in , ,

Güney Koreli Kripto Borsalarından Açıklama!

‘Dört Büyük’ ​​Güney Koreli Kripto Borsaları Rus Kullanıcılarını Engellediklerini Söyledi

Dört büyük Güney Koreli kripto borsası, denizaşırı meslektaşlarının hükümetlerden doğrudan talimat almadan böyle bir hareket yapmayı reddetmelerine rağmen, Rus IP adreslerine sahip kullanıcıları “yaptırımlara uygun olarak” engelleyeceklerini söylüyor.

Asia Kyungjae , Upbit , Bithumb , Coinone ve Korbit’in görünüşe göre Gopax’ın liderliğini takip ettiğini bildirdi .

Binance , Coinbase ve Kraken gibi şirketler , “etik” bir ihlali temsil edeceğini iddia ederek, kendi istekleriyle böyle bir hamle yapmayı reddettiler . Ayrıca, işaretlenmiş kişilerin finansal kaynakları kullanmasını engelleyen mevcut yaptırımlara uyacağını da belirtmişlerdir. Ancak hepsi, yasal olarak gerekli olması halinde Rusya merkezli kullanıcıları engellemelerini gerektiren yaptırımlara uyacaklarını belirttiler.

Güney Koreli kripto borsası kamuoyu ile hareket ediyor gibi görünüyor, ancak birçok vatandaş ve önde gelen politikacılar Rusya’yı hedef almak için daha cezai önlemler talep ediyor.

Dün, pazar lideri platform Upbit, “yüksek riskli ülkelerden gelen müşterilerin ticaret platformundan zaten engellendiğini” ekleyerek “sanal varlıkların Rus IP adreslerinden çekilmesinin kısıtlanabileceğini” duyurdu.

Güney Koreli kripto borsası

 

Rakipler Bithumb, Coinone ve Korbit, Amerikalı milletvekilleri Rusları kriptodan dondurmanın yollarını tartışmaya devam ederken, başlangıçta ruble için satın alınan madeni paraların ticaretini yasaklamaya çalışmak da dahil olmak üzere halihazırda tartışılmakta olan önlemlerle Rus IP adreslerini engelledi.

Ancak Rusya ile Güney Kore arasındaki ticaretin tamamı kapatılmış değil. Yonhap , Güney Kore ticaret bakanlığının ABD’nin en yeni ihracat kısıtlamalarından resmi bir muafiyet aldığını bildirdi .

Washington, Rusya’nın yarı iletkenlere ve diğer BT ile ilgili maddelere erişimini engellemeye hevesli. Bununla birlikte, yarı iletkenler ve diğer bilgisayar çipleri, Güney Kore’nin ihracat ekonomisinin yaklaşık üçte birini temsil ediyor – ve Rusya büyüklüğünde bir müşteriyi bir gecede kaybetmek, ülke ekonomisine büyük bir darbe vurabilir.

Güney Kore ticaret bakanı, muafiyetin Washington ve Seul’ün “güçlü işbirliğini bir kez daha teyit ettiğinin” kanıtı olduğunu belirtti.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

ABD Virginia Senatosu, Devlet Bankalarının Kripto Saklama Hizmetleri Sunmasına İzin Veriyor

SHIB Fiyat Tahmini 2022 Shiba Coin Satın Alma Zamanı Geldi Mi?

Sandbox Metaverse 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı, K-pop Ortaklığına Başladı!

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

ABD Virginia Senatosu, Devlet Bankalarının Kripto Saklama Hizmetleri Sunmasına İzin Veriyor

ABD Virginia Senatosu, Devlet Bankalarının Kripto Saklama Hizmetleri Sunmasına İzin Veriyor

ukrayna kripto para

Ukrayna, Rusya’ya Karşı Savunma İçin 70 Milyon Dolarlık Kripto Fon Kullanıyor