in ,

Haftalık NFT İncelemesi!

NFT’ler markalar, müzik, eğlence ve diğer sektörlerle sıçrama yapmaya devam ediyor.

NFT’ler markalar, müzik, eğlence ve diğer sektörlerle sıçrama yapmaya devam ediyor. Ancak NFT ortamını saran heyecan geçen aya göre biraz soğudu. Çoğu pazarda olduğu gibi, hareketin daha yavaş hareket ettiği ve daha az önemli olduğu daha soğuk dönemler görüyoruz ve bu döneme giriyor olabiliriz. Bunun pencerelerini geçen yıl da gördük. Buna rağmen, geçen hafta NFT alanında hala çok fazla aktivite vardı.

 

Bu Haftanın NFT Haberleri:

Snoop Dogg, Death Row Kayıtlarını NFT’ye Dönüştürüyor.

Hip-hop sanatçısı Snoop Dogg, son yıllarda ateşli bir NFT ve kripto destekçisi oldu ve Snoop’un Death Row Records’u satın almasıyla, şimdi etiketi “metaverse odaklı” bir araç olarak kullanmak istiyor.

Bu hafta  Snoop Dogg şunları söyledi:

“Death Row bir NFT etiketi olacak. Meta veri tabanından sanatçıları çıkaracağız… Binbaşı olmak için ilk bağımsız olduğumuzda sektörü kırdığımız gibi, ben de meta veri tabanında Binbaşı olmak istiyorum.”

 

NYSE'nin Yeni NFT Pazarı

NYSE’nin Yeni NFT Pazarı

Birçok insan NFT’leri düşündüğünde New York Menkul Kıymetler Borsası muhtemelen akla gelmez. Dünyanın en büyük pazarını işleten NYSE, geçmişte NFT’lerle uğraştı ve bu haftaki raporlara göre şimdi ikiye katlanıyor.

NYSE, borsanın tam ölçekli bir NFT pazarı inşa edebileceğine işaret eden yeni patentler aldı. Ayrıntılar sınırlıdır, ancak bu hareket, görünüşe göre, borsanın altı büyük halka açık listeyi anmak için yayınladığı geçen yılki NFT serisinin bir uzantısıdır.

Birleşik Krallık Vergi Otoriteleri NFT’lerde Yaklaşık 2 Milyon Dolar Ele Geçirdi

Birleşik Krallık vergi dairesi HMRC’nin bir vergi dolandırıcılığı soruşturması kapsamında bu hafta Birleşik Krallık vergi makamları tarafından üç NFT’ye el konuldu. Bir devlet kurumundan NFT’lerin ele geçirildiğini ilk gördüğümüz zamanlardan biri ve HMRC, bunu yapan ilk Birleşik Krallık kurumu olduğunu iddia ediyor. Hükümete yaklaşık 2 milyon dolarlık dolandırıcılık girişiminde bulundukları şüphesiyle üç kişinin tutuklandığı bildirildi. Bu kişiler, kimliklerini gizleme ve dolandırıcılık yoluyla borçlu olduklarından daha fazla KDV talep etme çabasının bir parçası olarak, ön ödemeli telefonlar ve VPN’lerle donatılmış devasa bir hayali kimlik kullanmakla suçlanıyor.

NFT'lere Yatırım Yapacak Avrupa'nın En Büyük Varlık Yöneticisi

NFT’lere Yatırım Yapacak Avrupa’nın En Büyük Varlık Yöneticisi

Avrupa’nın en büyük varlık yöneticisi Amundi, Fransa’da yerleşiktir ve 2T$’ın üzerinde varlığı yönetmektedir. Bu hafta ortaya çıkan raporlar, Amundi’nin NFT pazarına girmeyi düşündüğünü belirtti; Amundi’nin baş yatırım görevlisi Vincent Mortier, Financial News çıkışıyla konuştu ve “nihayetinde, NFT’lerin yatırım yapılabilir varlıklar haline geleceğini göz ardı edemeyiz” dedi. NFT’lerin elbette jpeg’lerin ötesine geçen kullanım durumları vardır, bu nedenle Amundi’nin pazara girme yaklaşımını gerçekten seçmeleri halinde görmek ilginç olacaktır.

Reese Witherspoon Seviye Yükseliyor, TV Şovları, NFT'lerle İlgili Filmler

Reese Witherspoon Seviye Yükseliyor, TV Şovları, NFT’lerle İlgili Filmler

Reese Witherspoon, NFT’lere yabancı değildi ve şimdi işleri bir adım öteye taşıyor. Bu hafta yayınlanan raporlar, Witherspoon’un prodüksiyon şirketi Hello Sunshine’ın NFT projesi ‘World of Women’a dayalı uzun metrajlı filmler ve TV dizileri geliştireceğini açıkladı.

 

Victoria’s Secret, NFT’lerle İlgilenen En Son Marka

Bu hafta NFT piyasasına  en son giren marka Victoria’s Secret oldu. Şirketin bu hafta dört patent başvurusunda bulunduğu bildiriliyor ve ticari marka avukatı Michael Kondoudis Twitter’da markanın NFT olarak “sanal iç çamaşırları, ayakkabı ve moda aksesuarları” üzerinde çalıştığını belirtti.

 

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Binance Launchpad’de Alpine F1 (ALPINE) Fan Token Satışı Başlıyor!

Kurumsal Kripto Pazarının Geleceği Nasıl Olacak?

YouTube Eyes Metaverse, Blockchain, NFT Özellikleri Oluşturucu Programı 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Güney Kore Devlet Varlık Fonu ‘Dolaylı Olarak’ Coinbase Hisselerini Satın Aldı

Rusya Her Yıl 13 Milyar Dolar Kripto Vergisi Toplayabilir!

 

 

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Yooshi, Huobi Borsası ile Ortaklığa Başladı.

2022'de Takip Edilecek En İyi 10 Kripto Fenomenleri

2022’de Takip Edilecek En İyi 10 Kripto Fenomenleri