in ,

The Honey Bee Club NFT Projesi ile Arıları Kurtarmaya Geliyor

The Honey Bee Club, NFT projeleri için yeni soluk getiriyor.

The Honey Bee Club NFT Projesi, 18 Aralık 2021’de halka açık satışa girecek. Bu projedeki amaç; NFT koleksiyonlarını, dünyadaki tüm arıların korunmasına aktif olarak yardımcı olacak bir topluluk oluşturmak.

Bal Arısı Kulübü’nün (The Honey Bee Club) ne olduğunu merak ediyor musunuz?  Türlerini yok olmaktan kurtarma görevinde olan 10.000 arıdan oluşan bir kovan.

The Honey Bee Club NFT Projesi Nedir?

2043 yılında Evrendeki son arı kolonisi Efsanevi Arılar tarafından insanların ve diğer canlıların önüne getirilmiştir. Efsanevi Arılar, türlerini yok olmaktan kurtarmak için bir plan hazırlayıp uygularken, son arı kolonisinin arılarına barınak sağlamak için insanlardan yardım isterler. Bunu nasıl yapacaklar, zaman gösterecek…

NFT’lerin benimsenme oranı, daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemiyor. NonFungible.com tarafından paylaşılan verilere göre, ortalama NFT satışları haftada 10 milyon ABD Doları ile 20 milyon ABD Doları arasında değişme eğilimindedir. Bununla birlikte, 2021’de haftalık satışların 170 milyon ABD Dolar’ını aştığı bazı çılgın haftalar da oldu.

The Honey Bee Club www.beegirl.org ve www.withbees.org ile ortaklık kurmuş ve bu gezegenin arılarına yardım ederek kendi amaçlarına yönelik tüm satış karının %5’ini bağışlayacaklarını açıklamışlardır.

Efsanevi Arılar, türlerini kurtarma misyonuyla ittifak kuran 10 Arıdır. Bal Arıları ortaya çıktığında, bu Efsanevi Arıların bakıcıları fedakarlıkları ve çalışkanlıkları için 5 Tesla Model 3 ve 5 kez 5000 USD ETH ile ödüllendirilecek.

Bu Efsanevi Arıların 5 sahibi Ethereum olarak 5.000 USD ile ödüllendirilecek. Diğer 5 kişi ise Tesla Model 3 veya 55.000 USD değerinde Ethereum ile ödüllendirilecek. NFT’lerinin alıcıları, tabiri caizse, NFT’ler ortaya çıktıktan sonra bir Tesla Model 3 veya Ethereum’da 5.000 USD kazanma şansına sahiptir.

Projenin satılmasından 3 hafta sonra, Bal Arısı Kulübü ekibi, Kraliçe Arı Kulübü adlı 2. NFT koleksiyonunu piyasaya sürecek. 3 veya daha fazla arının sahipleri, kripto cüzdanlarına havadan atılan yakılabilir bir jeton alacaklar. 2. koleksiyonlarından 1 adet ücretsiz Queen Bee NFT karşılığında bu jetonu yakabilecekler. 2. koleksiyonlarından kalan Kraliçe Arılar, bundan sonra halka satılacak. 2. koleksiyonları ile, www.beegirl.com ve www.withbees.org’a ve Dünyadaki arıların korunmasına yardımcı olma amaçlarına yönelik para basımından elde edilen brüt gelirin %20’sini bağışlayacaklar.

Kraliçe Arı Kulübü tükendikten sonra, 2022’nin ilk çeyreğinde kendi jetonları olan Larvae Bee jetonunu dağıtacaklar.1 Honey Bee NFT ve 1 Queen Bee NFT sahipleri günde 1 Larvae Bee Coin kazanacaklar. Her koleksiyondan 2 NFT’nin sahipleri günde 2 jeton kazanacak ve bu şekilde devam edecek.

NFT’ler artık geçmişte değil, bugünün ve daha da önemlisi geleceğin bir parçası. NFT’ler popülerlik kazanıyor ve ana akım medyada manşetlere çıkıyor. NFT’ler, blok zincirinde bulunan ve kopyalanamayan benzersiz kripto grafik belirteçlerdir. NFT’ler, sanat eseri ve emlak gibi gerçek dünya öğelerini temsil etmek için kullanılabilir. Bu gerçek dünyadaki maddi varlıkların “tokenleştirilmesi”, dolandırıcılık olasılığını azaltırken daha verimli bir şekilde satın alınmalarına, satılmalarına ve işlem görmelerine olanak tanır.

Bal Arısı Kulübü yol haritası, NFT topluluğuna hem yatırımcıların hem de onların durumunda arıları koruma misyonunun birlikte nasıl gelişebileceğini gösterecek şekilde NFT projeleri için yeni bir yol açıyor. Bal Arısı Kulübü’nün başlattığı yeni bir NFT projesinden doğacak sınırsız fırsatlar var. Genel olarak dünyanın ve projenin yatırımcılarının ortaklık etmek için her zaman bir yer olduğuna inanıyorlar.

Proje Ayrıntıları:

İsim: Honey Bee

Web sitesi: https://honeybeeclub.io

Instagram: https://instagram.com/honeybeeclub.io

Twitter: https://twitter.com/honeybeeclub_io

E-posta: [email protected]

Written by Nirvana Barkacin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Elidor, ”Dedim Olabilir” Kampanyasını NFT Projesine Dönüştürüyor

El Salvador 100 Bitcoin Daha Satın Aldı