in , ,

Rusya – Ukrayna Savaşı Sırasında Bitcoin’den Düşüş Geldi! Bitcoin Ne Kadar?

Bitcoin ve kripto piyasasının geri kalanı, Rusya’nın Ukrayna’da askeri operasyon başlattığını duyurduğunda değer kaybetti.

Rusya Ukrayna savaşı kripto paraları derinden vurdu! Bitcoin ve kripto piyasasının geri kalanı, Rusya’nın Ukrayna’da askeri operasyon başlattığını duyurduğunda değer kaybetti. Rusya – Ukrayna Savaşı Sırasında Bitcoin’den Düşüş Geldi! Bitcoin Ne Kadar? Rusya Ukrayna savaşı en büyük kripto para olan Bitcoin’i derinden vurdu!

Rusya Ukrayna Savaşı Kripto Para Birimlerini Derinden Vurdu!

Rus askeri güçlerinin Ukrayna’nın askeri altyapısına ve sınır muhafız birliklerine saldırmasıyla iki ülke arasındaki gerilim başka bir boyuta ulaştı. Beklendiği gibi, tüm kripto piyasası büyük fiyat düşüşleriyle tepki verdi.

  • Ülkenin cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky’nin “Putin Ukrayna’yı tam ölçekli bir işgal başlattı” dediği gibi, bugün erken saatlerde birkaç Ukrayna askeri bölgesinde patlamalar olduğunu bildiren raporlar ortaya çıkmaya başladı.

  • Lider, saldırıların Kiev, Dnipro ve Kharkiv’deki askeri karargahlara, hava limanlarına ve depolara yönelik yapıldığını açıkladı.
  • Ukraynalı yetkililer, Kiev ve diğer şehirlerde uyarı sirenleri duyulunca Ukrayna genelinde sıkı yönetim ilan etti.
  • ABD Başkanı Joe Biden ve Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson da dahil olmak üzere çoğu batılı lider Rusya’nın eylemlerine şimdiden tepki gösterse de, bunun Putin ve yönetimi üzerinde çok az bilinen bir etkisi var gibi görünüyor.
  • Tam tersi, CNN, birliklerin ve askeri araçların Belarus sınırından Ukrayna’ya girdiğini gösteren canlı yayın videoları sağladı.Rusya - Ukrayna Savaşı Sırasında Bitcoin’den Düşüş Geldi! Bitcoin Ne Kadar?
  • Avrupa’nın barışını tehdit etmenin yanı sıra, bu eylemlerin hemen hemen tüm finansal piyasalar üzerinde olumsuz bir etkisi oldu. Her yerde borsalar düştü ve kripto alanındaki durum da farklı değil.
  • Bitcoin dün yaklaşık 39 bin dolardan bir günden daha kısa bir sürede 34 bin doların altına düştü. Çoğu altcoin, Ethereum,Solana, Binance Coin, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu ve diğerleri dahil olmak üzere çift haneli fiyat düşüşleri yaşadı.
  • Tasfiyeler, son 12 saatte günlük ölçekte 400 milyon doların üzerine ve 300 milyon doların üzerine fırladı.
  • Kripto piyasa değeri 1,6 trilyon doların altında, yani dünden bu yana yaklaşık 200 milyar dolar azaldı.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

XRP, SOL ve ADA’yı Geride Bıraktı! Yeni Fiyat Artışı mı Geliyor?

Ethereum, Visa’dan 4,5 Kat Daha Fazla İşlem Gerçekleştiriyor!

FTX’ten Sam Bankman-Fried: “Kripto daha sıkı düzenlenmeli!”

 

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Cardano Düşüşte! Cardano Neden Düştü? Son 24 Saat'te Cardano!

Cardano’dan Şok Düşüş!

DEA KMSK Deinze

GameFi Platformu DEA, Belçika Futbol Kulübü KMSK Deinze ile Ortak Oldu!