in ,

2022’de Kripto Cüzdan Trendleri

2022’de Kripto Cüzdan Trendleri: Daha Fazla Gizlilik, Güvenlik, Özellikler ve Seçim

  • Kripto Cüzdanları sahipleri, 2021’de kesinlikle sahipliğe paralel olarak büyüdü.
  • Gözaltına alınmayan cüzdanlar, gözaltı değişkenlerine göre avantaj sağlamaya devam edebilir.
  • Güvenlik, bu yıl cüzdanlar ve saklama çözümleri için önemli bir trend olacak.
  • Bu yılın cüzdan piyasasına yeni oyuncular getireceğine dair bir beklenti var.

Kripto cüzdanları sahipleri ve benimsenmesi istikrarlı bir şekilde artmaya devam ederek kripto cüzdan pazarındaki yeni yatırımları ve gelişmeleri de teşvik ediyor.

Aslında, Statista tarafından derlenen veriler, en popüler on kripto cüzdanları uygulamaları indirmelerinin Aralık 2020’den itibaren hızlanmaya başladığını gösterirken, Blockchain.com , yazılım tabanlı cüzdanının dünya çapında indirmelerinin Aralık 2021’e kadar 80 milyonun üzerine çıktığını gördü.

Bu, artan kripto sahipliğinin ve kullanımının genel olarak kripto cüzdanları kullanımının artmasıyla sonuçlandığını gösteriyor; bu, birçok endüstri katılımcısının 2022’de devam etmesini beklediği bir eğilim. Sadece bu değil, endüstri oyuncuları, birçok cüzdanın sundukları hizmetleri genişleteceğini göreceğimizi tahmin ediyor. Uzun vadeli sahiplerdeki büyüme, yazılım-donanım oranının donanım cüzdanları lehine daha fazla kaydığını görebilir.

Kripto Cüzdanları

 

Kripto Benimsemedeki Büyüme = Cüzdan Benimsemedeki Büyüme

Kripto cüzdanları sektörünün ne kadar büyüdüğünün bir başka göstergesi olarak Ledger , 380 milyon USD’lik bir C Serisi turu açıkladığı Haziran 2021 itibariyle Nano (S ve X) cihazlarından toplam 3 milyon sattığını bildirdi.

Ve sektör rakamları için, indirme ve/veya satışlardaki artış eğiliminin bu yıl da devam etmesi muhtemel.

Kripto güvenliği CEO’su David Janczewski, “Cüzdan sahipliği, 2021’de kesinlikle sahiplik ile paralel olarak arttı. Birçok sahibinin birden fazla cüzdanı veya hesabı olduğundan, bu büyümenin 1,2 ila 2 kat arasında bir oranda olduğunu tahmin ediyoruz” dedi. ve sigorta şirketi Coincover .

Janczewski ayrıca firmasının giderek daha fazla yatırımcının kendi cüzdanlarını kullandığını gördüğünü gözlemliyor ve bunun 2022’de devam edeceğini tahmin ediyor.

“Bu bir ya da bir çözüm değil” diye ekledi. “Müşterilerin genellikle kendi cüzdanlarının yanı sıra borsalarda cüzdanları vardır.”

Diğer yorumcular da kripto cüzdanları kullanımının kripto varlıkların kullanımına paralel olarak artacağını tahmin ediyor.

“Bitcoin için pozitif bakiyeye sahip adreslerin sayısı geçen yıl arttı ve 38 milyona ulaştı, bu da kripto cüzdanları kullanımında ve yeni cüzdan kullanıcılarında paralel bir artışa neden oldu. Birçok tüccar ve yatırımcı, bir bireyin ticaret seçenekleri üzerinde daha fazla kontrole izin vermek için tipik olarak bir saklama cüzdanı kullanır, ancak aynı zamanda şubelere ayrılıp gelişen alternatif madeni paraları tutmak veya DeFi uygulamalarından yararlanmak için vesayetsiz cüzdanlara da güvenebilir, ”dedi. Donanım cüzdanı üreticisi Arculus için İnovasyon Sorumlusu .

Yazılım ve Donanım Cüzdanları

Lowe ayrıca, gözaltı dışı cüzdanların, gözaltı değişkenlerine göre avantaj sağlamaya devam edeceğini tahmin ediyor. Bunun nedeni “artan veri ihlalleri, büyük finansal kurumlar ve bankalar tarafından dijital varlıkların benimsenmesi ve kendi yatırımlarını tam olarak kontrol etmek için bilgi edinen bireyler”.

Diğer donanım cüzdanı üreticileri de geçen yıl için güçlü bir büyüme ve bunun 2022 ve sonrasında devam edeceği beklentisini bildiriyor. 2021’i Trezor tarihindeki en başarılı yıllardan biri olarak ilan edildi.

