in ,

Trezor, Cüzdan Sevkiyatlarını Durdurdu!

Trezor, Rusya ve Ukrayna’ya Cüzdan Sevkiyatlarını Durdurdu

Kripto ile ilgili daha fazla işletme, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından Rusya için yapılan yaptırımlara  kripto cüzdanı  sektöründen  olan Trezor’da katıldı. Ancak bu sefer yaptırım Ukrayna da vurdu.

Popüler donanım  kripto cüzdanı  Trezor’un üreticisi Satoshi Labs , cihazlarını bu iki ülkeye teslim etmeyi çoktan bıraktığını söyledi. Trezor 2022

Trezor

trezor.io’nun web sitesine göre,

“Ukrayna ve Rusya’daki mevcut durum nedeniyle bu ülkelere sevkiyatlar kontrolümüz dışında geçici olarak durdurulmuştur. Durumun hızla iyileşmesini ummakla birlikte, Rusya ve Ukrayna’ya sevkiyata ne zaman devam edebileceğimizden şu anda emin değiliz.”

NBC News’e göre bu, o ülkeye yönelik yaptırımların ardından “hemen” oldu .

Satoshi Labs, Çek Cumhuriyeti’nde bulunuyor ve eskiden kendisi de Çekoslovakya’nın bir parçası olduğu sırada o zamanlar Sovyetler Birliği tarafından işgal edilmişti. Ayrıca, Satoshi Labs sözcüsü Kristýna Mazánkov’a atıfta bulunan raporda, birçok şirket çalışanının “çatışmayı kişiselleştiren bağlantılara sahip olduğu” belirtildi.

“Rusya’ya teslimat yapmıyoruz. Bitcoin çok apolitik. Bitcoin’in farklı durumlar için bir çözüm olduğunu ve bu şekilde kalacağını hayal etmek istiyorum, ”dedi Mazánkov.

Dört gün sonra, 28 Şubat’ta Satoshi Labs, iki kuruluşa 1 milyon Euro (1,09 milyon ABD Doları) bitcoin (BTC) bağışladıklarını duyurdu.

Trezor’un en büyük rakibi diğer bir  kripto cüzdanı  şirket olan Ledger’a gelince , bu günlerde  benzer bir duyuru görünmüyor. Web sitesine göre, yerel düzenlemeler nedeniyle, Ledger kripto cüzdanı Belarus ve Kırım Yarımadası’nın da dahil olduğu, 2014 yılında Rusya tarafından işgal edilen ve ardından ilhak edilen yedi ülkeye/bölgeye gönderilemiyor. Rusya bu listede değil.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Ukrayna, Rusya’ya Karşı Savunma İçin 70 Milyon Dolarlık Kripto Fon Kullanıyor

Ethereum Gaz Ücretleri 7 Ayın En Düşük Seviyesinde!

Huobi Global, Kadınlar Gününü Kutlamak İçin Primebox Promosyonunu Başlattı

 

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bitcoin Rezervleri

Ülkelerin Bitcoin Rezervlerine Geçebileceği Konuşuluyor!

Bitcoin'in Rolü Hakkında Soruları Yükseliyor!

Bitcoin’in Rolü Hakkında Soruları Yükseliyor!