in , ,

Vitalik Buterin’den Ukrayna’ya Ethereum Desteği!

Ethereum’dan Buterin Ukrayna’ya Desteğini Yineledi, Çinlileri Vatanseverlik Konusunda Eğitiyor

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin , Ukrayna savaşı konusunda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e asılıyor ve hatta Çince konuşan eleştirmenlerine yanıt vermek için zaman ayırdı.

Rusya’da doğup altı yaşında Kanada’ya taşınan Buterin, Rus “askeri harekâtının” ilk gününde Putin’e saldırdı ve Rus liderin eylemlerinin barışı savaş lehine bozduğunu iddia etti ve “… Ukrayna ve Rus halkına karşı bir suç.”

O zamandan beri Putin’i eleştiren ve düşmanlıklara son verilmesi çağrısında bulunan tweet’leri paylaşarak takip etti.

9 Mart’ta, “savaş protestosu” nedeniyle üniversitelerden “kovulan” Rus öğrencilerin “Avrupa’nın Rusya’da Putin’e ve savaşa karşı çıkanların yanında olduğunu göstermelerine” izin verilmesi çağrısına yanıt verdi.

Buterin , “birinci önceliğin” “Ukraynalıları desteklemek” olduğunu yazdı . Ardından, Putin’in Z-ombie rejiminin kendilerini temsil etmesine izin vermeyen Rusları ve Belarusluları desteklemenin ve buna karşı çıkmak için harekete geçmenin de “gerçekten önemli” ve “öncelik” olduğunu ekledi.

Platformdaki sosyal medya gözlemcileri, “dünyanın”  Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin “sahip olduğu için şanslı” olduğunu söyleyen kripto borsası devi Binance’in kurucusu Changpeng Zhao da dahil olmak üzere Buterin’in çağrısına desteklerini sundular.

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin

 

Bununla birlikte, hepsi Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin  fikrini o kadar hoş karşılamadı – Çince bir hesabın sahibi de dahil. Sonuncusu şunları yazdı :

“Rus değil misin? Sen bir hainsin. Putin ile kötü bir tecrüben mi oldu?”

Buterin geri dönüş şansını kaçırmadı, ancak  Çince olarak – “bir ülkenin halkının kendi hükümetini desteklemesi gerektiği konusunda ısrar etmenin vatanseverlik değil, aslında bir kölelik şekli” olduğunu söyledi.

Birçok Çince afiş, Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin  yanıtına desteklerini dile getirdi, ancak diğerleri şüphelerini dile getirmeye devam etti.

Buterin’in mesajını destekleyen bir ses şunları yazdı:

“Bir ülke yanlış bir şey yaptığında, vatandaşlarının ayağa kalkıp hayır deme ve ülkenin hatalarını eleştirme hakkı vardır.”

Ancak biri , “Ukrayna hükümeti ile Rus hükümeti arasında, birincisinin “Amerika Birleşik Devletleri hükümeti tarafından kontrol edilmesi” gerçeği dışında esasen hiçbir fark olmadığını iddia etti. Yorumcu, Ukrayna’nın “erdem örneği olmadığını” ekledi.

Ukrayna’daki savaş Çin hükümeti tarafından ılık bir yanıtla karşılandı, ancak Çinli netizenler Rusya’ya desteklerinde ve Batı’nın çatışmaya tepkisini kınamalarında istisnai bir şekilde vokal oldular.

Weibo’da bir yorumcu , “Rusya kaybettikten sonra Çin, Avrupa ve ABD tarafından hedef alınacak bir sonraki ülke olacak ve aynı çıkmaza düşecek” dedi.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Trezor, Cüzdan Sevkiyatlarını Durdurdu!

Rusya’da Kripto Ticareti Yeniden Yükseliyor!

Sandbox, WoW Foundation’da World of Women NFT’yi Bir Araya Getiriyor!

 

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

ABD'de Enflasyon Oranı Yükselirken Bitcoin Düşüyor!

ABD Enflasyonu Beklendiği Gibi Atlarken Bitcoin Düştü

Biden'dan Kripto Yürütme Emri , Kripto Topluluğu İkiye Bölündü!

Biden’dan Kripto Yürütme Emri , Kripto Topluluğu İkiye Bölündü!