in , ,

Kripto Borsası Direniyor!

Kripto paralar Ukrayna-Rusya savaşından büyük darbe aldı. Kripto borsasın da alım sinyalleri geldi mi? Borsada düşüş devam edecek mi? Kripto paralar Şubat 2022.

Kripto paralar Ukrayna-Rusya savaşından büyük darbe aldı. Kripto borsasın da alım sinyalleri geldi mi? Borsada düşüş devam edecek mi? Kripto paralar Şubat 2022.

Kripto Paralar Ukrayna-Rusya Savaşından Büyük Darbe Aldı.

Ukrayna-Rusya savaşının başlamasıyla büyük yaralar alan kripto borsası, toparlanmaya başladı. Haberler ile beraber Bitcoin’nin 34K dolar seviyelerine kadar düşüşü, altcoinlerin de ezilmesine yol açtı. Çoğu kripto para da yüzde 30 a yakın zarar görüldü. Küresel borsalar da bu savaştan büyük ölçüde etkilendi.

 

Bitcoin_düşüş bitti mi?

 

Borsada Düşüş Devam Edecek Mi?

Olaylı haftadan sonra kritik seviyelerin altına düşen kripto paralar, piyasada ki oyuncuları korkuttu. Fakat beklenilenden çok daha güçlü bir şekilde, borsa olaya direnç gösterdi . Tüm dünyayı etkileyen bu savaş ortamında, kripto paralar daha fazla yara almadan kurtulmayı başardı 34K dolara kadar düşen Bitcoin, 38-39K dolara geri yükseldi. Bunun ile beraber altcoinler de güzel yükselişler yaptı. Bitcoin’nin 40K doların üstüne çıkmasının piyasa için daha güvenli bir ortamın oluşması anlamına gelecektir. 2022 yılının kripto paralar için güzel rallilere şahit olacağımız bir yıl olacağını düşünüyorum. Bitcoin ve Ethereum’un bu ralliye yön vermesi olanaklı. Ardından altcoinlerde de güzel karlar görüleceği aşikar.

Kripto Borsasın Da Alım Sinyalleri Geldi Mi?

Şuan için piyasalar da endişe ve korkunun devam ettiğini görüyoruz. Bunun ile beraber insanların piyasaya olan güveni de sarsılmış durumda. Bu yüzden çoğu trader elindeki kripto paraları satarak sıcak paraya geçiş yaptı. Piyasalarda genelde fiyatlandırma, olaydan önce gerçekleşir. Şuan için elimizde bulunan kripto paraları satmak yerine biraz daha ekleme yapmak daha mantıklı olacaktır. Kısa vadeli olarak alım-satım yapanlar için düşüşten sonra gelen tepkiler satım için doğru noktalardır. Uzun vadeli olarak alım için doğru zamanın geldiğini düşünüyorum. Alım yaparken de her zaman kademeli alım yapmak yaşanacak ters durumlara veya düşüşlere karşı güçlü bir şekilde oyunun içinde kalmamızı sağlayacaktır.

 

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Rusya’nın SWIFT’den Çıkarılması Şimdilik Düşük İhtimal!

İşgalin Başlaması Bitcoin’e Bölgesel İlgiyi Arttırdı!

Tinder Avcısı Simon Leviev NFT Çıkartıyor!

Savaş Başladı! Piyasalardaki Düşüş Soruları Çoğaltıyor!

 

 

 

 

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

metaverse arazi ne kadar?

Metaverse’de Arazi Fiyatlarının Yönlendiren Faktörler

2022'de En İyi 10 NFT Pazar Yeri

2022’de En İyi 10 NFT Pazar Yeri