in , ,

Kripto Para İle İlgilenenlerin Sayısında Büyük Artış Oldu!

Daha Fazla Yatırımcı Kriptoya Giriyor.

Kripto mülkiyeti artıyor, ancak yatırımcılar kripto varlıklara olan yoğun ilgilerinin bir sonucu olarak geleneksel finansal hizmetleri terk etmiyorlar. Aksine, kripto yatırımcılarının genel nüfusa göre birden fazla finansal hizmet sağlayıcısı kullanma olasılıkları daha yüksek, küresel iş zekası firması Morning Consult tarafından yakın tarihli bir rapora göre. Kripto Para İle İlgilenenlerin Sayısında Büyük Artış Oldu!

Tüketici bankacılığı ve ödemelerine odaklanan ve Amerika, Avrupa ve Asya-Pasifik bölgesinde 50.000’den fazla yetişkinle yapılan anket görüşmelerine dayanan rapor, kriptonun ana akım durumuna yükseldiğini  gösteriyor .

Kripto Para İle İlgilenenlerin Sayısında Büyük Artış Oldu!

Ayrıca okuyuculara 2022’de bir kripto patlaması için hazırlanmalarını tavsiye ediyor.

Şirketin küresel anketindeki tüketicilerin yaklaşık %24’ü, geçen Temmuz’a göre 2 yüzde puanlık bir artışla hane halkı kripto sahibi olduğunu bildirdi

Daha Fazla Yatırımcı Kriptoya Giriyor

.

Morning Consult, “Latin Amerika ülkeleri hala en yüksek kripto para sahipliği oranlarına sahip, ancak Avrupa ülkeleri Almanya, İspanya ve İngiltere son altı ayda önemli ölçüde büyüdü” dedi.

Rapora göre , kripto varlık sahipliği, büyük olasılıkla bitcoin (BTC) ‘nin fiyat düşüşü ve çevresindeki medya kapsamı nedeniyle Temmuz 2021’de bir artış bildirdi.

Y kuşağı erkekleri ve Z kuşağı yetişkinleri hala en yaygın yeni gelenler, diyor rapora göre:

Çalışma, Yeni kripto sahipleri zaten kripto sahibi olanlara çok benziyordu Çoğunlukla yüksek kazançlı, bin yıllık erkeklerdi” diyor. “Z kuşağı yetişkinleri de kripto para sahipliğinde güçlü bir büyüme gösterdi ve kripto para biriminin daha geniş anlamda başarısı için araç olmaya devam edecek.”

Buna karşılık, bebek patlamaları, anketten elde edilen verilerle belirtildiği gibi, kripto varlıklara ağırlıklı olarak ilgisiz kalıyor ve kripto sahipliği %6 ile %8 arasında değişiyor.

Bu arada, 23 ve 25 Aralık 2021 arasında ankete katılan 2.200 ABD’li yetişkin grubu arasında, kripto sahiplerinin iki bankanın müşterisi olma olasılığı %34 ile tüm ABD’li yetişkinlerden %22 ile önemli ölçüde daha yüksekti.

Ayrıca araştırmaya göre kripto varlıklara, genel nüfusa kıyasla %13 ile üç veya daha fazla bankanın müşterisi olma olasılıkları daha yüksekti.

Rapor, kredi kartı şirketleri alanında da benzer bir durumu gösteriyor. Ankete katılan kripto sahiplerinin yaklaşık %30’u bu tür iki şirketin müşterisi olduklarını söylerken, tüm ABD’li yetişkinlerin %22’si aynı cevabı verdi.

Kripto yatırımcılarının %33’ü bu tür üç veya daha fazla şirketin müşterileriyken, genel nüfus arasında bu, ankete katılanların yalnızca %19’unu ilgilendiriyor.

İki kredi birliğinin hizmetlerini kullanmak, kripto kullanıcıları arasında %17 ile genel nüfusa göre %8 ile önemli ölçüde daha popüler.

kripto varlıklara dijital bankalarla ilgili olarak, genel olarak Amerikalı yetişkinlerin %11’ine kıyasla, kripto sahiplerinin %25’i bu tür iki kurumun hizmetlerini kullanıyor.

Kripto sahiplerinin %7’si, üç veya daha fazla dijital bankanın müşterileriyken, genel nüfus arasında, rapordaki verilerin gösterdiği gibi, ankete katılanların yalnızca %3’ü aynı yanıtı verdi.

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

2022’de Blockchain Oyunları: Play to Earn, Oyunlaştırma ve Birlikte Çalışabilirlik

Litecoin (LTC)’den Şok Düşüş! Litecoin (LTC) Kaç Dolar? Litecoin Kaç Dolardan İşlem Görüyor?

XRP Coinden Şok Düşüş! XRP Coin Kaç Dolar?

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Binance Kripto Borsası, Rusya Bankacılık Birliği'ne Katıldı

Binance Kripto Borsası, Rusya Bankacılık Birliği’ne Katıldı

Yooshi, Huobi Borsası ile Ortaklığa Başladı.