in , , ,

Chainlink (LİNK) 2022’de Yükselir Mi?

Chainlink Fiyat Analizi 2022

Chainlink yaz aylarındaki büyük düşüşteki destek noktasına tutundu. Chainlink (LİNK) 2022’de Yükselir Mi? Chainlink (LİNK) 2022’de Düşüşe Devam Edecek Mi? Chainlink (LİNK)’de DİP Geldi Mi? Gibi soruların cevaplarını bu yazımda sizler için derledim.

Chainlink (LİNK) 2022’de Yükselir Mi?

 

Chainlink (LİNK) 2022’de yükselir mi?

Rusya Merkez Bankası, Rusya’nın ekonomisinin kötü yönde etkileyeceğini düşündüğü için kripto paraların alım-satım işlemlerinin ve madenciliğin yasaklanmasını önerdi. Madencilik alanın da Rusya Amerika ve Kazakistan’dan sonra dünyanın en büyük oyuncusu. Bu haber piyasada büyük ölçekte bir güvensizlik yarattı.

Buna bağlı olarak Bitcoin’in sert düşüşü ile beraber %50 değer kaybeden Chainlink (LİNK); Temmuz aylarındaki büyük düşüşte tutunduğu 13-14 dolar bandındaki seviyesine geri geldi. 2021’in Mayıs aylarında gördüğü tarihi zirvesinden itibaren girdiği düşüş trendini hala kıramayan Chainlink (LİNK); düşüş trendi ile bu bantta ki destek noktasının içinde daralan bir yapı sergilemeye devam ediyor. Eski hareketlerine de bakılırsa ani yükselişleri seven bir kripto para birimi olduğunu görebiliriz. Uzun günlerdir kıramadığı düşüş trendini aşması durumunda, trendin günlük bazda test edilmesi alım fırsatı olarak izlenebilir.

Chainlink Fiyat Analizi

Chainlink (LİNK)’de DİP Geldi Mi?

Chainlink için eskiden de sağlam bir destek noktası olan 13-14 dolar bandında tekrar tutunması, dip noktasında oturduğunun habercisi olabilir. Ayrıca, bulunduğu desteğin kırılması, LİNK için aşırı derecede bir güvensizlik yaratacaktır. Bu piyasada diplerin alım fırsatı olduğu bilinmektedir. Bu seviyelerde oluşacak alım formasyonlarının değerlendirilmesi uygun olacaktır.

Chainlink (LİNK) için yukarı yönlü ilk takip edebileceğimiz seviye 20 dolar seviyesidir. Bu seviyenin yukarı yönlü kırılımı 23.0 ve 25.5 $ seviyelerini getirebilir. Kısa süreli alımlar için trendin tekrar denenmesi durumu kâr almak için güzel bir fırsat olarak kullanılabilir.

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Altcoin Haberleri:

The Sandbox (SAND) 2022’de Yükselir Mi?

Sensorium Galaxy (SENSO Coin) 2022’de Yükselir Mi? 

Radio Caca (RACA) 2022’de Yükselir Mi?

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Gate.io Nedir? Para Çekme Ve Para Yatırma Nasıl Yapılır? 2022

Gate.io Fon Şifresi Nedir? Fon Şifresi Ne İşe Yarar?

Babyrider Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır? Oyun Ne Zaman Çıkacak?