in ,

Dünyanın İlk Duyusal Metaverse Projesi İle Tanışın: DATALAND

Sanatçı Refik Anadol Metaverse projesini twitterdan yaptığı açıklama ile duyurdu.

Sanatçı Refik Anadol her yaptığı eser ile ilklere imza atmaya devam ediyor. NFT eserinin yüklü fiyata alıcı bulması ile adından NFT dünyasında söz ettiren Refik Anadol, şimdi de Metaverse projesi ile de buradayım diyor. Dataland Metaverse Nedir?

Kendi Twitter hesabından Metaverse Projesinin isminin DATALAND olduğunu açıklayan ve aynı zaman da bu duyuruyu yaparken çok heyecanlı olduğunu dile getiren Anadol, Metaverse projesinin bir videosunu da paylaştı. İşte o tweet. Dataland Metaverse Nedir?

Dataland Nedir?

Dünyanın İlk Duyusal Metaverse Projesi

Son teknoloji nörobilimsel deneylerin ve neredeyse geliştirilmiş fiziksel gerçekliğin bir araya gelmesiyle veri ve yapay zeka estetiğinde bir dönüm noktasına işaret ediyor.

Ras Media Lab; Büyük verileri temsil etmeye yönelik düşünce deneylerinden algı, mevcudiyet ve duyum arasındaki ilişkiye yönelik daha karmaşık disiplinler arası araştırmalara doğru ilerlediklerini söyledi.

Dataland Kimlerle İş Birliği Yapıyor?

Dataland stüdyoları ile dünyanın önde gelen nörobilimcileri, mimarları, yapay zeka ve bilgisayar grafikleri öncüleri, koku alma ve gerçek zamanlı biyo-algılama teknolojilerinin yanı sıra inovasyon liderleri Nvidia, Google, Epic Games, L-Acoustics, LG Displays, Epson, Firmencich ile aralarında çok disiplinli bir işbirliği yaptıklarını açıkladılar.

Refik Anadol Metaverse Projesi Dataland Nedir?

DATALAND’ın ilk vatandaşlarından biri olmak için bekleme listesine katılabilirsiniz. DATALAND’ın bekleme listesine girmek istiyorsanız direkt olarak buradan dahil olabilirsiniz. Refik Anadol’un kendi paylaşımına göre 9 Ocak itibariyle bekleme sıralamasında 16.441 kişi bulunuyor.

 

Konu ile ilgili diğer haberlerimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Refik Anadol’dan Dev NFT Satışı!

Ankara Metaverse Evrenindeki 4. Şehir Oldu!

Nvidia, Metaverse-Build Yazılımını Ücretsiz Yapacağını Açıkladı!

 

Written by Nirvana Barkacin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Thetan Arena Nasıl Bir oyun 2022

Thetan Arena Hakkında Bilmeniz Gerekenler Bu Yazıda!

SXP fiyat analizi 2022

Swipe (SXP) 2022’de Yükselir Mi? SXP Fiyat Analizi