in ,

Yooshi, Huobi Borsası ile Ortaklığa Başladı.

Yooshi’nin topluluğu, ortaklığın YooShi jetonunun değeri üzerinde olumlu bir etki yaratmasını umuyor.

Yooshi’nin topluluğu, ortaklığın YooShi jetonunun değeri üzerinde olumlu bir etki yaratmasını umuyor.

HuobiWallet Listeleri (Yooshi)

GameFi Metaverse’in ekosistem belirteci Yooshi, kısa süre önce Huobi cüzdanında listelendi. Yooshi, listelemeyi duyururken, topluluğuna Huobi Cüzdan ile daha fazla iş birliğinin devam edeceği konusunda da bilgi verdi.

İlk işbirliği zaten yayında. Listelenmesini kutlamak için Yooshi ve Huobi Cüzdan ortak bir ödül kampanyası yürütüyor. Huobi Cüzdan aracılığıyla YOOSHI/BNB likiditesi sağlayan kripto topluluğu üyeleri, toplam 1 Milyar $YOOSHI jetonu kazanma şansına sahip olacak. Yooshi ve Huobi Wallet arasındaki ittifak 12 Şubat’ta Twitter üzerinden duyuruldu:

HuobiWallet Listeleri Yooshi

 

“YOOSHI, @HuobiWallet ailesine katılmaktan mutluluk duyar! Hoş geldiniz #HuobiWallet, #YooShifriends’a katılın. Birlikte daha fazla etkinliğimiz olacak! Bizi izlemeye devam edin!” YOOSKI resmi twitter hesabının paylaşımı.

 

Başka Beklentiler Var Mı?

Yooshi topluluğu, şüphesiz Yooshi’nin Huobi Cüzdan’da listelenmekten Huobi borsasında listelenmeye geçişini görmek isterdi. Topluluğun dileğinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ve ne kadar kısa sürede herkesin hayal gücüne bırakılmıştır. Tahmin oyunundayken Yooshi/Huobi likidite madenciliği kampanyasına katılmak için bu bağlantıyı ziyaret edin.

Yooshi ekosistemi, 2021’in başlarında piyasaya sürülmesinden bu yana muazzam bir büyüme kaydetti. İki başarılı proje – StarMon ve DNAxCAT, protokolün GameFi inkübatörü Yooshi Labs tarafından şimdiye kadar başarıyla kuluçkalandı. Öte yandan, Yooshi tokeninin değeri önemli ölçüde düştü. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000004293$’a ulaştığı 30 Ekim 2021’den bu yana, 1 Yooshi jetonunun fiyatı, yazı yazılırken %90’dan fazla düşüşle 0,0000004167$’a düştü. Yooshi’nin topluluğu, başka bir pozitif büyüme döngüsünden geçmek için belirteci sevecek. Popüler borsalarla olan bağlantılar, genellikle kripto projelerine iyi bir ivme kazandıran bir katalizördür ve topluluk, Huobi’de durumun böyle olacağını umar.

Yooshi Nedir?

Yooshi, Binance Smart Chain üzerinde merkezi olmayan, NFT tabanlı bir oyna-kazan oyun ekosistemidir. NFT oyunları için bir fırlatma rampası sağlayan ilk BSC platformudur.

Yooshi ayrıca oyun geliştirme için bir kuluçka makinesine sahiptir. Oyun geliştiricilerine daha kolay blok zinciri oyun geliştirme için bir tasarım sistemi ve teknik destek sağlar.

Yooshi hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi sayfalarını ziyaret edin:

Web Sitesi | Twitter | Telegram

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Binance Launchpad’de Alpine F1 (ALPINE) Fan Token Satışı Başlıyor!

Kurumsal Kripto Pazarının Geleceği Nasıl Olacak?

YouTube Eyes Metaverse, Blockchain, NFT Özellikleri Oluşturucu Programı 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Güney Kore Devlet Varlık Fonu ‘Dolaylı Olarak’ Coinbase Hisselerini Satın Aldı

Rusya Her Yıl 13 Milyar Dolar Kripto Vergisi Toplayabilir!

 

 

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Daha Fazla Yatırımcı Kriptoya Giriyor

Kripto Para İle İlgilenenlerin Sayısında Büyük Artış Oldu!

Hatalık NFT İncelemesi. Bu Haftanın NFT Haberleri.

Haftalık NFT İncelemesi!