KriptoHaber - Son Dakika Bitcoin, Altcoin, NFT ve Kripto Para Haber Sitesi!

2020 yılında ilk adımları atılan ve 2021 yılında marka tescil başvuruları tamamlanan KriptoHaber, 2021 yılının son çeyreğinde yayın hayatına başlamış bir haber sitesidir. Kurucu kadromuz, 2011 yılında kurduğumuz prodüksiyon şirketimiz ve 2019 yılında kurduğumuz dijital ajansımızın ortaklığıyla oluşmuştur. 2016 Yılından itibaren kripto para ve blok zincir teknolojileri ile ilgilenen ekibimiz 2017 yılı sonrasında ar-ge ve yatırımlarına başlamıştır.

Ekonominin dijitalleştiği ve evirildiği bu dönemde, biz de toplumumuzun bilinçli, eğitimli ve bilgili kalarak bu değişikliklere ayak uydurması gerektiğini savunmaktayız. Bu amaç doğrultusunda KriptoHaber’de yapacaklarımız, kripto para teknolojileri ile ilgili son dakika haberlerini ve yeniliklerini okuyucularımıza ve izleyicilerimize tarafsız ve anlaşılır bir biçimde ulaştırmak ve aynı zamanda takipçilerimizi blok zincir teknolojileri ile ilgili konularda bilinçlendirmek ve eğitmektir.

KriptoHaber, ilk adımını bir haber sitesi olarak atmış olsa da, kademeli olarak önce tüm sosyal medya mecralarında yer alacak, sonrasında ise blok zincir ve buna bağlı teknolojiler hakkında proje ve yatırımlarına devam edecektir.

KriptoHaber – Türkiye’nin Son Dakika Bitcoin, Altcoin, NFT ve Kripto Para Haber Sitesi!

KriptoHaber tarafsız ve en güncel kripto para ve NFT haberlerini bulabileceğiniz platformlardan biridir! Son dakika bitcoin, altcoin, airdrop ve altcoin haberleri Kripto Haber’de! Ethereum Mining, Bitcoin Mining, Helium HNT Mining gibi kripto para madenciliği ile ilgili makale ve haberler KriptoHaber’de!

KriptoHaber son dakika gelişmeler ve kripto paralar ile ilgili kapsamlı içerikleriyle kripto para yatırımcılarının yanında olmaya devam edecek.

Kripto Haber Ana Sayfa:
https://kriptohaber.com.tr/

Kripto Para Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar!
https://kriptohaber.com.tr/kripto-para-hakkinda-bilinmeyenler-2022-guvenilir-mi-nasil-bir-sey-2022/

2022 Ayı Sezonu Mu Olacak?
https://kriptohaber.com.tr/2022de-ayi-sezonu-mu-olacak-2022-kripto-paralar-icin-dusus-senesi-mi/