in ,

Kadena Coin Yükselişte!

Binance’de listelenmesinin ardından Kadena Coin hızlı bir artış gösterdi.

Binance’de listelenmesinin ardından Kadena Coin fiyatında %40’lık hızlı bir artışla sonuçlandı. Kadena Coin nedir? Kadena ne kadar? Kadena Coin geleceği, Kadena Coin Fiyatı.

Boğa ve ayı piyasalarında, uzun vadeli sürdürülebilirliğe odaklanan kripto para projelerinin mantrası “her zaman inşa ediliyor”.

Kadena Coin (KDA), daha geniş kripto pazarındaki zayıflığa rağmen ileriye dönük geliştirme yaklaşımından ödüller kazanan bir projedir ve katman 1 iş kanıtı (PoW) blok zinciri protokolü son zamanlarda fiyatının ters yönünü gördü.

Kadena Coin Fiyatı

TradingView’den alınan veriler, KDA’nın fiyatının 11 Mart’ın ilk saatlerinde 5,94 $’dan %40 artışla 8,28 $’a yükseldiğini ve 24 saatlik işlem hacminin %784 artarak 325 milyon $’a çıktığını gösteriyor.

Kadena Coin Fiyatı

KDA için son fiyat artışının üç nedeni, Binance’de yeni bir listeleme, Kadena ağında ilk merkezi olmayan borsanın (DEX) piyasaya sürülmesi ve bir NFT standardının ve paketlenmiş yerel belirteçlerin piyasaya sürülmesini içeren yaklaşan yol haritası planlarını
içeriyor.

KDA’nın en büyük kripto platformu olan Binance’deki listelenmesi 11 Mart idi.

Duyuruyu takiben, 24 saatlik işlem hacmi Cuma günü işlem sırasında ortalama 38 milyon dolardan 325 milyon dolara yükseldi. KuCoin borsası da yüksek işlem hacmi gördü ve liste Binance’de yayınlanmadan önce 117,4 milyon dolar değerinde tüccar gerçekleşti.

Kadena Ağında Yeni Projeler Başlatılıyor

KDA’nın fiyatını artırmaya yardımcı olan ikinci bir gelişme, proje ekosistemindeki gazsız ticaret sunan ilk merkezi olmayan değişim olan Kaddex dahil Kadena ağında yeni protokollerin başlatılmasıydı.

Kaddex ayrıca, büyüyen ademi merkeziyetçi finans (DeFi) ekosistemine bir itibari para birimi getirecek olan Simplex ile bir entegrasyon duyurdu.
Yakın zamanda başlatılan ve Kadena ile entegre olan diğer protokollerden bazıları, Kadena’da doğrulanmış projelerin başlatılmasını kolaylaştıran bir platform olan Hypercent Launchpad ve kripto likidite sağlayıcısı ZoidPay’i içeriyor.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

XRP, SOL ve ADA’yı Geride Bıraktı! Yeni Fiyat Artışı mı Geliyor?

Ethereum, Visa’dan 4,5 Kat Daha Fazla İşlem Gerçekleştiriyor!

FTX’ten Sam Bankman-Fried: “Kripto daha sıkı düzenlenmeli!”

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Polkadot (DOT) Coin Nedir? Fiyat Analizi, Polkadot Coin Geleceği? 2022

Polkadot (DOT) 2022 Fiyat Analizi. Polkadot Coin Geleceği?

FTX Europe ile Tomorrowland ortaklığı

FTX Europe, Web3 ve Müzik Festivallerinin Geleceğini İnşa Etmek İçin Tomorrowland ile Ortaklık Yapıyor!