in , ,

‘Far More Bearish’ Anketi Bu Yıl Ethereum Fiyatının İki Katına Çıkacağını Öngörüyor!

Finder’ın 2022, 2025 ve 2030 için ETH fiyat tahminleri…

Ethereum (ETH) bu yıl 7.609 USD’ye kadar çıkabilir ve yılı 6.500 USD’de bitirmesi bekleniyor  mevcut piyasa fiyatının iki katından fazla, Finder tarafından yürütülen yeni bir endüstri uzmanları anketi buldu .

Brighton Üniversitesi’nden kıdemli öğretim görevlisi Paul Levy, Cryptonews.com ile paylaşılan bir e- postada , “Ethereum, teknik ve inovasyon zorluklarının üstünde kalırsa, orta ve uzun vadede gelişme potansiyeli ile potansiyel olarak düzensiz büyümeye devam edecek” dedi .

Bir ağ olarak Ethereum’un “erken bir inovasyon başarı öyküsü” olduğunu ekledi ve potansiyelin “daha fazla inovasyon yeteneği ile eşleşmesi gerektiğini” söyledi.

ETH fiyatının bu yıl iki katından fazla artmasını öngörmesine rağmen, en son ETH fiyat anketi, Finder tarafından dijital varlığın uzun vadeli geleceği konusunda geçen yılki ankete göre “çok daha düşüş eğiliminde” olarak tanımlandı.

“Panelin Ethereum’un 2030 yılına kadar ulaşabileceği değere ilişkin tahmini önemli ölçüde geri çevrildi” diye yazdı.

Ayrıca, geçen yılki ankette ifade edilen olumlu görünümün, 2022’nin başlarında ETH’nin “düşen” değerinden ve uluslararası daha sert düzenlemelerden “ağır şekilde etkilendiğini” belirtti.

Finder tarafından ankete katılan uzmanlar arasında kripto girişimi Permission’ın baş ürün sorumlusu Vanessa Harris, kripto borsası ve yatırım şirketi Panxora Group’un CEO’su Gavin Smith, Finder’ın kurucusu Fred Schebesta ve bir dizi diğer endüstri lideri vardı.

Uzun vadede, ankete katılan uzmanların çoğu, 2025 için ortalama tahminin 10.810 ABD doları olmasıyla birlikte, 2030 yılına kadar iki katına çıkarak 26.338 ABD dolarına çıkması beklenen ETH konusunda hala oldukça iyimserdi.

Finder’ın 2022, 2025 ve 2030 İçin ETH Fiyat Tahminleri:

 Ethereum Fiyatının İki Katına Çıkacağını Öngörüyor

ETH’nin bu yılki beklentilerinde en çok yükselenlerden biri, kripto ticaret platformu Morpher’in CEO’su Martin Froehler’di ve ETH’nin düşük enflasyon oranının , Hisse Kanıtı’na geçiş ve merkezi olmayan finansta (DeFi) ve değiştirilemez finansta inovasyonla birleştiğini söyledi. belirteçler (NFT’ler), daha yüksek fiyatlara yol açacaktır.

Bu arada, Funder’ın kurucusu Fred Schebesta, ETH’nin bu yıl 7.000 USD’ye ulaşacağına inandığını söylerken, Ethereum ağının Bitcoin’in (BTC) aksine “giderek daha güçlü bir rekabete” karşı olduğunu belirterek daha aşağı yönlüydü.

Finder’ın uzmanlar panelinden en son ETH fiyat tahminleri, aynı panelistlerle Ocak ayında bitcoin fiyatı hakkında yayınlanan bir anketi takip ediyor. O zamanlar panelistler tarafından yapılan tahminlerin ortalamasını alarak Finder, BTC’nin bu yıl 93.717 USD’ye ulaşacağını ve yılı 76.360 USD’de bitirmeden önce tahmin etti.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Bitcoin 43.000$ Üzerine Tırmanıyor, Analistler Uzun Vadede de Boğa Görüyor

2022 Kripto Para Gelişmeleri Neler?

Ethereum 2022’de Yerini Koruyabilecek Mi? Solana Ve Cardano Ethereum’u Geçebilir Mi?

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bitcoin, Ethereum ve Kazançları, THETA ve SLP Rallisi'ni Azaltıyor!

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Kazançları, THETA ve SLP Rallisi’ni Azaltıyor!

Bitcoin’de Kritik Hafta. Amerika’da Rekor Enflasyon.

Bitcoin’de Kritik Hafta. Amerika’da Rekor Enflasyon.