in ,

Coinbase, Cardano Stake Eden Kullanıcılarına Ödüller Ekliyor!

Coinbase, borsanın 2022 boyunca “stake portföyümüzü ölçeklendirmeye devam etme planları” olduğunu söyledi.

Halka açık kripto para borsası olan Coinbase, geçen yıl boyunca ApeCoin’den (APE) Wrapped Centrifuge’e (WCFG) kadar her şeyi ekleyerek oldukça listelendi. Cardano staking nasıl yapılır? Cardano stake detayları nelerdir? Coinbase, Cardano stake nasıl yapılır?

Borsa bugün, Cardano blok zincirinin yerel kripto para birimi olan ADA için staking sunduğunu duyurdu.

Kıdemli müdür Rupmalini Sahu, kararı açıklarken ADA’nın ilk 10 piyasa değerine ve “esnek, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir” blok zinciri tasarımına dikkat çekti. Bu tasarım, merkezi olmayan finansmanı, NFT’leri ve ağdaki diğer faaliyetleri etkinleştirmek için Ethereum ve Solana’ya benzer akıllı sözleşmeler kullanır.

coinbase cardano stake etmek

Coinbase, Cardano Stake Etmek

Cardano, proof-of-stake kripto para birimidir, yani ağı, Bitcoin’de olduğu gibi madencilik yoluyla değil, ADA varlıklarının bir kısmını ağa bağlayan insanlar tarafından güvence altına alınır. Karşılığında, yeni basılan ADA’dan bir pay alırlar.

Stake süreci ortalama bir kullanıcı için biraz bunaltıcı veya zaman alıcı olabileceğinden, Coinbase ve diğer borsalar bunu onlar için yapmayı teklif ediyor – ADA’yı Cardano ağında bir araya getiriyor ve ardından ödüllerin bir kısmını yeniden dağıtıyor. Her beş ila yedi günde bir dağıtılmak üzere yıllık %3,75’lik bir getiri tahmin ediyor.

Yayınlandığı tarihte fiyatı bugün 1,00 dolardan 1,09 dolara yükselen Cardano, diğer önde gelen madeni paralara göre çok iyi bir hafta geçiriyor. ADA’nın gidiş oranı, Ethereum için %10 ve Solana için %8 artışa kıyasla, son yedi gün içinde %30 arttı.

ADA, Coinbase’in Algorand, Cosmos, Ethereum ve Tezos’tan sonra staking hizmetleri sunduğu beşinci kripto paradır. Sahu, borsanın “2022’de stake portföyümüzü ölçeklendirmeye devam etmeyi planladığını” söyledi.

Bu, bahis hedeflerini CEO Brian Armstrong’un genişlemeci tonuyla uyumlu hale getiriyor. Geçen yılın Haziran ayında, “Amacımız, yasal olduğu her varlığı listelemek” diye tweet attı. Listelerde uzun süre geride kalan borsa artık 168 farklı coin ve jetonu destekliyor.

 

KriptoHaber: İlginizi Çekebilecek Diğer Cardano Haberleri:

Charles Hoskinson: Cardano Yıl Sonuna Kadar Solana ile “Aynı Performansa” Sahip Olacak

Cardano, 200.000 Dolarlık TVL’yi Kırdı. Bitcoin 100.000 Dolara Ulaşabilir.

Ardana, Cardano DeFi Lideri Optim Finance ile Ortaklığını Duyurdu

Cardano’dan Şok Düşüş!

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Veve NFT Dolandırıcılığı Yaşadı! NFT Token nedir? NFT Güvenilir mi?

Marvel NFT Ortağı Veve’nin Platformundan Token Çalındı!

Binance Güvenilir Mi? Binance Kimlik Doğrulama

Binance Güvenilir Mi?