in , ,

Telcoin, DeFi Destekli Dijital Varlık Alım Satımlarını Başlattı!

Mobil uygulama güncellemesi ile yeni bir sayfa…

Telcoin Pte. Ltd. dünya çapındaki tüketicilere blok zinciri destekli finansal hizmetler sunan merkezi olmayan bir finansal teknoloji platformu, şimdi Telcoin Uygulaması içinde dijital varlık ticareti sunuyor. Telcoin’in resmi iOS ve Android uygulamalarının 3.1 sürümünde bugün lansmanı yapılan “Ticaret”, kullanıcıların merkezi olmayan finans (DeFi) protokolleri üzerinden kripto para ticareti yapmasının en kolay ve en hesaplı yolu olmayı hedefliyor. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar artık akıllı telefonlarına sadece birkaç dokunuşla TEL ve 10 ek jeton ticareti yapabilir.

 

“DeFi’de dijital varlık ticareti yapmanın en basit yolu olduğuna inandığımız 3.1’i kullanıcılarımızın ellerine teslim etmekten heyecan duyuyoruz.”

Telcoin CEO’su Paul Neuner diyor.

“Amacımız her zaman varlıkları kendi kendine saklamak için kolay ama güvenli bir yol sunmak ve kullanıcı tarafından oluşturulan pazarlar tarafından desteklenen merkezi olmayan finansal ürünlere katılmak olmuştur. İnsanların kendilerini ve başkalarını güvenli ve uyumlu bir şekilde bankacılık işlemlerine yardımcı oluyoruz. Bu yeni sürüm, bu yolculukta önemli bir adım.”

Telcoin, daha önce, kendi kendini koruyan dijital varlık cüzdanlarının, Ethereum blok zinciri için popüler bir ölçeklendirme çözümü olan Polygon Network’e taşınmasını sağladı. Birden fazla varlığı saklama yeteneğinin yanı sıra, Polygon’a bu geçiş, dolar veya onlarca dolar yerine kuruşlara mal olan Telcoin ticaretine de olanak tanır. Uygulamadaki işlemler, Telcoin platformunun merkezi olmayan likidite motoru olan TELx aracılığıyla akar ve burada takas edilebilir varlık çiftleri şeklinde likidite sağlayan kullanıcılar işlem ücretlerinden ve ödül jetonlarından pay alabilirler.

Şu anda alım satım için mevcut olan 11 dijital varlık TEL, WBTC, WETH, USDC, AAVE, BAL, QUICK, DFX, CADC, EURS ve XSGD’dir. Telcoin, mevcut merkezi borsalara sezgisel ve düşük maliyetli bir alternatif sunmayı amaçladığından, düzenli aralıklarla ek tokenler eklenecektir.

Telcoin uygulaması, dijital varlıkları güvenli bir şekilde depolamaya ve ticaretine ek olarak, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’dan 16 ülkedeki 24 mobil para platformuna sınıfının en iyisi dijital fiat havalelerini de sunuyor. Şirket, bu iki dünyayı (geleneksel fintech ve gelişen kripto ekonomisi), kullanıcılara her yerde en uygun fiyatlı kişisel finansal ürünü parmaklarının ucunda sunan gelecek sürümlerde bir araya getirmeyi hedefliyor.

 

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Kripto Madencilere Vergi Muafiyeti!

Haftalık NFT İncelemesi!

Yooshi, Huobi Borsası ile Ortaklığa Başladı.

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

El Salvador Yabancı Yatırımcılar İçin Vatandaşlık

El Salvador’un Kripto Seven Başkanı : Yabancı Yatırımcılar İçin Vatandaşlık

FTX'ten Sam Bankman-Fried

FTX’ten Sam Bankman-Fried: “Kripto daha sıkı düzenlenmeli!”