Tětek, çoğu tüccarın, hızla büyüyen bir pazarda doğal olduğunu belirttiği yazılım cüzdanlarını veya borsalarını kullanmaya devam ettiğini kabul ediyor. Ancak, bunun önümüzdeki aylarda değişeceğinden şüpheleniyor.

 

Yeni özellikler, yeni hizmetler

Donanım ve yazılım cüzdan üreticilerinin üzerinde anlaşmaya varacağı şeylerden biri , her çeşit kripto cüzdanları bu yıl yeni özellikler eklemeye devam edeceğidir.

“Bu yıl cüzdanların daha geniş bir özellik ve hizmet yelpazesi eklediğini görüyoruz. Birçok cüzdan sağlayıcı uygulama mağazaları açıyor ve vergi yönetimi, tahmin ve tabii ki güvenlik ve koruma ürünleri gibi özellikler ekliyor” dedi David Janczewski.

Güvenlik ve gizlilik, cüzdan endüstrisinde çalışan insanlarla konuşurken sık sık ortaya çıkan bir temadır ve Josef Tětek, Trezor’un Trezor Suite arayüzü ile CoinJoin’in anonimlik hizmetini uygulamayı dört gözle beklediğini ortaya koymaktadır.

“Yeni özellikten yararlanmayı seçerlerse, Trezor kullanıcıları için büyük gizlilik iyileştirmeleri getirecek. Ayrıca, kullanıcının kendi tam düğümüne bağlanabilme özelliği , kullanıcı egemenliği açısından ileriye doğru atılmış büyük bir adım olacaktır” dedi.

Arculus’tan Adam Lowe ayrıca, kurumsal yatırımcıların piyasaya sürekli girişiyle desteklenen bu yıl kripto cüzdanları ve saklama çözümleri için güvenliğin önemli bir trend olacağını öne sürüyor.

Kendini korumanın bu yıl yükselen bir trend olacağı fikri, kriptonun daha geniş çapta benimsenmesine yardımcı olacağını öne süren David Janczewski tarafından destekleniyor.

” Kripto varlıkların çalındığı veya bir kullanıcının cüzdanının anahtarlarını kaybettiği bir durumla ilgili başka bir dolandırıcılık veya hack’le ilgili ayrıntıları neredeyse her gün görmeye devam etmek utanç verici . Teknoloji bugün bu durumlardan korunmak ve yatırımcılara güvence sağlamak için var” dedi.

Fiyatlandırma, Büyüme Ve Yeni Girenler

Square’in Temmuz 2021’de kendi donanım cüzdanını piyasaya sürmeyi planladığını açıklamasıyla birlikte, bu yıl cüzdan pazarına yeni oyuncular getireceğine dair bir beklenti var.

Josef Tětek, “Jack Dorsey’in yeni donanım kripto cüzdanları girişimini de merak ediyoruz ve gerekirse işbirliğine hazırız” dedi.

Yeni üreticilerin piyasaya girmesi, fiyatlar açısından artan rekabetten yararlanacak kullanıcılar için büyük olasılıkla iyi olacaktır.

Adam Lowe, “Piyasa yeni oyuncularla doyabileceğinden ve kullanıcılar için rekabet, cüzdanları bir lüks yerine günlük bir ürün haline getireceğinden, fiyatlarda bir artış beklemiyorum” dedi.

Ve yeni üreticilerin pazara girmesi ve fiyatların rekabetçi kalmasıyla, kripto sektörünün sürekli büyümesi, bir kez daha kripto cüzdan pazarını ileriye taşıyacak.

Lowe, “Nüfusun kripto para konusunda bilgili olan azınlığı, büyük perakendeciler kriptoyu kabul etmeye başladıkça çoğunluk haline gelecek, insanların maaş çekleri kriptoda sağlanabilecek, geleneksel bankalar kriptoyu entegre etmeye başlayacak.”

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Profesyonel Dövüşçüler Ligi (PFL) İle Mercury Arasında Dev Anlaşma!

Rusya Avrupa’nın En Büyük Nükleer Santralini Bombalarken Kripto Piyasası Düştü!

Umbrel Bitcoin Node Runners İnternet Sansürünü Atlıyor!

 

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

ukrayna kripto para

Ukrayna, Rusya’ya Karşı Savunma İçin 70 Milyon Dolarlık Kripto Fon Kullanıyor

Ethereum Gaz Ücretleri 7 Ayın En Düşük Seviyesinde

Ethereum Gaz Ücretleri 7 Ayın En Düşük Seviyesinde!