in ,

İşgalin Başlaması Bitcoin’e Bölgesel İlgiyi Arttırdı!

Rusya Ukrayna’yı İşgal Ettiğinden Bitcoin’e Bölgesel İlgi Artıyor

Rusya, uluslararası bir tepkinin ortasında Ukrayna’ya askeri saldırısını başlatırken, Orta ve Doğu Avrupa’dan bir dizi fiyat para birimi düşerken, Bitcoin’e bölgesel ilgi artıyor kullanıcıların Bitcoin’e (BTC) olan ilgisi daha geniş bir bölgede bir miktar arttı.

Saldırganların piyasasında, Moskova Borsası borsa endeksi Bloomberg verilerine göre savaşın patlak vermesine tepki olarak yaklaşık %38 düşüşle 1.167 civarına geriledi.

Borsa ticareti geçici olarak askıya aldı, ancak yerel saatle 10.00’da yaklaşık iki saat sonra yeniden başladı .

Aynı zamanda, Rusya rublesi, yatırımcıların kaçmaya devam ettirmesi ticarette, USD ve EUR karşısında sırasıyla 0,011 RUB / 1 USD ve 0,010 RUB / 1 EUR ile tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi. Moskova’ya daha sert Batı yaptırımları beklentisiyle piyasa.

Kremlin yanlısı Beyaz Rusya’da, ülkenin para birimi de rekor düşük seviyesine ulaştı ve ülkenin merkez bankası Belarus Cumhuriyeti Ulusal Bankası’nın yerel kaynaklara göre rublenin USD karşısındaki düşüşüyle ​​ilgili verileri yayınlamayı durdurma çabasını tetikledi. gazeteci Hanna Liubakova.

Saldırıya uğrayan ülkede, Ukrayna ekonomisini kurtarmak için tasarlanmış bir dizi geçici önlem arasında, merkez bankası banka hesaplarından nakit çekimlerini günlük 100.000 UAH (3.390 USD) ile sınırlamaya karar verdi. Bu koşullarda bazı bölgelerde güvenli liman  Bitcoin oldu bu durum  Bitcoin’e bölgesel ilgi bir miktar artıyor

Ukrayna:

Bitcoin'e bölgesel ilgi artıyor

The Wall Street Journal tarafından bildirildiği üzere Ukrayna Ulusal Bankası da Perşembe günü için resmi döviz kurunu sabitledi. Ülke kendisini sıkıyönetim altında bulduğu için, Ukrayna’nın PFTS borsası faaliyetlerini durdurdu.

Rusya:

Bitcoin'e bölgesel ilgi artıyor

Tüm bu olaylar, bölgedeki para birimlerini zayıflatmaya devam ederken, Letonya , Litvanya , Polonya , Rusya ve Ukrayna için Google arama verilerinin gösterdiği gibi, Bitcoin Perşembe saatlerinin başlarında çok sayıda Orta ve Doğu Avrupa ülkesinde trend oldu. Ancak dünya genelinde de ilgi son bir günde arttı.

Dünya çapında:Bitcoin'e bölgesel ilgi artıyor

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

GameFi Platformu DEA, Belçika Futbol Kulübü KMSK Deinze ile Ortak Oldu!

Cardano’dan Şok Düşüş!

Hindistan, Kripto Para Birimi için Reklam Yönergelerini Yayınladı!

Rusya – Ukrayna Savaşı Sırasında Bitcoin’den Düşüş Geldi! Bitcoin Ne Kadar?

 

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

tinder avcısı nft çıkarıyor

Tinder Avcısı Simon Leviev NFT Çıkartıyor!

Rusya'nın SWIFT'den Çıkarılması Şimdilik Düşük İhtimal!

Rusya’nın SWIFT’den Çıkarılması Şimdilik Düşük İhtimal!