in , ,

Binance Güvenilir Mi?

Binance hesap açma, kimlik doğrulama ve Binance ile ilgili ayrıntıları yazımızda özetleyeceğiz..

Binance, dünyanın en büyük kripto para alım satım platformudur. Güçlü ve çetin alım satım seçenekleri ve özellikleri sunduğundan, kullanıcı dostu olmayan tarafları da vardır. Yatırımcılar, deneyim ve bilgilerine bağlı olarak Binance ile zorlu bir öğrenme eğrisi yaşayabilir. Binance’a kayıt yapmadan ve işlem gerçekleştirmeden önce tabi ki de akıllara “Binance güvenilir mi?” sorusu geliyor. Kayıt olmadan önce Binance kimlik doğrulama, “güvenilir mi?” sorusuna biraz da cevap oluyor.

Binance, masaüstü ve mobil araçlarıyla, piyasa grafikleri ve yüzlerce kripto para birimi dahil olmak üzere çeşitli alım satım özellikleri sunar. Kullanıcılar ayrıca vadeli işlemler ve opsiyonlar dahil olmak üzere birçok ticaret seçeneklerine ve ayrıca çeşitli emir türlerine de erişebiliyor. Bununla birlikte, birçok seçenek ve özellik her ülkede mevcut olmayabiliyor.

Binance, araçlarına ve özelliklerine ek olarak kapsamlı bir öğrenme platformu, bir NFT platformu ve daha fazlasını sunar.

binance güvenilir mi

Şirket Genel Bakışı

2017 yılında  Changpeng Zhao tarafından kurulan Binance, aslen Çin merkezli ama merkezi olmayan bir kripto borsasıdır.

Binance şu anda ticaret hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olsa da, birçok ülkede düzenlemeler yüzünden sorunlar yaşamakta. Şu anda  ABD’de kara para aklama ve vergi suçları iddialarıyla ilgili soruşturma altında. Platform ayrıca birçok ülkede de yasaklanmış durumda. Devam eden soruşturmalar ve artan düzenlemelerin listesi endişe verici boyutta.

Binance, küresel kullanıcılar için yüzlerce kripto para birimi sunuyor. Kullanıcılar Binance tekliflerinin çeşitliliğini takdir edebilirler, ancak birçok özelliği göz önüne alındığında kullanıcılar bu platformu kafa karıştırıcı da bulabilir.

Binance, çeşitli ticaret araçları sunmakta. Kullanıcılar Binance uygulaması, Binance web sitesi veya Binance masaüstü uygulaması aracılığıyla alım satım yapabilir. Yatırımcılar ayrıca portföylerine ve ticaret geçmişlerine erişmek ve ayrıca sipariş defterini ve fiyat çizelgelerini görüntülemek için Binance platformunu kullanabilirler. Ek olarak Binance, stop emri, limit emri, stop-limit emri, stop-market emri ve takip eden stop emri gibi çeşitli emir türleri sunar. Ayrıca klasikten marj ve OTC görünümlerine kadar farklı ticaret görünümleri de seçebilirsiniz.

Binance Kimlik Doğrulama Güvenilir Mi?

Binance Güvenlik Adımları! Binance Güvenilir mi?

Binance’in güvenlik özellikleri arasında Google Authenticator uygulaması veya kısa mesaj hizmeti (SMS) aracılığıyla iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA), adres beyaz listeye alma, cihaz yönetimi ve cihaz erişimini kısıtlama yeteneği yer alır. Bu işlemleri yapmak “Binance güvenilir mi?” sorusuna da iyi bir cevap oluyor. Ama tabi bu özellikler, kullanıcı hesaplarının nispeten güvenli kalmasına yardımcı olsa da Binance’in itibarı endişe kaynağı olmaya devam ediyor. Genel olarak, güvenlik notu endüstri için ortalama düzeydedir.

Binance Hesap Açma

Binance kayıt olmak için aşağıdaki adımları izleyin:

Adım 1: Binance web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Yeni hesap oluştur düğmesine tıklayın ve gerekli bilgileri girin. Binance hesap bilgilerinizi doğrulayacağından kayıt işlemi birkaç dakika sürebilir.
3. Adım: 2FA’yı etkinleştirin
4. Adım: Ödeme yönteminizi bağlayın
5. Adım: Para yatırın ve ticarete başlayın

Buraya tıklayarak Kriptohaber.com.tr referans linkiyle %10 komisyon indirimli kayıt olma hakkınızı kullanmayı unutmayın!

Binance 2022

 

Binance dünyanın en büyük kripto para borsası olsa da, hizmetlerini yasaklayan veya sınırlayan ülke sayısı endişe verebiliyor. Platformu, yeni kripto para birimi yatırımcıları için çok karmaşık olabilir. Ancak, farklı jetonları ve ticaret seçeneklerini keşfetmeye hevesli, deneyimli bir küresel tüccarsanız, Binance aradığınız özelliklere sahip olabilir. Binance’e başlamadan önce gerekli özeni gösterdiğinizden ve güvenlik önlemlerini aldığınızdan emin olun.

KriptoHaber: “Binance Güvenilir Mi?” yazımıza benzer haberler;

Binance Coin (BNB) Fiyat Tahmini 2022

Binance HighStreet Metaverse NFT Ön Satışı!

Binance Launchpad’de Alpine F1 (ALPINE) Fan Token Satışı Başlıyor!

Written by Baret

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Coinbase Cardano Stake Eden Kullanıcılarına Ödüller Ekliyor!

Coinbase, Cardano Stake Eden Kullanıcılarına Ödüller Ekliyor!

biyoteknoloji hisseleri

Biyoteknoloji Hisseleri 2022! Hangi Biyoteknoloji Hisselerine Yatırım Yapılmalı?