in ,

Huobi Global, Kadınlar Gününü Kutlamak İçin Primebox Promosyonunu Başlattı

Primebox promosyonunu 1 milyon dolar değerinde.

Dünyanın önde gelen dijital varlık borsalarından biri olan Huobi Global, bugün 8 Mart’ta düzenlenen Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için özel bir Primebox promosyonunun başladığını duyurdu. Promosyon 7-14 Mart tarihleri ​​arasında sürecek.

Huobi Global, Kadınlar Gününü

 

Dünya Kadınlar Günü, insanların tarih boyunca kadınların ilerlemelerini ve başarılarını kutlamaları ve takdir etmeleri için bir fırsattır. Bu özel promosyon, blok zinciri ve kripto para birimi endüstrilerinde kadın katılımını artırmak için tasarlanmıştır. ABD’de Blockfi tarafından yakın zamanda yapılan bir anket, Amerikalı kadınların %24’ünün halihazırda kripto sahibi olmasına rağmen, %75’inin yalnızca basit spot ticaretle meşgul olduğunu, yani henüz faiz ve ödül kazanmayı veya etkileşim kurmayı içeren tam bir ekosistemden yararlanmadıkları anlamına geldiğini gösterdi. madencilik ve bahis. 20 kişiden sadece biri NFT satın aldığını bildirdi.

Bu promosyon, etkileşimi artırmak için benzersiz, etkileşimli bir kullanıcı kampanyasından yararlanacaktır. Kullanıcılar, her biri farklı bir kahramanı temsil eden ve benzersiz bir mesaj içeren beş tür kart kazanma şansına sahiptir. Kullanıcılar, kahraman kartları kazanmak ve gizemli kutuları açmak için bir dizi görevi tamamlayabilir. Toplam bir milyon USDT ödül havuzu, şanslı kazananlar arasında paylaştırılacaktır.

Beş kahraman kartı için Huobi Global, Marie Curie, Kleopatra VII, Rahibe Teresa, Florence Nightingale ve arketipik Anne’yi seçti. Bu figürler topluma katkılarından dolayı ve genç kadınlara hayattaki kendi hayallerini ve özlemlerini gerçekleştirmeleri için ilham vermek için seçilmiştir.

Milyon dolarlık ödül havuzuna ek olarak, bu promosyonun son aşamasında en iyi performansı gösteren on kadın kullanıcıya sürpriz ödüller verilecek. En iyi performans gösteren on kadın kullanıcı, NFT’ler oluşturmaya ve basmaya davet edilecek ve beş kahraman kartı NFT’si ile birlikte koleksiyon, Opensea’da satışa sunulacak. NFT satışından elde edilen gelirin bir kısmı kazananları ödüllendirmek için kullanılacak ve gelirin geri kalanı Primebox’ın mevcut 1 milyon dolarlık ödül havuzuna eklenecek.

Ayrıca Huobi Global, Kadınlar Günü için Türev İşlemler Ticaret Yarışması, Huobi Vadeli İşlemlerine Dönüş promosyonu, Huobi Öne Çıkanlar Kazanın, Hoş Geldiniz Bonusları ve diğer dört etkinlik gibi bir dizi başka etkinlik de başlatacak.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:
LUNA, SOL ve ADA’yı Geride Bıraktı. XRP Yerini Koruyacak Mı?

USDT, Rus Rublesi Karşısında Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Kaydetti

2022’de Kripto Cüzdan Trendleri

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ethereum Gaz Ücretleri 7 Ayın En Düşük Seviyesinde

Ethereum Gaz Ücretleri 7 Ayın En Düşük Seviyesinde!

Coinbase 25.000 Rus Adresini Engelledi, Papa Johns NFT'leri de Yasaklandı

Coinbase 25.000 Rus Adresini Engelledi, Papa Johns NFT’leri de Yasaklandı