in ,

Thetan Arena Hakkında Bilmeniz Gerekenler Bu Yazıda!

Nasıl bir oyundur?

KriptoHaber sayfasının siz değerli okuyucuları için oluşturduğu “Play to earn” oyunlarını inceleyeceğimiz, okudukça bilgilenip bilgilendikçe öğrendikleriniz sayesinde para kazanacağınız yazı köşemizin ilk oyununu tanıtmaktan; sizlere her daim Kripto Haber sayfası olarak faydalı içerik sunmaya çalışmaktan mutluluk duyarız. Şimdi gelin incelediğimiz oyun hakkında daha fazla bilgi öğrenelim. Dilerseniz önce oyunun takımına sonra da oyunun oynanış ve içeriğine bakalım. Thetan Arena Nedir?

Thetan Arena Nedir? 2022

Oyunumuzun adı “Thetan Arena”. Thetan Arena yazıyı kaleme aldığım dakika itibariyle 18,770,802 aktif oyuncu sayısına sahip. Gördüğünüz gibi oyuncu sayısı bir hayli fazla ve gün geçtikçe artmaya devam etmektedir. Ekibine bakacak olursak herkes kendi alanında son derece deneyimli kişilerden oluşuyor yaklaşık 5 yılı aşkın birbiriyle çalıştıklarını söyleyen bir ekibe sahip. Thetan Arena Nedir? Ekibin iyi olduğunu güzel işler başardığını kısa sürede ulaşılan yüksek oyuncu sayısından da anlayabiliriz. Oyunun geliştiricisi Wolffun Game şirketidir. Wolffun hakkında size biraz bilgi vereyim. Wolffun, mobil platformlar için çevrimiçi Pvp oyunlarında uzmanlığı ile 2014 yılında kurulmuş olan bir oyun geliştirme stüdyosudur. Oyunun yatırımcı ve ortak olduğu isimlerde gerçekten büyük şirketler. İlk dikkatimi çeken şirket Animoca Brands. Play to earn alanında çığır aşmış, sahip olduğu oyunlarıyla, piyasaya sürdüğü kaliteli tokenlarla gerçekten önemli bir şirket. Yatırımcı olarak Spark Digital Capıtal var. Spark, blockchain ve teknolojinin geleciğine yatırım yapan araştırma odaklı bir kripto fonudur. Destekçileri, geliştirici şirketi ve yatırımcıları açısından gerçekten güzel bir oyun. Diğer yatırımcı ve ortakları sizler için aşağıda sıraladım oradan da bakabilirsiniz. Sizi daha fazla resmi bilgilere boğmadan oyunun asıl heyecan veren içerik kısmına geçelim.

Thetan Arena Nasıl Bir oyun 2022

Thetan Arena’da Para Nasıl Kazanılır? 2022

Biz bu oyunu nasıl oynayıp nasıl para kazanacağız dediğinizi duyar gibiyim. Heyecanla beklediğiniz o bölüme gelmiş bulunmaktayız. Şöyle ki; Thetan Arena, Blockchain teknolojisine dayalı bir e-spor oyunudur. Arkadaşlarınızı toplayabilir, bir takım oluşturabilir, başkalarıyla savaşabilir ve sadece becerilerinizle para kazanabilirsiniz. Oyunda çeşitli kahramanlar mevcut ve bir de yaptığınız maçlar sonucunda kazanacağınız THC tokeni mevcuttur. Thetan Arena’daki Kahramanlar, imza becerilerine ve istatistiklerine göre Tank, Assassin ve Marksman dahil olmak üzere 3 diğer gruba ayrılır. Tabi ki her kahramanın kendine ait farklı özellikleri var. Her bir kahramanın Fury adında benzersiz bir özel yeteneği vardır. Ayrıca, her kahramanın savaş alanındaki rollerine göre benzersiz istatistikleri vardır. Böylece her duruma uygun bir kahraman seçmek, oyuncuların Thetan Arenadaki kazanma oranını artırmalarına yardımcı olur.

Thetan Arena Nasıl Bir Oyundur? 2022

Kahramanlarda dikkat etmeniz gerekenleri 3 başlık altında sıralayabiliriz.

1. Kahraman Seviyesi

Thetan Arena’da Kahraman Seviyesi ve Oyun İçi Kahraman Seviyesi olmak üzere iki farklı Seviye özelliği vardır. Oyun alanına katılmadan önce Kahraman Seviyesi, o Seviyedeki kahramanların temel özelliklerini temsil eder. Savaş alanına girdiklerinde, kahramanların temel nitelikleri Oyun İçi Seviye 1’de olacaktır. Maç sırasında oyuncular, Seviye 1’den Seviye 10’a kadar kahramanları seviye atlayabilirler. Oyun içi kahramanların nitelikleri, rollerine göre artacaktır.

