in , ,

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

Metaverse trendinin başlamasına neden olan Facebook desteklediği metaverse coini açıkladı.

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor? Metaverse trendinin başlamasına neden olan Facebook desteklediği metaverse coini açıkladı. Facebook’un desteklediği metaverse coin’i tüm detaylarıyla sizin için inceledik.

sensorium galaxy coin nedir?

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

Facebook’un adını metaverse olarak değiştirmesinden sonra tüm dünyada ilgi metaverse dünyasına kaydı. Bu sanal dünyanın öncüsü olan Facebook desteklediği metaverse coini açıkladı. Facebook yaptığı açıklamada Sensorium Galaxy’yi (SENSO coin) desteklediğini açıkladı.

Sensorium Galaxy’nin yaratıcısı Rus milyarder Mikhail Prokhorov’dur. Proje, metaverse oyunu olmaktan ziyade sanal dünyada eğlence ve iletişim metaverse yaratmayı hedefliyor.

Meta resmi Twitter hesabından Sensorium Galaxyyi etiketleyerek “Metaverse’deki buluşma noktaları listesinin başına ekliyoruz” dedi.

Sensorium Galaxy (SENSO Coin) Nedir?

Metaverse dünyasına giren Sensorium Galaxy, insanların bu dijital ortamda sanatı deneyimleme ve etkileşim kurma şeklini yeniden dizayn etmeyi hedefliyor. Bu gelecek vadeden sanal gerçeklik platformu bir mevcudiyet duygusu aracılığıyla dijital iletişimde devrim yaratıyor. Sensorium Galaxy’nin amacı, Sevdiğiniz insanlara ve zevk aldığınız şeylere her zamankinden daha yakın hissettirmek. Duyuları uyandırmak ve daha sık, çeşitli ve daha güçlü insan bağlantıları sağlamak için binlerce yüksek kaliteli VR etkinliği sunmaktır.

Sanal gerçekliği, yapay zekayı ve blok zinciri teknolojisini birleştiren Sensorium Galaxy, gerçek yaşam deneyimlerini metaverse getirmeyi vaat ediyor. Sensorium Galaxy, farklı çoklu dünyaların var olduğu bir galaksidir. Kullanıcılar Sensorium Starship aracılığıyla insanların bir araya gelebileceği, konserlere katılabileceği ve dans dersleri düzenleyebileceği bu 3D dünyaları ziyaret edebilir. Ayrıca galaksideki tüm değerli işlemleri yönlendirecek bir platform içi para olan SENSO mevcut.

Bununla birlikte Sensorium, kullanıcıların sohbet edebileceği, akışları izleyebileceği ve mini oyunlar oynayabileceği bir mobil uygulama yayınladı. Bir masaüstü uygulaması ve VR başlığın da 2022 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

Sensorium Galaxy (SENSO Coin) Nasıl Satın Alınır? 2022

SENSO’yu başka bir kripto para birimi satın aldığınıza benzer şekilde, KuCoin borsası aracılığıyla satın alabilirsiniz. Piyasa alımı veya limit alımı yapabilirsiniz. Limitli satın alma ile ödemek istediğiniz fiyatı belirlersiniz ve coin fiyatı limit fiyatınıza ulaştığında işleminiz tamamlanır. Coini hızlı bir şekilde almak istiyorsanız, mevcut fiyatı ödemeyi kabul ettiğiniz ve alımınızın neredeyse anında gerçekleşmesini sağlayan piyasa emri verebilirsiniz. SENSO’yu satın almak istiyorsanız, bunu KuCoin’i ziyaret ederek yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Metaverse Yazıları:

1 Doların Altındaki En İyi Metaverse Coinleri 2022 

2022’de Dikkat Edilmesi Gereken 3 Siber Güvenlik Kripto Parası

Hiç Tereddüt Etmeden Alınabilecek En İyi 3 Metaverse Hisse Senedi

Metaverse’de Arsa Nasıl Alınır? Metaverse Arazi Yatırımı Nasıl Yapılır?

Ankara Metaverse Evrenindeki 4. Şehir Oldu!

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ak Parti'nin Metaverse Hamlesi

Ak Parti’nin Metaverse Hamlesi Büyük Yankı Uyandırdı!

En ucuz bitcoin madenciliği

En Ucuz Bitcoin Madenciliğinin Yapıldığı Ülke Hangisi?