı 0.6073 ve 0.7425 dolar seviyeleri olarak belirleyebiliriz.

NWC coin fiyat beklentisi 2022

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. Newscrypto (NWC) teknik analiz göstergelerinde SAT sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

Newscrypto Coin (NWC) Projesi Nedir?

Newscrypto coin (NWC), acemi yatırımcılardan kripto uzmanlarına kadar herkes için kapsamlı bir dizi gösterge, eğitim kaynağı ve eğlence sunan Newscrypto ekosisteminin yerel coinidir.

Proje, bir kripto para yatırımcısının ihtiyaç duyduğu her şeyi tek bir yerde sunmayı ve aynı zamanda kullanıcıların birbirinden öğrenebilecekleri ve kaliteli içerik yayınlamak için NWC kazanabilecekleri topluluk odaklı bir ekosistem oluşturmayı amaçlıyor.

Newscrypto platformu, hepsi bir arada kripto paketi olarak hizmet veren, dünyanın en iyi yatırımcıları tarafından kullanılan, önceden test edilmiş bir üründür.

Mevcut bilgi seviyelerinden bağımsız olarak tüm kullanıcılar için kapsamlı bir araç seti sağlar. Platform, yeni başlayanların teknik analizin temellerini anlamalarına yardımcı olan otomatik grafik araçlarından, uzman yatırımcılar için gelişmiş özel göstergelere kadar her şeyi sunar.

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

Auto Coin (AUTO) 2022’de Yükselir Mi? AUTO Coin Fiyat Analizi

Flux (FLUX) Coin 2022’de Yükselir Mi? FLUX Fiyat Analizi

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

2022 Yılına Damgasını Vuracak, Borsada En Çok Kazandıracak Hisseler!

2022’de Dikkat Edilmesi Gereken 3 Siber Güvenlik Kripto Parası!

En İyi 3 Metaverse Hisse Senedi 2022

Hiç Tereddüt Etmeden Alınabilecek En İyi 3 Metaverse Hisse Senedi!