2. Nadirlik

Bir kahramanın Nadirliği 2 unsur tarafından belirlenir: o kahramanın temel nadirliği ve derisinin nadirliği. Nadirliği daha yüksek olan kahramanlar daha benzersiz oyun tarzlarına, yeteneklere ve savaş ödüllerinde bonus kazanma şansına sahip olacak.3 farklı nadirlik seviyesi vardır:

  • Ortak Kahraman (Common hero)
  • Epik kahraman (Epic hero)
  • Efsanevi Kahraman (Legandary hero)

Tabi ki oyunun kahraman pazarına baktığınızda Common herolar daha ucuzken Legandary heroların daha pahalı olduğunu göreceksiniz. Nedenini ise yeri geldiğinde açıklayacağım.

Skin Nadirliği: Skin nadirliği, satış havuzundaki skin sıklığına göre belirlenir. Kozmetik ne kadar nadir olursa, o kadar iyi görünür, daha fazla görsel efekt ve savaş ödüllerinde bonuslar kazanmanızı sağlar.

3 farklı cilt nadirliği seviyesi vardır:

  • Varsayılan Dış Görünüm
  • Nadir Cilt
  • Efsanevi cilt

3. Kupa Sınıfı

Trophy Class, bir kahraman kullanma ustalığını temsil eder, bu da kahramanın binlerce maçta oynandığı anlamına gelir. Ayrıca Trophy Class, oyundaki kahramanlar tarafından seçilen özel becerilerin gücünü artırıyor. Kupa sınıfı H ve SS arasında derecelendirilir.

Thetan Arena 2022

Evet kahramanlarda nelere dikkat etmemiz gerektiğinden bahsettik. Şimdi daha fazla heyecan veren olaya gelelim. Hangi kahraman kaç adet THC token kazanıyor? Her maçı yenmeli miyiz? Kaybedince token alıyor muyuz? Tüm soruların cevabı bu bölümde arkadaşlar. Öncelikle tüm kahramanların sahip olduğu sınırlı bir maç sayısı var. O maç sayısı dolduğunda artık kazandığınız maçlarda size token verilmeyecek.

Thetan Arena’daki kahramanlar, kahramanların ve görünümlerin nadirliğine bağlı olarak farklı gTHC Savaşlarına ve Günlük gTHC Savaşlarına (Min <> Maks) sahiptir.

  • gTHC Savaşları: gTHC kazanmaya uygun toplam savaşlar
  • Günlük gTHC Savaşları: Bir günde gTHC kazanmaya uygun toplam savaş

Thetan Arena 2022 ikinci tablo

Resimde gördüğünüz gibi bir common hero ile 215 maç yapabilirken bu rakam legandary hero da 933’e çıkıyor. Tabi bu fark heroların market fiyatınada fazlasıyla yansıyor. Bu yüzden iyi düşünüp doğru kararlar almalısınız. Her maçtan sonra, tüm NFT kahramanları THC ödülleri alır. Bu ödül, maç sonuçlarına ve kahramanın nadirliğine bağlıdır. Bu konuyu biraz daha açacak olursak sahip olduğunuz hero ile kazandığınız maç başı belli adette token alırsınız. Artı heronun nadirliğine bağlı olarak size kazanma bonusu verilir. Aşağıda tabloda daha detaylı görebilirsiniz.

Thetan Arena Nasıl Bir oyun 2022Bir örnekle açıklayacak olursak bir common heromuz olduğunu varsayalım. Maç yapıp kazandığınız takdirde 6 THC alıyorsunuz. Artı kazanma bonusu olarak da 3.25 THC kazanıyorsunuz. Totalde maç başı 9.25 adet token kazanıyorsunuz. Tabi THC nin fiyatını da takip ederek kaç dolar kazanacağınızı da hesap edebilirsiniz. Yine tabloda gördüğünüz gibi beraberlik durumunda 2 adet, kaybettiğiniz zaman 1 adet token kazanıyorsunuz. Bonuslar sadece maçı kazandığınız zaman veriliyor.

Thetan Arena 2022 4. tablo

Evet arkadaşlar ilk oyunumuzun incelemesini tamamlamış bulunmaktayız. Yazımızda hero seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden ve maçlarda kaç adet token kazanacağınızdan bahsettik. Yatırım yaparken iki kere düşünüp bir kere karar vermenizi tavsiye ederim. Böyle oyunlarda kazandığınız tokenin fiyatını anlık takip etmelisiniz. Ona göre kâr zarar durumunuzu hesaplamalısınız. Kripto Haber sayfası olarak, siz değerli okuyucularımız her daim kaliteli bilgilere ulaşsın diye ekipçe çalışıyoruz. Oyun inceleme serimiz devam edecektir.

Güncel oyunlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için KriptoHaber’i takipte kalın. Bir sonraki oyun yazımızda görüşmek üzere.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:
FTX Europe, Web3 ve Müzik Festivallerinin Geleceğini İnşa Etmek İçin Tomorrowland ile Ortaklık Yapıyor!

Kadena Coin Yükselişte!

Polkadot (DOT) 2022 Fiyat Analizi. Polkadot 19 Doları Geçebilecek Mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2022'de Yükselebilecek NFT Tabanlı Blockchain Oyunları - Kripto Oyunları

2022’de Yükselebilecek NFT Tabanlı Blockchain Oyunları

Refik Anadol Metaverse Projesi Dataland Nedir?

Dünyanın İlk Duyusal Metaverse Projesi İle Tanışın: DATALAND