in , , , ,

Binance HighStreet Metaverse NFT Ön Satışı!

Highstreet Token – Metaverse Oyunları!

HighStreet Metaverse evreni için Binance’nin düzenlediği NFT ön satışına nasıl katılırız bundan bahsedeceğim. HighStreet Nedir? HighStreet Nasıl Alınır? HighStreet Metaverse NFT Ön Satışı

 Highstreet Token - Metaverse Oyunları!

HighStreet Nedir? (HighStreet Metaverse NFT Ön Satışı)

HigtStreet oyuncular için karşınıza çıkan her oyun için öğe ve vitrin, gerçek bir markanın gerçek bir ürünüdür. Mevcut e-ticaret sistemlerine doğrudan entegrasyon ile oyuncular Metaverse ve gerçek hayatta kullanmak için fiziksel ürünler satın alırlar. Yani bu evrende satılacak olan ürünler gerçek markalar tarafından sağlanacağı için hem metaverse evreninde hem de gerçek hayatta kullanılabilir. Bu oyunu oynayarak  pasif gelir elde etmek mümkün olacak. Oyuncular HighStreet World’de görevleri tamamlayarak ve canavarlarla savaşarak Highstreet (HIGH) token kazanabilirler. Ayrıca solaryum gibi evlere de gelecekti araziye sahip olarak pasif gelir elde edebilirler.

HighStreet Metaverse NFT Ön Satışına Nasıl Katılırım?

HighStreet Metaverse NFT Ön Satışına Nasıl Katılırım?

Bu ön satışta bulunan NFT’ler ise HighStreet’de bulunan bir evi temsil ediyor. Satışın detaylarına baktığımızda bu ön satışta toplamda 2000 adet NFT’nin satılacağını görüyoruz ve bu NFT’lerin birim satış fiyatı 50 Highstreet (HIGH) tokendir. 50 High tokenin şu anki değeri ise yaklaşık 260 dolar civarlarında. Bu ön satışa katılabilmemiz için hazırlık ile katılım süreci arasında hesabımızda günlük ortalaması 0.1 BNB  bulundurmamız gerek. 0.1 BNB’nin değeri ise şu anda 38 dolar civarlarında.

Binance NFT Ön Satış Sayfası İçin TIKLAYIN

Hazırlık dönemini tamamlayıp katılım dönemine geçtikten sonra katılım döneminde maksimum 4 bilet alma şartı ile bilet almamız lazım. Kaç tane bilet almak istiyorsak bilet başına 50 Highstreet (HIGH) token yatırmamız gerek. Yani 4 bilet almak için hesabınızda 200 Highstreet (HIGH) token olması gerekir. Bilet aldıktan sonra bu evlerden biri kesin gelecek mi? Hayır biletler bir havuz içerisinde toplanıyor ve çekiliş usulü kazanan biletler sadece bu NFT’yi almaya hak kazanıyor. Hesaplama döneminde kazanan biletler açıklanacak, dağıtım döneminde ise kazanan kişilerin NFT’leri dağıtılacak. Ben 4 bilet aldım ama hiç biletime çıkmadı satın aldığım tokenler ne olacak şöyle açıklayayım kazanamayan Biletler için satın aldığınız tokenler hesabınıza iade edilir. Kazanan Bilet için hesabınızdan 50 High Token çekilir ve dağıtım döneminde NFT’niz hesabınıza gönderir.

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz İçin TIKLAYIN!

KriptoHaber: Diğer Kripto Para ve NFT Kazanabileceğiniz Oyun Haberleri:

2022’de Yükselebilecek NFT Tabanlı Blockchain Oyunları

Alien Worlds Oyunu Nasıl Oynanır?

RollerCoin ile Nasıl Para Kazanılır? 2022 Rollercoin Nedir? Nasıl oynanır?

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

VeChain(VET), Solana(SOL), Ethereum Classic (ETC) Fiyat Analizi: 06 Şubat

VeChain(VET), Solana(SOL), Ethereum Classic (ETC) Fiyat Analizi: 06 Şubat

metaverse coinleri 2022

2022’de Yükselmesi Muhtemel 3 Ucuz Metaverse/NFT Coini