in ,

Tinder Avcısı Simon Leviev NFT Çıkartıyor!

Tinder Dolandırıcısının en son ticari girişimi, Cameo ve flört podcast’ine ek olarak NFT satmaya başlıyor.

Netflix belgeseli The Tinder Swindler’ın (Tinder Avcısı) dolandırıcı olduğu iddaa edilen kişisi Simon Leviev , “Peter Hurt” başlıklı bir NFT (değişmeyen token) yayınladı. NFT, Leviev’in koruması Peter’ın yüzünde kanla bir ambulansa bindiğini gösteriyor; Bu ünlü dolandırıcının kurbanlarını kendisine para göndermeye ikna etmek için sıklıkla kullandığı bir görüntü. NFT, kullanıcıların benzersiz dijital ürünler alıp satabilecekleri çevrimiçi bir pazar yeri olan Opensea’den satın alınabilir.

Servetinin Hepsini Bitcoin Sayesinde Elde Ettiğini Açıkladı!

Tinder eşleşmelerden yaklaşık 10 milyon dolar kazandığını iddia edilmesine rağmen servetini Bitcoin den elde ettiğini açıkladı. Bitcoin, 2011’de yılın en düşük 1 dolarla, en yüksek seviyesini ise 30 dolarla kaydetti. Leviev doğruyu söylüyorsa bugün itibariyle şaşırtıcı getirisi olan bir yatırımdan bahsediyor. Medyanın kadınları dolandırarak elde ettiğini iddia ettiği 10 milyon doları kazanmak için Simon Leviev’in 2011 yılında en fazla 282 dolar yatırması yeterli.

Gerçek adı Shimon Hayut olan Leviev, aynı zamanda ürünlerini içeren kendi web sitesini de tanıttı. Sitede yer alan tişörtlerin üzerinde (“Düşmanlarım Peşimde”) ” My Enemies Are After Me”, “When Your Enemies Are After You And You Need 20K”, ve “If she really loves you she’ll take out a $20,000 loan for you” yani (“Seni gerçekten seviyorsa senin için 20.000 dolar kredi çeker”) gibi ifadeler yer alıyor. Hepsi 28 dolar. Hatta bir tişörtün fiyatı 200 dolar ve Leviev’den kişiselleştirilmiş bir videoyla geliyor.

Geçen hafta Leviev, önemli isimlerin hayranlarından kişiselleştirilmiş video mesajları için ücret alabileceği bir uygulama olan Cameo’ya katıldı. Profesyonel şirketler ve işletmelerden 1.600 $ (1.460 £) ücret alınırken, hayranlar 199 $ (146 £) karşılığında ondan bir Cameo alabilirler.

Inside Edition ile yaptığı röportajda “yasal bir iş adamı” olduğunu iddia eden Leviev, Los Angeles merkezli bir eğlence şirketi olan Gitoni Inc. için çalışan yetenek yöneticisi Gina Rodriguez ile de anlaşma imzaladı.

Dolandırıcı Olduğu İddialarını Reddetti

Netflix belgeselinin konusu o zamandan beri dolandırıcı olduğu iddialarını reddetti ve filmde yer alan üç kadını – Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjöholm ve Ayleen Charlotte – iddia ettiği parayı telafi etmek için bir GoFundMe sayfası kurdukları için eleştirdi. onlardan çaldı. Leviev’in kurbanlarından yaklaşık 10 milyon dolar (7,4 milyon sterlin) çaldığı iddia ediliyor.

KriptoHaber: Launchpad Ve NFT Projeleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

Haftalık NFT İncelemesi!

Mitoloji İle NFT’yi Birleştiren Dev Proje! Mini Myth Projesi Nedir?

CryptoPunk NFT’si Rekor Fiyata Satıldı!

Güney Kore Hükümeti NFT’leri ve Metaverse’leri Sıkı Bir Şekilde Takip Ediyor!

 

Written by Nirvana Barkacin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Savaş Başladı! Bitcoin ve Kripto Piyasaları Genel Olarak Düşüşe Geçti!

Savaş Başladı! Piyasalardaki Düşüş Soruları Çoğaltıyor!

İşgalin Başlaması Bitcoin'e Bölgesel İlgiyi Arttırdı!

İşgalin Başlaması Bitcoin’e Bölgesel İlgiyi Arttırdı!