in , ,

LUNA, SOL ve ADA’yı Geride Bıraktı. XRP Yerini Koruyacak Mı?

Luna, Sol ve ADA’yı geride bıraktı. Yeni zirve fiyatlara ulaşabilecek mi? Terra’nın piyasa değeri 30 milyar doları geçti. Luna Mart 2022 Fiyat Analizi.

Luna, Sol ve ADA’yı geride bıraktı. Yeni zirve fiyatlara ulaşabilecek mi? Terra’nın piyasa değeri 30 milyar doları geçti. Luna Mart 2022 Fiyat Analizi.

LUNA, SOL ve ADA’yı Geride Bıraktı

Blockchain protokolü Terra (LUNA), Solana ve Cardano gibi kripto devlerini geride bırakırken yatırımcılarını fazlasıyla mutlu ediyor. LUNA, SOL ve ADA’yı piyasa sıralamasında alt üst eden bir miktar olan 30 milyar doların üzerinde devasa bir piyasa değerine ulaştı. Sonuç olarak, LUNA artık sektörün içindeki ve dışındaki yatırımcılar tarafından yakın takibe alınmış durumda. Ayrıca, Luna’nın gösterdiği bu performans sonrasında; yatırımcılar piyasa değeri olarak Luna’nın XRP’yi geçip geçemeyeceğini merak etmeye başladı.

Luna’nın son performansından sonra internet ortamında yapılan ankette katılanlara “Luna market sıralamasında XRP’yi geçebilir mi?” sorusu soruldu. Bu soru karşısında katılanların %85 i geçeceği yönünde oylarını kullandı.

 

Terra Luna rekor kırıyor

Ripple Sec Davası

Ripple, Amerika’da SEC ile savaşmaya devam ediyor. ABD otoritesi ile Ripple arasındaki bu çatışma, dünya çapında en çok izlenen konulardan biri oldu. Yatırımcılar, Ripple, SEC ile olan davayı kazanır ise XRP’nin fiyatının yükselebileceğine inanıyorlar. Bu nedenle, Luna’nın XRP ‘yi sıralamada market sıralamasında geçip geçemeyeceği yönünde çok farklı iddialar bulunmakta.

 

Luna fiyat analizi

Luna Fiyat Analizi

Yazının yazıldığı sırada, LUNA, 24 saatlik işlem hacmi neredeyse 3 milyar dolar olan 90 doların üzerinde yüksek bir fiyatla işlem görüyor. Piyasada gördüğü en yüksek  fiyat olan 103.5 dolar seviyesine çok yakın durumda. 90 dolar seviyesindeki destek noktasında işlem gören Luna’nın eski zirvesine çıkamaması için önünde hiçbir engel yok gibi görünüyor. Küresel piyasalarında bir nebze düzelmesi ve Rusya-Ukrayna savaşı karşısında güçlü duran kripto paralar, eski seviyelerine geldi. Luna’nın zirve fiyatını kırması durumunda hareketine devam edeceğini düşünüyorum. İlk direnç noktamız 103 104 dolar bandı olacaktır.

 

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:
ABD Senatörleri Rusya’daki Yaptırımları Zayıflatmak İçin Kripto Düzenlemeleri

Intel GRIID ile Karşılaştırıldığında Brüt Karlarını %130 Artıracak!

Ukrayna Savaşı Başladığından Beri En Çok Hareket Eden Paralar!

 

 

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Temettü yatırımı 2022

Temettü Hisselerine Yatırım Yapmak: Temettü Oranı Yüksek ABD Hisseleri

Umbrel

Umbrel Bitcoin Node Runners İnternet Sansürünü Atlıyor!